- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Kakaolu muz muhakkak deneyecegim cok merak ettim. Mercimek yesil mercimek dimi kahvaltıyada olur aslinda nasil yaptin miktarlariyla tarif versene bu arada menu ve sporşekersiz 1. gün
sabah 1 koca bardak ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 08.30
zeytin yumurta hindi füme az peynir domates salatalık şekersiz çay
ara 10.40
1 kaşık dut 1 kaşık siyah üzüm şekersiz türk kahvesi
öğlen 12.50
salata az et kavurma 3 kaşık bulgur pilavı
ara 15.00
1 muz (yerli küçük) üzerine kakao 2 ceviz
akşam 17.00
mercimek krep ( mercimek süt yumurta)
az soğan kıyma kavurması
şekersiz çay
su:3.5-4 litre
spor: p90x chest back- cardio abs-21 dakka eliptik
şuan filtre kahve yaptım cnm hiç protein yemek istemiyor onu içicem :)
kakao muz harika oluyor ya böyle çikolata yiyor gibiyimKakaolu muz muhakkak deneyecegim cok merak ettim. Mercimek yesil mercimek dimi kahvaltıyada olur aslinda nasil yaptin miktarlariyla tarif versene bu arada menu ve spor
oooo bebeğimm ama ben de 1 hafta full yapmıştımAaa bana niye bildirim gelmemiş ben de kimse yazmamis yazayim diye girmistim.ben 5. Gune basladimkiiisizden once bitirip hatta 21e tamamlamayi düşünüyorum
AaaaaYarın 1. Günden sil baştan inşallah
Yarın 1. Günden sil baştan inşallah
Bisküvi varmış onu yedim ya.sen ne yedin çabuk söyleee
yaa tamam yediysen yedin ben bisküvi yedim hop günüm çöp oldu diye komple bozma, karbonhidratı çıkar kaldığın yerden öğünlerine devam et, bu şekilde bi yere varamazsın amaBisküvi varmış onu yedim ya.
Ben niye böyleyim bilmiyorumdiyetisyen de bıktı sanki ona da söyleyemedim
yaa tamam yediysen yedin ben bisküvi yedim hop günüm çöp oldu diye komple bozma, karbonhidratı çıkar kaldığın yerden öğünlerine devam et, bu şekilde bi yere varamazsın ama
İşte irademe sahip olamıyorum bi moralim bozuluyor böyleAnka o yediğin bisküvi için bi de spor yap ama günü mahvetme kaldığın yerden devam
hayır ya bozmuyorsun kaldığın öğünden devam edyrsun ama mesela ekmek pilav falan yemiyorsun... bu şekilde dengelersin, ben diyetşsyenimden böyle öğrendim..İşte irademe sahip olamıyorum bi moralim bozuluyor böyle
Sorun o değil canım benimki de hemen dengeliyor ama bi daha kaçamak yapmıcam diye söz veriyorum ertesi gün yine aynıhayır ya bozmuyorsun kaldığın öğünden devam edyrsun ama mesela ekmek pilav falan yemiyorsun... bu şekilde dengelersin, ben diyetşsyenimden böyle öğrendim..
o zaman eve abur cubur almayacaksın kuşum :)Sorun o değil canım benimki de hemen dengeliyor ama bi daha kaçamak yapmıcam diye söz veriyorum ertesi gün yine aynı
Canim gecen hafta ben de senin gibiydim hergun kendime sozler veriodum aksamina bozuodum hem de ne bozma bi kac gun kendine musade ver istersen demekki suan diyete baslamak icin uygun bi zaman degil ama bi kac gun sadeceSorun o değil canım benimki de hemen dengeliyor ama bi daha kaçamak yapmıcam diye söz veriyorum ertesi gün yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?