Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kakaolu muz muhakkak deneyecegim cok merak ettim. Mercimek yesil mercimek dimi kahvaltıyada olur aslinda nasil yaptin miktarlariyla tarif versene bu arada menu ve spor

Kakaolu muz muhakkak deneyecegim cok merak ettim. Mercimek yesil mercimek dimi kahvaltıyada olur aslinda nasil yaptin miktarlariyla tarif versene bu arada menu ve spor
kakao muz harika oluyor ya böyle çikolata yiyor gibiyim
yeşil de oluyor kırmızıda
1 bardak mercimek yıkayıp bi tasa koy üzerini az geçecek şekilde suya koy, ılık su, sabaha kadar kalsın öyle, ertesi gün suyunu çekmiş olacak, blendera koyup iyice çekiyorsun onu, bi kısmını ayır fazla geliyor, içine yumurta ve süt ekle böyle hamurumsu kıvam olacak yani çok sıvı ya da çok koyu olmasın, sonra içine istersen dere otu pul biber falan ekleyebilirsin lor da koyuyorlar, tavaya az bi tereyağı erit normal krep döker gibi dök ve kapağı kapat altı pişince çevir bu kadar

Aaa bana niye bildirim gelmemiş ben de kimse yazmamis yazayim diye girmistim.ben 5. Gune basladimkiii sizden once bitirip hatta 21e tamamlamayi düşünüyorum

Bisküvi varmış onu yedim ya.
Ben niye böyleyim bilmiyorum diyetisyen de bıktı sanki ona da söyleyemedim
yaa tamam yediysen yedin ben bisküvi yedim hop günüm çöp oldu diye komple bozma, karbonhidratı çıkar kaldığın yerden öğünlerine devam et, bu şekilde bi yere varamazsın ama

Anka o yediğin bisküvi için bi de spor yap ama günü mahvetme kaldığın yerden devam

yaa tamam yediysen yedin ben bisküvi yedim hop günüm çöp oldu diye komple bozma, karbonhidratı çıkar kaldığın yerden öğünlerine devam et, bu şekilde bi yere varamazsın ama
Anka o yediğin bisküvi için bi de spor yap ama günü mahvetme kaldığın yerden devam
İşte irademe sahip olamıyorum bi moralim bozuluyor böyle

İşte irademe sahip olamıyorum bi moralim bozuluyor böyle
hayır ya bozmuyorsun kaldığın öğünden devam edyrsun ama mesela ekmek pilav falan yemiyorsun... bu şekilde dengelersin, ben diyetşsyenimden böyle öğrendim..

hayır ya bozmuyorsun kaldığın öğünden devam edyrsun ama mesela ekmek pilav falan yemiyorsun... bu şekilde dengelersin, ben diyetşsyenimden böyle öğrendim..
Sorun o değil canım benimki de hemen dengeliyor ama bi daha kaçamak yapmıcam diye söz veriyorum ertesi gün yine aynı

Sorun o değil canım benimki de hemen dengeliyor ama bi daha kaçamak yapmıcam diye söz veriyorum ertesi gün yine aynı
Canim gecen hafta ben de senin gibiydim hergun kendime sozler veriodum aksamina bozuodum hem de ne bozma bi kac gun kendine musade ver istersen demekki suan diyete baslamak icin uygun bi zaman degil ama bi kac gun sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…