Ben de başladım bu 14 gün yapılacak arkadaşben başladım seni de bekliyorum
Ben de başladım bu 14 gün yapılacak arkadaş
80in altina ineyim spora baslayacagimoooww harikasınn beybiii sporda yapsan demekkii daha da iyi olacakk
Ilk ara mi ben daha kahvalti yapmadimben de şuan ilk aramı yapıyorum dut kuru üzüm şekersiz kahve
Benim 4. GünümBen de başladım bu 14 gün yapılacak arkadaş
2,5 yaşında bebeli kadının kahvaltısı nasıl bu saate kalıyorIlk ara mi ben daha kahvalti yapmadim
Çıkma tabii otur evinde ne işin vardışarıya çıkmıycam ahahaha anca yaparım o zmn
2,5 yaşında bebeli kadının kahvaltısı nasıl bu saate kalıyor
bence ufaktan başla bak beni dinle pişman olmazsın80in altina ineyim spora baslayacagim
öhhöömm ben 8 de kalkıp 8.30 da kahvaltı ettimIlk ara mi ben daha kahvalti yapmadim
sana kocaman maşallah sen bize bakmaBenim 4. Günüm
Çıkma tabii otur evinde ne işin var
Yok 80in altina inince baslayacagim yolum uzun pofu duraklama olmasin.ya su 2 kiloyu vermisim ya bi gaza geldimki sormayın suan kahvalti yapasim bile yokbence ufaktan başla bak beni dinle pişman olmazsın
öhhöömm ben 8 de kalkıp 8.30 da kahvaltı ettim
sana kocaman maşallah sen bize bakmahele bana hiç bakma tamamen şımarıklık benimki
yaaa ama havalar güzelll enerji depolamak lazım
kuzu duraklama olmaz aksine hızlandırırsın ama sen bilirsin beybiYok 80in altina inince baslayacagim yolum uzun pofu duraklama olmasin.ya su 2 kiloyu vermisim ya bi gaza geldimki sormayın suan kahvalti yapasim bile yok
Enerji depolayacaksan sorun yok sen şeker depoluyon beni de yoldan çıkarıyonbence ufaktan başla bak beni dinle pişman olmazsın
öhhöömm ben 8 de kalkıp 8.30 da kahvaltı ettim
sana kocaman maşallah sen bize bakmahele bana hiç bakma tamamen şımarıklık benimki
yaaa ama havalar güzelll enerji depolamak lazım
Yine de geç ama bu saate kahvaltı bence. Bilemiyorumoglum yapti kahvaltisini da ben intermittent fasting diyeti yapiyorum o yuzden kahvaltiyi gec yapıyorum.aksam yemegi ve kahvalti arasinda hic bir sey yemiyorum ve 16-18 saat aclik suresi tutuyorum
Enerji depolayacaksan sorun yok sen şeker depoluyon beni de yoldan çıkarıyon
afiyet olsun tatlımmKizlaarrr ben gunu kapattim
Sekersiz 4. Gun
11.30
Peynirli maydanozlu pismis yumurta(2)
1 domates
14.00
Yesil cay
15.00
1 elma
Sade kahve
17.30
1 kase mercimek corbasi
Tavuklu salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?