Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

sayfanın altında forumda olanlar yazıyordu noldu kaybolmuşlar ben mi göremiyorum yoksa

kızlarrr izleyinnn
ben o kadar şeker içerdiğini bilmiyordum yuhh

Ğü

Sen yedin diye yedim
Yoksa bozmayacaktım aslında
Unspoken9 var şu anda. Bi de sen ben başka kimse yok
ahahaha ben yedim diyeymişşşş

ne yanii pro mu olmak lazım hayret bi şiiii hiç adil değillll

akşam meyve yemeyin diyorum herkese ama kimse dinlemiyor beniiiii
diyorumm zararlıııı ah ahhh

Kendimi günün iradelisi ilan ediyorum

Ya ben meyve sevmiyorum diyetisyen zorla ye diyor
sevmediğin bi şeyi zorla niye yedirmeye çalışıyor ilginç, şöyle diyetisyenlere gıcık oluyorum
bnm bundan yıllarr önce bi diyetiisyen deneyimim olmuştu, o da ellerim ve ayaklarım yanıyordu, ve aşırı kilo almaya başlamıştım bu sebepten gittim kan şekerim tavan yapmış tabi, açlık şekerim 115 çıkmıştı neyse gittim diyetisyene
kadın bana sabah öğlen ve akşam 2 şer dilimden total 6 dilim ekmek verdi öğleden sonrasında çikolata kek tatlı serbest ne hikmetse 2 ay gittim sadece 3 kilo vermiştim
regl bitiminde 2gün karbo yaptırıyordu, öğünlerde 6 şar kaşık makarna pilav mantı olabiliyordu
allahımm yaa, şimdiki diyetisyenime bakıyrm ekmek sabahları 1 dilim ama genelde wasa öneriyordu ( wasanın koca bi paketi 2 gram şeker) onun yerine bulgur pilavı yada çorba veriyordu genelde ve akşam öğününden snra ara öğün yoktu ve süper kilo verdim...kesinlikle bu işi bilen ve ciddiye alan birileri lazım bize yol göstermesi için

Tartıya çıktım 72.3 üm allahtan daha da almamışımmm

Ekmeği de komple kesmem gerek umarım başarabilirim

ben de şuan ilk aramı yapıyorum dut kuru üzüm şekersiz kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…