Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

2 porsiyon yeniyo, ve bn yersem bile gündz yiyorum asla akşm yemiyorum

düzeltilmiştir gün özeti

Son düzenleme:
Şekersiz 4. Gün

11.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Yarim domates
Maydanoz

15.00
1 parca peynir
Sade kahve

18.30
Yumurtali ispanak kavurmasi
1 bardak ayran

Birbardakcay yarın kırmızı mercimek krebi yapıcam
mercimekleri suya bıraktım, sen de denesene ekmek yerine onu yersin çok doyurucu

Birbardakcay yarın kırmızı mercimek krebi yapıcam
mercimekleri suya bıraktım, sen de denesene ekmek yerine onu yersin çok doyurucu
Dun sormustum tarifi arada mi kaynadi gormedim miktarlariyla tarif versene.ben yesil mercimek saniodum kirmizi mercimek miymiss

Yarin planimda pirasa var ama bisi bulamadigim gun yaparim

Dun sormustum tarifi arada mi kaynadi gormedim miktarlariyla tarif versene.ben yesil mercimek saniodum kirmizi mercimek miymiss
yazdım beybiii aa ben de dyrm neden cvp vermediii dur link atayım sana detaylı anlatyr
yeşil de oluyor kırmızı da ben yeşil yapmıştım yarın kırmızı yapcam

Yeni buldum pofu ya kkda bi sorun var ya bende bildirimler eksik geliyor bi islemi yaparken 40 saat bekliyor.sagolasin tarif icin kac kalori bu ne kadar yemek lazim. Yesil mercimekten yaparasam oglusa da yediririm demir deposu

Yeni buldum pofu ya kkda bi sorun var ya bende bildirimler eksik geliyor bi islemi yaparken 40 saat bekliyor.sagolasin tarif icin kac kalori bu ne kadar yemek lazim. Yesil mercimekten yaparasam oglusa da yediririm demir deposu
içinde un yok gayet sağlıklı doyana kadar yiyebiliyorsun kuşum

Günaydıınnn bn bugün 9.30 da çok zor uyandım üstelik erken de yatmıştım resmen bedenin yatağa yapıltı

Gunaydin .pofu Mercimekleri blendirdan gecirdim cok aciktim ama biraz saatin geçmesini bekliyorum malum if insallah guzel olur suan arasina peynir maydanoz dürüp yediğimihayal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…