- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
ya bu diğeri cityfarm, organik. Güzel meret, ama 100 gr cık 16 tl. Et daha ucuz ya Sırf salçanın hatrına aldım dün akşam.ahaha yok ggııı A101 harca harca bitmezden aldım ama baya oldu yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu diğeri cityfarm, organik. Güzel meret, ama 100 gr cık 16 tl. Et daha ucuz ya Sırf salçanın hatrına aldım dün akşam.ahaha yok ggııı A101 harca harca bitmezden aldım ama baya oldu yani
tavuk alsan daha çok pro tüketirmişsinya bu diğeri cityfarm, organik. Güzel meret, ama 100 gr cık 16 tl. Et daha ucuz ya Sırf salçanın hatrına aldım dün akşam.
onlarda hormonlu bacım yaa...Napsın bu zavallı Samsonntavuk alsan daha çok pro tüketirmişsin
yakında aç dolaşcaz vallaonlarda hormonlu bacım yaa...Napsın bu zavallı Samsonn
Gerçekten mi? Öyle bişey var mı?yakında aç dolaşcaz valla
ben hindi tüketyrm onlara horman yapamıyolar biliyosun
Hop bir kiii sağlıklı kalori yakmalar, şekillenmeler olsun RoseeeBu kizce spora kaçar o bacaklar gidecek
ooo geldi mi dambıllar :)))Bu kizce spora kaçar o bacaklar gidecek
evet cnm hindilere yapılamıyor antibiyotik hormon falanGerçekten mi? Öyle bişey var mı?
süpermiş! İlk fırsatta deneyeyim ben o zaman.ooo geldi mi dambıllar :)))
evet cnm hindilere yapılamıyor antibiyotik hormon falan
Hello Ladieees
How is it going?
pofu sabah senin için salçalı karabuğdayımın fotosunu çekecektim, ama unuttum telaştan yine işe geç kalınca
Kramp magnezyum eksikliğinden olur canım, muz şart değil, maden suyuda iyi gelir, ya da takviye alabilirsin elbette.
Bak nette şöyle bir bilgi buldum :
İki-üç yemek kaşığı yulaf kepeği 200 mg, bir kase pişmiş ıspanak 180 mg, bir avuç içi badem 80 mg, bir orta boy muz 32 mg magnezyum içermektedir (ortalama değerler).
Maden suyuna baktım az önce 108 mg magnezyum var, 1 şişe = 3 muz
Tadını yadırgayabilirsin ilk ama alışıyosun:)süpermiş! İlk fırsatta deneyeyim ben o zaman.
Hello Ladieees
How is it going?
pofu sabah senin için salçalı karabuğdayımın fotosunu çekecektim, ama unuttum telaştan yine işe geç kalınca
Kramp magnezyum eksikliğinden olur canım, muz şart değil, maden suyuda iyi gelir, ya da takviye alabilirsin elbette.
Bak nette şöyle bir bilgi buldum :
İki-üç yemek kaşığı yulaf kepeği 200 mg, bir kase pişmiş ıspanak 180 mg, bir avuç içi badem 80 mg, bir orta boy muz 32 mg magnezyum içermektedir (ortalama değerler).
Maden suyuna baktım az önce 108 mg magnezyum var, 1 şişe = 3 muz
Bn haftasonu 1 tane yedimBugün mercimek köftesi yapacağımı söylemiş miydim?
aa çinko da var kabakda, tuzsuz yesek demek resmen super food buMagnezyum eksikliğine kabak çekirdeği de iyi geliyor.
Bn haftasonu 1 tane yedim
Bilemedimm bn çiğköfte de yedşm ama1 tane ile yetinebileceğimi düşünmüyorsun değil mi?
Bilemedimm bn çiğköfte de yedşm ama
Evet biz de acılı aldık fenaydıanca ayda 1 yapyrz zaten tadında olsun dimiOffff, bayılırım sağlam acılı çiğ köfteye de. Onu da bir gün yapayım bari.