- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Annem az kala evde yangın çıkartyrdu kaç defa demliğe su koyup uyumuş bi geldim bi gün her yer duman altı
Bn multilerle ayakta kalıyodum 1 ay kullanıp bırakıyordum
al al mevsim geçişinden kaynaklıBende alacağım canım ki badem fındık vs kullanıyoruz ama et tüketimi sınırlı işte. Şu şartlarda fazla tüketemiyoruz
tünaydın cnm :)Günaydın kizlar
Spor yapabilecek misin bugüntünaydın cnm :)
evet kuzum cardio günüm yapıcam akşamSpor yapabilecek misin bugün
senin canın mı sıkkın?
Yok canım niye kisenin canın mı sıkkın?
Biraz enerjin düşmüş gibi:)Yok canım niye ki
Ayyy hadi toparlanın ama olmuyo böyleeBahar dan sanırım
zayıflama adına değil zate bi nebze sağlık açısından uyguluyoruz hepimizCanım bende katılmak isterim ama günlük paylaşım yapmak zorunda mıyız? Benin çok kilo sorunum yok sağlık için başlayacağım. Çünkü şeker bana göre zehirdir. Sigara içki uyuşturucudan bir farkı yok gibi geliyor. Zaten pek tüketmiyorum. İlk olarak Tip2 diyabet olduğumu öğrendiğimde hayatımdan çıkardım. 4 yıl evvel. O zaman anladım ki şeker vb tükettiğimde vücuduma ne kadar zulüm etmişim. Şimdi şekersiz hayatımda oldukça mutluyum. İnsülin vb sorunlarım kalmadı... Boyum 168 şu an kilom 64.7
Günaydın canım, bu hafta işler çok yoğun ve ben yine uyuyorum dün akşam sinema gecesi yapalım dedik animasyon izlerken uyumuşum eşim zar zor kaldırdı saat 23' te . Bugün takviye almayı düşünüyorum b12, ya da başka birsey bacaklarma kramp girmeye başladı muz yemem lazım haftada birkaç gün ara öğünlerimi muzla yapmayı düşünüyorum kilo olrak geri dönmez umarım .
Hello Ladieees
How is it going?
pofu sabah senin için salçalı karabuğdayımın fotosunu çekecektim, ama unuttum telaştan yine işe geç kalınca
çok pahalı yaa meret.baakk yaaa gidip patlak patlak alıp gelcem
canım hurma istiyor üşenyrm
hee biliyorum ben de almıştım ama saman gibi tadı vardıçok pahalı yaa meret.
Bir kere A101 e farklı bir marka olan çok ucuzu gelmişti, o aşklaa bir torba dolusu aldım. 2-3 paket yemişimdir, sonra birinde küf farkettim. Ben şok, ben hüsran, ben ağlamaklıı....ucuz etin yahnisi misaliii, lanet ucuz markaaa..
Kız Migros'dan mı aldın? Esefle kınadım bak seni şimdihee biliyorum ben de almıştım ama saman gibi tadı vardıyiyemeden attım çöpe ııyyy
ahaha yok ggııı A101 harca harca bitmezden aldımKız Migros'dan mı aldın? Esefle kınadım bak seni şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?