Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Annem az kala evde yangın çıkartyrdu kaç defa demliğe su koyup uyumuş bi geldim bi gün her yer duman altı

Bn multilerle ayakta kalıyodum 1 ay kullanıp bırakıyordum

Eşim bıktım diyor yanık kokusundan yakıda bizi de yakacaksın diye bağırıp çığıryor garibim. Ben böyle değildim ya bu boyutta bir unutkanlığım yoktu. Bende alacağım canım ki badem fındık vs kullanıyoruz ama et tüketimi sınırlı işte. Şu şartlarda fazla tüketemiyoruz

Canım bende katılmak isterim ama günlük paylaşım yapmak zorunda mıyız? Benin çok kilo sorunum yok sağlık için başlayacağım. Çünkü şeker bana göre zehirdir. Sigara içki uyuşturucudan bir farkı yok gibi geliyor. Zaten pek tüketmiyorum. İlk olarak Tip2 diyabet olduğumu öğrendiğimde hayatımdan çıkardım. 4 yıl evvel. O zaman anladım ki şeker vb tükettiğimde vücuduma ne kadar zulüm etmişim. Şimdi şekersiz hayatımda oldukça mutluyum. İnsülin vb sorunlarım kalmadı... Boyum 168 şu an kilom 64.7

zayıflama adına değil zate bi nebze sağlık açısından uyguluyoruz hepimiz
katılmak istersen bekleriz
ama günlük paylaşım yaparsan daha iyi olur...

Hello Ladieees

How is it going?

pofu sabah senin için salçalı karabuğdayımın fotosunu çekecektim, ama unuttum telaştan yine işe geç kalınca

Kramp magnezyum eksikliğinden olur canım, muz şart değil, maden suyuda iyi gelir, ya da takviye alabilirsin elbette.

Bak nette şöyle bir bilgi buldum :

İki-üç yemek kaşığı yulaf kepeği 200 mg, bir kase pişmiş ıspanak 180 mg, bir avuç içi badem 80 mg, bir orta boy muz 32 mg magnezyum içermektedir (ortalama değerler).

Maden suyuna baktım az önce 108 mg magnezyum var, 1 şişe = 3 muz

baakk yaaa gidip patlak patlak alıp gelcem
canım hurma istiyor üşenyrm
çok pahalı yaa meret.

Bir kere A101 e farklı bir marka olan çok ucuzu gelmişti, o aşklaa bir torba dolusu aldım. 2-3 paket yemişimdir, sonra birinde küf farkettim. Ben şok, ben hüsran, ben ağlamaklıı....ucuz etin yahnisi misaliii, lanet ucuz markaaa..

hee biliyorum ben de almıştım ama saman gibi tadı vardı yiyemeden attım çöpe ııyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…