Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

aneeemmmmm, enfes! Hakkaten kaşındım surimili mi onlar? Hepsini tek başına mı yedin? Fasulyeler de turşumu? Bu görüntü yarına kadar gözümden gitmez artık benim

Şifa olsun sana bacım
fasulyeler soya fasulyesi onlardan biraz yedim. suşiden de 6 tane kaldı 3 te 2 sini yemişim surumili ve somonlu

fasulyeler soya fasulyesi onlardan biraz yedim. suşiden de 6 tane kaldı 3 te 1 ini yemişim surumili ve somonlu
3 te 2 sini yedim demek istedin yaw kalan ne olacak, yazık onlaraaa. Soya sos da kaldımı? Soyanın kendisini hiç görmemiştim. Onu yemesen de olur.

3 te 2 sini yedim demek istedin yaw kalan ne olacak, yazık onlaraaa. Soya sos da kaldımı? Soyanın kendisini hiç görmemiştim. Onu yemesen de olur.
ahahaha hemen düzelttim Yok ya yazık olur mu arkadaşım gömücek onları birazdan Soya sos 4 küçük yollamışlar. Kalmadı tabi ki

Samsonn sen 6 den sonra hiç bişey yemeyin diyosun ama ben hazirlayana kadar 8-9 u buluyo o nasıl olcak

Zaten kaçta uyuyorsun ki? Bence o saatte yiyeceğine aç yatsan daha iyi, hiç bişeycikler olmaz. Daha da kaliteli uyursun. Hazırladığını da işe getir, yarın işten çıkmadan yersin.

Zaten kaçta uyuyorsun ki? Bence o saatte yiyeceğine aç yatsan daha iyi, hiç bişeycikler olmaz. Daha da kaliteli uyursun. Hazırladığını da işe getir, yarın işten çıkmadan yersin.
12de uyku

pofu sabah 8 de pastırmalı yumurta yedim.

11 gibi 2 ceviz, 2 hurma, biraz da yulaf kepeği.

Az önce de yeşillikli, bol zeytinyağlı, sirkeli, yoğurtlu karabuğday.

Bugün daha yemem sanırım, olur da yersem mutlaka yazarım

Afiyet olsın tatlım
Bn uykusuzluktan delirmek üzreym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…