7 de servise biniyorum. 8de is yerinde oluyorum. O zaman kahvalti edersem 12.30 ogle yemegi için 5 saat dolmuyor.kaçta kalkıuyosun ki cnm illa 6 da kalkman gerekmiyor yani mesela 7 de olur 5-6 saat arayla gayet uygun
Yok beybi benim düzensiz bazen iki bazen üç bazen hiç. 2 öğün yapmaya çalışıyorım ama genelde kahvaltıyı atlıyorum saçma sapan birşey oluyorbi şey dicem sen zaten 2 öğün yapmıyo muydun?
Bizim azimcanlardan onay çıkmadıhelal kızlara valla.
Ben 62 yi göreyim, Pofu'nun onayı ile pizzamı gömerim sankiama ben hakkediyorum di mi Summer? Sadece şeker değil, sıfır unlu yapıyorum ben. Kızlarda ekmek, bulgur yiyenler var.
45 mi Aman Allahım sana geliyorum en son ortaokulda 45 lerdeydim sanirim. Fotoğraf paylaştıniz mi daha önce ,öncesi sonrası icin
İnşallah canım ya, çünkü yemedikce canım da istemiyor. Evde kahvaltı dahil hiç aramıyorum ekmeği mesela. He ne olur, kırk yilda bir çok canım çekerse bir pizza ya da Fransa ya gidersem kruvasan yerim.
Makarna niye? Hiç makarna için değer mi o kalori?03.04.2019-Muhteşem Programın 14. Günü:
- Kahvaltı (yumurta, peynir, zeytin, brokoli, ceviz)
- Ara (elma)
- Akşam (makarna, yogurt)
- Spor yok.
Ekmeksiz geçen 9. günümdü.
14. günüm tamamdır.
İnşallah canım ya, çünkü yemedikce canım da istemiyor. Evde kahvaltı dahil hiç aramıyorum ekmeği mesela. He ne olur, kırk yilda bir çok canım çekerse bir pizza ya da Fransa ya gidersem kruvasan yerim.
Makarna niye? Hiç makarna için değer mi o kalori?
Günaydınnnin afiyet olsunGünayddıınnnn
Gece 3.5 yatış sabah 6.50 kalkışkendimi alkışlıyorummm Kahvaltı edyrm şuan dedim bari kalkmışım kahvaltı aradan çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?