- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Karatayı kaçamaksız yaptın dimi? Ne diyorsa o yani. Çok güzel bir incelme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karatayı kaçamaksız yaptın dimi? Ne diyorsa o yani. Çok güzel bir incelme
İlk 6 ay kadar kaçamaksızdı. sonra ufak tefek kaçamaklarım oldu ama bana iyi gelen, erken kahvaltı yapmak ve öğün aralarında 5 saatten fazla aç kalmak oldu.Karatayı kaçamaksız yaptın dimi? Ne diyorsa o yani. Çok güzel bir incelme
Olur cnm yapmak isteyen olursa bn ds dünya kadar antreman görseli var hemen ekleyebilrim şurayapofu İstersen bir bacak hareketleri kolajı yapıp ön sayfaya ekleyelim. İsteyenler oradan bakabilirler. Bir de youtube daki önemli workoutları da ekleyebiliriz. Ön sayfada olunca ulaşması da kolay olur.
Yapın anam yapın gitsin basenlerdeki onca yılın birikimispor salonuna gidiyor musun? Ona göre evde yapıyorsanız size görselli bir spor planı yapalım bir de hande_buse ye.
Veya sabah attığım workout videosu tam da iç dış bacak için ve çok güzel sonuç veriyor.
evet tam olarak bu hareketlerden bahsediyorum hande_buse bunları kaydet telefonuna. Yürüyüşten sonra hemen başla.Olur cnm yapmak isteyen olursa bn ds dünya kadar antreman görseli var hemen ekleyebilrim şuraya
En basitinden hiiitttt cardio örneğiEki Görüntüle 2253958
Antreman bitsn bn de olanları eklerm ilk sayfaya ben bunlarla baya güzel sonuç aldımevet tam olarak bu hareketlerden bahsediyorum hande_buse bunları kaydet telefonuna. Yürüyüşten sonra hemen başla.
Sabah kalkabilsem olur da kalkamıyorum
Yaa ben de düşünüyorum. Ben Karatayla çok kilo verdim de yıllar oldu. Yeniden başlasam mı?
Valla başlarsak uyarım arada 5-5.5saat bırakarak sonuçta şekersize fazlasıyla uygunYaa ben de düşünüyorum. Ben Karatayla çok kilo verdim de yıllar oldu. Yeniden başlasam mı?
Oku cnm bn de 4 kitabı 1 pdf varBen bi okuyim şu külüstürü birdaha. Bugün karar veririm. Kitapları isteyen olursa kargolarım. İki farklı kitabı var galiba bende.
Eki Görüntüle 2253969
Karatayın beni zorlayan kısmını hatırladım. Akşam Yemeğinin 18 19 saatleri arasında bitmiş olması. Benim akşam yemeğini saat 5.30 a falan çekmem lazım işyerinde yiyebilmem için.Oku cnm bn de 4 kitabı 1 pdf var
Durrr gelcmm beybiii pcden detaylı konuşurızKaratayın beni zorlayan kısmını hatırladım. Akşam Yemeğinin 18 19 saatleri arasında bitmiş olması. Benim akşam yemeğini saat 5.30 a falan çekmem lazım işyerinde yiyebilmem için.
İşten 6 da çıkıyorum evde 7.30 direk spora gidiyorum çıkışım 9.30.
Spordan sonra eşime salata hazırlayacağım. Ben birşey yemiyeceğim.
Karataycılar beni bi planlayın yaa.
heellppp
bi şey dicem sen zaten 2 öğün yapmıyo muydun?Karatayın beni zorlayan kısmını hatırladım. Akşam Yemeğinin 18 19 saatleri arasında bitmiş olması. Benim akşam yemeğini saat 5.30 a falan çekmem lazım işyerinde yiyebilmem için.
İşten 6 da çıkıyorum evde 7.30 direk spora gidiyorum çıkışım 9.30.
Spordan sonra eşime salata hazırlayacağım. Ben birşey yemiyeceğim.
Karataycılar beni bi planlayın yaa.
heellppp
kaçta kalkıuyosun ki cnm illa 6 da kalkman gerekmiyor yani mesela 7 de olur 5-6 saat arayla gayet uygunSabah kalkabilsem olur da kalkamıyorum
çok sağ ol tatlımmmpofu helal olsun canım hakkını veriyorsun
tşk ederim cnm, e hadi başlayınn sizi gaza getirmek amacımmmpofu süpersin :)
ben tam olarak spora başlamadim
sen de mükemmelsinn resimleri gördümmmBu da ben!
ayy bi de paytak paytak yürür yengeçlerBende yengeç burcuyum pek bir sümüklüyüm
:d valla hepimizzz taş gibiyiizzz maşallaahhhofff bizim takım fıstıklar çetesi mübarek
Before ---> After
o kalitesizmiş cnm demekki senleyken zaten varmış bi tane yedek ben böyle düşünürüm açıkcasıİnanırım tabiki kaç yıllık sevgilimin ayrıldığımız dk başka birini bulmasına inandığım gibi buna da inanırım bana asla inanmazsın demeyin
harekettt ağırlıkkk kardiyooo üşenmeyinn yaz geldi yazzzVallahi ya sizleri görünce diyorum hangi aynadan bakıyor bu kızlar kendilerine Maşallah kızlar azcık hareketli yaşayın fazlalığınız yok. Benim bölgesel basen-kalça sinir oluyorum
ahahahha yemin ederim azcık küçülsün diyrm arkadaş yerinde sayıyor ikisi deYa sabah Pofu ile sen geldin aklıma...dedim isteyende memiş küçülmez benimkiler küçülüyor mu ne?
harikasın kuzuum bayıldımm ben bu halineeeSağdan Sola
cep herkülü olcam diyorum dimiii şuanki hali daha kaslıpofu nun kollarda süper fark etmiş. Acayip gaza geliyorum sanırsam