Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım Kova :)Topik de kova eksikmiş dediler, hemen geldim
sen o zaman burç kraliçesin :)Kocam kova, Ama kovalarda aşırı sosyaller Eşim çok sosyaldir , balık, futbol, basketbol merakı vs vs
Ya valla bilmyrm artık diyet kafayı yedrtti banagöremedğin resim burda cnmCanım sen sabahları da çok erken uyanıyorsun , rutin haline mi getirdin?
kolay sosyalleştiğim bir gerçek, ama kimseyi kolay kolay hayatıma dahil edemiyorum. Çok kafa olması lazım, yoksa yalnızlığımı seviyorum ben... yalnız dolaşmayı, yalnız tatile çıkmayı falanKocam kova, Ama kovalarda aşırı sosyaller Eşim çok sosyaldir , balık, futbol, basketbol merakı vs vs
yaaa süpeerrrrrrrBakın kolumun kalınlığınaaaa tam bir dana ve sonraki geldiği hal tabi şuan bi tık daha iyiEki Görüntüle 2253938
Bir dahi daha geliyorKızım Kova :)
Nicee ! Üst bedenden vermeden bacak inceltmek mümkün mü ya?Ben de zayıflıyorum bacaklardan bu sefer.
Akşam taytlı foto çekeyim before after için çekicektim hep unutuyorum.
Depresyon hırkamın da selamı var.
Eki Görüntüle 2253936
İnşallah özgüveni tam, kişiliği sağlam, kendini asla ezdirmeyen, hakkını arayan, herkes tarafından sevilen bir birey olur.Bir dahi daha geliyor
bacak çalışacaksın.Nicee ! Üst bedenden vermeden bacak inceltmek mümkün mü ya?
Yok üstten de verdim. Şöyle ki göbekten belden gitti yağlar. Kollarım hala aynı tas aynı hamamNicee ! Üst bedenden vermeden bacak inceltmek mümkün mü ya?
Ben de zayıflıyorum bacaklardan bu sefer.
Akşam taytlı foto çekeyim before after için çekicektim hep unutuyorum.
Depresyon hırkamın da selamı var.
Eki Görüntüle 2253936
İnşallah özgüveni tam, kişiliği sağlam, kendini asla ezdirmeyen, hakkını arayan, herkes tarafından sevilen bir birey olur.
Vatan millete ailemize hayırlı bir evlat olmasını umuyorum.
Ya valla bilmyrm artık diyet kafayı yedrtti banagöremedğin resim burda cnm
Senin için tekrar koyuyorum spora başlıycam