- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Canım hakkında hayırlısı olsun Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
Çok teşekkür ederim. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hakkında hayırlısı olsun Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
Görüşme nasıldı Summer-girl
İnşallah herşey gönlünce olsun Summer. Dua edicem sana bu gecepofu 'cuğum, gayet güzel geçti ama biliyorsun hiç belli olmuyor bu işler. Bekleme modundayım.
Allah'ım, yardım et bana lütfen.
Ofise girince çalışmayı nasıl da özlediğimi hücrelerime kadar hissettim. İçim acıdı.
İnşallah herşey gönlünce olsun Summer. Dua edicem sana bu gece
Bana da fıstık bişey yapmıyor ama çiğ fındık ya da badem yersem çok vahimo zaman süpeer. Ben de tuzlu fıstık yiyiyorum kavrulmuş. Badem kaju falan çiğde problem yok.
Görseller müthiş yine.Bugün de bitti şükür 13. Gün bitti sporda 4. Haftam harika gidiyorum
Sabah koca bi bardak su
Kahvaltı 08.10
Zeytin peynir yumurta şekersiz çay çiğ yer fıstığı salatalık
Ara 10.30
Sütlü kahve 1 avuç çiğ yemiş
Öğlen 13.00
Kereviz yoğurt lahana salatası
Ara 15.00 spor öncesi
Türk kahvesi yer fıstığı
Akşam 18.25
Salata haşlama tavuk ayran
Su :3-3.5 lt
Spor: p90x cardio synergicts cardio abs 20 dakka eliptik
Tartıya son 3
Gördselim Eki Görüntüle 2253478
Kızlar kitap okuyrm o sebepten 13. Gün listesini yarın hazırlıycm hem diğer arkadaşlarda yazar durumlarını
Summer-girl hayırlısıysa olsun cnm bn de işsizim ne iğrenç bi durum biliyorum
Samsonn afiyet olsun tatlım aynen ya bu hafta çok bi hızlı geçti sanki bakalım kraliçe kim olacak
Aynen öyle. Çok teşekkür ederim.
Bu hafta ben kilo bile veremeyebilirim. İlk hafta ödemi attım. Artık ağır çekim yağ yakımına geçiş yaparım...Kızlar kitap okuyrm o sebepten 13. Gün listesini yarın hazırlıycm hem diğer arkadaşlarda yazar durumlarını
Summer-girl hayırlısıysa olsun cnm bn de işsizim ne iğrenç bi durum biliyorum
Samsonn afiyet olsun tatlım aynen ya bu hafta çok bi hızlı geçti sanki bakalım kraliçe kim olacak
Olsun cnm az da olsa gitsin önmli olan gitmesiBu hafta ben kilo bile veremeyebilirim. İlk hafta ödemi attım. Artık ağır çekim yağ yakımına geçiş yaparım...
iş görüşmelerin nasıl geçti:)Gunaydin herkese
Pcden girince bakıcam cnm:) çay keyfisi yapıyorum