• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

02.04.2019-Muhteşem Programın 13. Günü:

- Kahvaltı (peynir, zeytin, ceviz)
- Ara (sütlü kahve, elma)
- Akşam (iskender, maden suyu)
- Tüm gün dışarıda olduğum için spor yapamadım ama 35 squat + 20 sn plank yapıp günü bitireceğim.

Ekmeksiz geçen 8. günümdü.

13. günüm tamamdır pofu pofu . :KK200:

İyi akşamlar kızlar.😊
@pofu sabah omlet, zeytin, peynir, az yeşillik ve yulaf kepegi yedim.

Akşam da balık, salata, az da nohut yedim. 😌

:nazar: o zaman süpeer. Ben de tuzlu fıstık yiyiyorum kavrulmuş. Badem kaju falan çiğde problem yok.
Bana da fıstık bişey yapmıyor ama çiğ fındık ya da badem yersem çok vahim 😥
Kavrulmuşlarin da pek bi besin değeri kalmıyormus. Ceviz güzel ama, kahvaltı da yenen 2-3 adet ceviz de uzun süreli tok tutar.

Bugün de bitti şükür 13. Gün bitti sporda 4. Haftam 🥰🥰🙈🙈🙈harika gidiyorum

Sabah koca bi bardak su

Kahvaltı 08.10
Zeytin peynir yumurta şekersiz çay çiğ yer fıstığı salatalık

Ara 10.30
Sütlü kahve 1 avuç çiğ yemiş

Öğlen 13.00
Kereviz yoğurt lahana salatası

Ara 15.00 spor öncesi
Türk kahvesi yer fıstığı

Akşam 18.25
Salata haşlama tavuk ayran

Su :3-3.5 lt
Spor: p90x cardio synergicts cardio abs 20 dakka eliptik
Tartıya son 3 🙈🙈🙈🙈

Gördselim 👇🏻👇🏻👇🏻Eki Görüntüle 2253478
Görseller müthiş yine. 😉
Ne çabuk son 3 geri sayıma geldik ya. Çok hızlı geçti bu hafta. 🐇

Kızlar kitap okuyrm o sebepten 13. Gün listesini yarın hazırlıycm hem diğer arkadaşlarda yazar durumlarını 🥰
Summer-girl Summer-girl hayırlısıysa olsun cnm bn de işsizim ne iğrenç bi durum biliyorum
Samsonn Samsonn afiyet olsun tatlım aynen ya bu hafta çok bi hızlı geçti sanki bakalım kraliçe kim olacak🤪🤪

Kızlar kitap okuyrm o sebepten 13. Gün listesini yarın hazırlıycm hem diğer arkadaşlarda yazar durumlarını 🥰
Summer-girl Summer-girl hayırlısıysa olsun cnm bn de işsizim ne iğrenç bi durum biliyorum
Samsonn Samsonn afiyet olsun tatlım aynen ya bu hafta çok bi hızlı geçti sanki bakalım kraliçe kim olacak🤪🤪

Aynen öyle. Çok teşekkür ederim. :KK200:

Aynen öyle. Çok teşekkür ederim. :KK200:
Bu hafta ben kilo bile veremeyebilirim. İlk hafta ödemi attım. Artık ağır çekim yağ yakımına geçiş yaparım...

Pcden girince bakıcam cnm:) çay keyfisi yapıyorum
image.jpg

Back