- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
peki cnm sen de haklısın.. ama gerilmeye de gerek yok
haklısın kuzum dediğin gibi kuralları uygulamak zorundayızValla gerilen yok ama bir yola ciktiysak hakkini vermek lazim. Bir kere ihlal edilirse kurallar, onune gecemeyiz bunun.
haklısın kuzum dediğin gibi kuralları uygulamak zorundayız
bu arada ben galiba karataya başlıycam :S hala kesin karar veremedim ama
Ben bozdum Karatayı yaahaklısın kuzum dediğin gibi kuralları uygulamak zorundayız
bu arada ben galiba karataya başlıycam :S hala kesin karar veremedim ama
afiyet olsun tatlım hiç sorun değil...pofu dün sabah normal bir kahvaltı peynir zeytin domates yumurta öğlen elma akşam fırında balık salata bugünde ise gittim sabah sandwich yaptım kendime arada biraz fındık badem aşamada Brüksel lahanası ve mercimek çorbası yiyeceğim hafta sonu çok giremediğim için toplu yazıyorum kusura bakmayın
emin olamıyorum 2.5 öğün yarayacak mı banaNiye karar veremedin?
Ben bozdum Karatayı yaa
afiyet olsun tatlım hiç sorun değil...
emin olamıyorum 2.5 öğün yarayacak mı bana
bugün herkes bi şey bozuyor sanırım, nasıl bozdun?ekmek mi yedin
bu hafta denerim bakalım gidişata yapabilir miyimDene istersen.
bu hafta denerim bakalım gidişata yapabilir miyim
ya böyle bazen aç hissetmiyorum
bir de spor öncesi sonrası ayarlamak sıkıntı veriyor bana :S
yenilik lazım
evet ya nisan geldi havalar da güzelleşiyo bu hafta burda.. artık güneş olsuunn bahar istiyorumBenim de midem kuculdu galiba, ekmek yemememe ragmen sabah kahvalti yapasim bile yoktu. Muthis!
Benim de artik yuz yogasina agirlik vermem lazim.
Yarin yepyeni bir ay, guzel baslamak lazim. ☺
:)) arada akşam yemeği yerine kahvaltı yapmak iyidirAksam
-mercimek corba
-kalan son 2 kaşık kuru fasulye
-tereyagda yumurta (yemek az olunca kahvaltiya bağladık :) )
-peynir
-1 maden suyu
Bir baktim yemek yok.:)) arada akşam yemeği yerine kahvaltı yapmak iyidir
evet ya nisan geldi havalar da güzelleşiyo bu hafta burda.. artık güneş olsuunn bahar istiyorum
ahahah ben de çalışırken annemi arardım ne yemek var sorardım, baktım cnm çekmiyo anne sen bana bi çay koyuver bi de yumurta haşlansınBir baktim yemek yok.
Soslu makarna yaptim evdekilere.
Dedim yumurta da olsun. Hepimiz yedik valla. Kimse yumurtaya hayir demedi
ahhh ben de bisiklete binmek istyrm :SAz kaldi, ben de dort gozle bekliyorum.
kızz sen çok tahin yiyosunnn :S aşırı yağ içeriyor oBu arada ben saat 3 gibi tahin yedim. Canim tatli istedi. Tatli yememek icin kendimi tahine verdim.
Yağ susam yağı olduğu için ben zararlı görmedim ondan yiyorum. Sonuçta şeker yemektense doğal yağ tüketmek daha mantıklı geliyor. Neyseki tahin de bittiahahah ben de çalışırken annemi arardım ne yemek var sorardım, baktım cnm çekmiyo anne sen bana bi çay koyuver bi de yumurta haşlansınyemek yemicem dedim ama o yumurta nasıl candır o an var ya
ahhh ben de bisiklete binmek istyrm :S
kızz sen çok tahin yiyosunnn :S aşırı yağ içeriyor o
ahahah ben de çalışırken annemi arardım ne yemek var sorardım, baktım cnm çekmiyo anne sen bana bi çay koyuver bi de yumurta haşlansınyemek yemicem dedim ama o yumurta nasıl candır o an var ya
ahhh ben de bisiklete binmek istyrm :S
kızz sen çok tahin yiyosunnn :S aşırı yağ içeriyor o
Yağ susam yağı olduğu için ben zararlı görmedim ondan yiyorum. Sonuçta şeker yemektense doğal yağ tüketmek daha mantıklı geliyor. Neyseki tahin de bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?