Bn de spor öncemi yapcam şimdi 1 saat sonra da spor gayet iyi gidyor bugün reglimin sonlarına geldim sonundaKızlar nasıl gidiyor ...aksam icin yemeğimi hazırladım yemekten sonrada saat 7 8 gibi spor yapıcam
Tamam beybi ama sakın bozma emii o kadar emeği heba etmepofu canım haftasonu benim sesim çıkmayabilir seçimde görev alıyorum kızlar. haberiniz olsun.
Ayyyy kafam dalmıştr düzeltrm cnm sağ ol uyardığın için -1.6 ya ondan yanlış yazmışımdrpofu listede yanlışlık var;90,,9 geldim sen 90,6 yazmişin
afiyet olsun cnmKızlar bugünu kapadım coook doydum menü
Sabah 10
1 kk kasar peynir ,1 salatalik ,2 kuru kayisi, 2 kuru incir minik minik ,1 fincan sarı leblebi biraz fıstık
Aksam 4
Yesil mercimekli ton balıklı salata büyük kase,1 bardak yoğurt
Ya yaptiklarin cok lezzetli gorunuyor istah aciyor vallapofu ben de günü kapatıyorum.
Sabah 1 yumurta, 4-5 karabuğday patlağı, 1 hurma, ve zeytinyağlı tere yedim.
Eki Görüntüle 2252083
Şimdide yoğurtlu, sirkeli zeytinyağlı, dereotlu, salatalıklı karabuğday yiyorum
Ya yaptiklarin cok lezzetli gorunuyor istah aciyor vallasu karabugdaydan biz de temin etsek iyi olur sonra bi taraflarimiz sisecek tartida fazla cikacagiz
Yanına al cnm tavuk haşla brokoli yap karnabahar yap salata yap yanına al ayran soda missPazar günü ben ne yiyeceğim yaa. Hep sandiviç yenir mi
aa kaçırdık yaa, niye etiketlemedin?Kızlarrr şu haline bakın
Hemen silcem resmi şu dizleri tam açamadım ama buna da şükür
Yulaflı atıştırmalıklar da yapabilirsin, taşıması kolay olur. Ya da hurma. Bir de şunu denedim geçen, hem çok güzel içeriği hem de çok tok tutuyor.Pazar günü ben ne yiyeceğim yaa. Hep sandiviç yenir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?