Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

bi ay sonra ramazan geliyor bi aylık sürece eminimki çok güzel kilolar verecegiz misafirlik gelen giden olucak tabiki ama dikkat etmemiz gerekecek ramazanda tatlılar börekler çok olur bide çook yememek lazim :)

Kızlar nasıl gidiyor ...aksam icin yemeğimi hazırladım yemekten sonrada saat 7 8 gibi spor yapıcam

Kızlar nasıl gidiyor ...aksam icin yemeğimi hazırladım yemekten sonrada saat 7 8 gibi spor yapıcam
Bn de spor öncemi yapcam şimdi 1 saat sonra da spor gayet iyi gidyor bugün reglimin sonlarına geldim sonundahiç fırsatı kaçırmaammm

Kızlar bugünu kapadım coook doydum menü
Sabah 10
1 kk kasar peynir ,1 salatalik ,2 kuru kayisi, 2 kuru incir minik minik ,1 fincan sarı leblebi biraz fıstık

Aksam 4
Yesil mercimekli ton balıklı salata büyük kase,1 bardak yoğurt

afiyet olsun cnm

pofu ben de günü kapatıyorum.

Sabah 1 yumurta, 4-5 karabuğday patlağı, 1 hurma, ve zeytinyağlı tere yedim.

Şimdide yoğurtlu, sirkeli zeytinyağlı, dereotlu, salatalıklı karabuğday yiyorum

Son düzenleme:
Pazar günü ben ne yiyeceğim yaa. Hep sandiviç yenir mi

Ya yaptiklarin cok lezzetli gorunuyor istah aciyor valla su karabugdaydan biz de temin etsek iyi olur sonra bi taraflarimiz sisecek tartida fazla cikacagiz

Ya yaptiklarin cok lezzetli gorunuyor istah aciyor valla su karabugdaydan biz de temin etsek iyi olur sonra bi taraflarimiz sisecek tartida fazla cikacagiz
et kız, Marketler de var , Duru markaa

Su kaynadıktan sonra haşlaması 10 dk! Benim vazgeçilmezim oldu. Neye katsan yemeğe dönüşüyor çünkü.

Ev de salata mı var, kat karabuğday, al sana öğün, yoğurt mu, yap bunu al sana akşam yemeği. Ton kat...ne istersen, pratik yemek

Kızlarrr şu haline bakın

Hemen silcem resmi şu dizleri tam açamadım ama buna da şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…