• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

:KK70: yok cannımm nasıl vereyim 10 kiloyu :KK70: en az 2 ay var
ilk haftada nasıl 2,5 kilo verdiysen 10 kiloyu verirsin ilik hafta beslenmene çok dikkat ettin:) gerçekten tebrik ediyorum :)
aman 10 kiloyu 2 ay var diye düşünmeyi kenara birak sen ver de bizde senin azimle zayifliyoruz:) baklava yok :sinirli: burasi şekersiz bölümü:)

ilk haftada nasıl 2,5 kilo verdiysen 10 kiloyu verirsin ilik hafta beslenmene çok dikkat ettin:) gerçekten tebrik ediyorum :)
aman 10 kiloyu 2 ay var diye düşünmeyi kenara birak sen ver de bizde senin azimle zayifliyoruz:) baklava yok :sinirli: burasi şekersiz bölümü:)
ama ama ilk hafta ödemdi :D:D o yüzden hızlı gitti
ben yine beslenmeme devam edicem tabiki beybi haftada ne kadar verirsem bünye bu :D herşeye göre sapıtabiliyor

pofu pofu cum tebrik ediyorum bebeğim 1. olmak nasıl bir duygu. 90 günde ne olacaksın merak ediyorum :rolleyes:

pofu pofu cum tebrik ediyorum bebeğim 1. olmak nasıl bir duygu. 90 günde ne olacaksın merak ediyorum :rolleyes:
bilmem normal geliyor :D ödem attığım için hızlı gitti bundan snrası önemli, tşk ederim cnm ben de seni tbrk ediyorum sen de ilk 3 desin :KK9::KK9:
90 günde 59 olsam yeter bana :D başka bi şey istemem

9. günümüz çok eğlenceli geçiyor maşallaah kızlar nazar değmesin hiç birimize :nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:

kimse bozup başa sarmadı helal olsun :halay::halay::halay::KK9::KK9:

Öğle Menüm
-Az domates çorba (çorbaları az içiyorum çünkü içine un katıyorlar ister istemez.)
-4 adet ızgara köfte
-1 tabak piyaz
-1 omega 3 tableti
sanirm sen işyerinde yiyorsun çorba konusunda hep unlu.:D bende yarida birakiyorum yemek yemek istemiyorum aklım hep iki ögün sabah akşam.. hala tereddüt edemedim:D

sanirm sen işyerinde yiyorsun çorba konusunda hep unlu.:KK70: bende yarida birakiyorum yemek yemek istemiyorum aklım hep iki ögün sabah akşam.. hala tereddüt edemedim:KK70:
Evet iş yerinde yiyorum. O sebeple azıcık bağırsakları yumuşatsın diye önden 5-6 kaşık içiyorum. Ama onu özellikle az istiyorum ki çöpe gitmesin.

İLK HAFTANIN SONUÇLARINI YAZIYORUM

@orkidekaramel 90.9
pofu pofu 69.9
@CKbeautyandsheer 64.7
@fulias 64.5
@hande_buse 60.5
@ekilem81 70.8
@BitmeyenDiyet 72.8
@Birbardakcay 79.5
@blackkrosee21 67.4
@Summer-girl 50.8
@Samsonn 66.2

VERİLEN KİLO MİKTARI-YÜZDE-SIRALAMA

@pofu -2,5kg %3,45
@CKbeautyandsheer -2kg %2,99
@hande_buse -1,8kg %2,88
@Samsonn -1,8kg %2,64
@Summer-girl -1kg %1,93
@orkidekaramel -1,6kg %1,73
@ekilem81 -1,2kg %1,66
@Birbardakcay -1,3kg %1,609
@fulias -1kg %1,52
@blackkrosee21 -900gram %1,32

herkesi tbrk ediyorum büyük bi iş başardık bu ilk haftada:KK9::KK9::KK9::KK49::KK49::KK49::KK37::KK37:

sadece @BitmeyenDiyet arkadaşımız kilo almış, geçen hafta 72 iken bu hafta 72.8 çıktı..inşallah haftaya onunda kilo verdiğini görürüz

ilk hafta kraliçesi
pofu pofu %3,45 :nazar::nazar::nazar:

ilk hafta 2.
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer %2,99 :KK200::KK200:

ilk hafta 3.

hande_buse hande_buse %2,88 :KK8::KK8:
Ay ben kraliçe olucaktım sondan 2. olmuşum :D

Evet iş yerinde yiyorum. O sebeple azıcık bağırsakları yumuşatsın diye önden 5-6 kaşık içiyorum. Ama onu özellikle az istiyorum ki çöpe gitmesin.
bende az doldur derim ben öle yapıyorum az koy diyorum tmm diyolar pilav çok çikiyor hiç almiyorum her çarşamba günü gün oluyor tatlılar börekler:D listede belli hepsi:)

Back