- 18 Şubat 2010
- 15.980
- 19.852
- 498
yok cannımm nasıl vereyim 10 kiloyu en az 2 ay var10 kiloyu hemecik verirsin 21 güne kalmaz
amaasi benim yolum çook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cannımm nasıl vereyim 10 kiloyu en az 2 ay var10 kiloyu hemecik verirsin 21 güne kalmaz
amaasi benim yolum çook
ilk haftada nasıl 2,5 kilo verdiysen 10 kiloyu verirsin ilik hafta beslenmene çok dikkat ettin:) gerçekten tebrik ediyorum :)yok cannımm nasıl vereyim 10 kiloyu en az 2 ay var
Haklısın. Vallahi hiç yüzdesi aklıma gelmedi.Yakışır ama yüzde olarak kimin çok verdiğine bakmak lazım. Yoksa @Summer-girl e haksızlık olur. Kız neresinden 2-3 kg verecek zaten 51 kilocuk
Tebrik ederim bir geldin güzel sonuçlarla geldinnnAranan, yolları gözlenen insan olmak güzel
ama ama ilk hafta ödemdi o yüzden hızlı gittiilk haftada nasıl 2,5 kilo verdiysen 10 kiloyu verirsin ilik hafta beslenmene çok dikkat ettin:) gerçekten tebrik ediyorum :)
aman 10 kiloyu 2 ay var diye düşünmeyi kenara birak sen ver de bizde senin azimle zayifliyoruz:) baklava yok burasi şekersiz bölümü:)
bilmem normal geliyor ödem attığım için hızlı gitti bundan snrası önemli, tşk ederim cnm ben de seni tbrk ediyorum sen de ilk 3 desinpofu cum tebrik ediyorum bebeğim 1. olmak nasıl bir duygu. 90 günde ne olacaksın merak ediyorum
afiyet olsun cnm gayet güzel menüÖğle Menüm
-Az domates çorba (çorbaları az içiyorum çünkü içine un katıyorlar ister istemez.)
-4 adet ızgara köfte
-1 tabak piyaz
-1 omega 3 tableti
Geç oldu, güç olmasın inşallah haftaya yüzüm olursa, sizi hiç bekletmeyeceğim.Tebrik ederim bir geldin güzel sonuçlarla geldinnn
inşşş diyorummGeç oldu, güç olmasın inşallah haftaya yüzüm olursa, sizi hiç bekletmeyeceğim.
sanirm sen işyerinde yiyorsun çorba konusunda hep unlu. bende yarida birakiyorum yemek yemek istemiyorum aklım hep iki ögün sabah akşam.. hala tereddüt edemedimÖğle Menüm
-Az domates çorba (çorbaları az içiyorum çünkü içine un katıyorlar ister istemez.)
-4 adet ızgara köfte
-1 tabak piyaz
-1 omega 3 tableti
acıların ağrıların üzerine gitmen lazım yoksa geçmez.. o yüzdenn o platess yapılacaakkkAy bu akşam pilatesim de var. arka yanlarımı ağrıdan hissetmiyorum, bugün nasıl yapıcam hareket acaba?
Evet iş yerinde yiyorum. O sebeple azıcık bağırsakları yumuşatsın diye önden 5-6 kaşık içiyorum. Ama onu özellikle az istiyorum ki çöpe gitmesin.sanirm sen işyerinde yiyorsun çorba konusunda hep unlu. bende yarida birakiyorum yemek yemek istemiyorum aklım hep iki ögün sabah akşam.. hala tereddüt edemedim
acıların ağrıların üzerine gitmen lazım yoksa geçmez.. o yüzdenn o platess yapılacaakkk
Ay ben kraliçe olucaktım sondan 2. olmuşumİLK HAFTANIN SONUÇLARINI YAZIYORUM
@orkidekaramel 90.9
pofu 69.9
@CKbeautyandsheer 64.7
@fulias 64.5
@hande_buse 60.5
@ekilem81 70.8
@BitmeyenDiyet 72.8
@Birbardakcay 79.5
@blackkrosee21 67.4
@Summer-girl 50.8
@Samsonn 66.2
VERİLEN KİLO MİKTARI-YÜZDE-SIRALAMA
@pofu -2,5kg %3,45
@CKbeautyandsheer -2kg %2,99
@hande_buse -1,8kg %2,88
@Samsonn -1,8kg %2,64
@Summer-girl -1kg %1,93
@orkidekaramel -1,6kg %1,73
@ekilem81 -1,2kg %1,66
@Birbardakcay -1,3kg %1,609
@fulias -1kg %1,52
@blackkrosee21 -900gram %1,32
herkesi tbrk ediyorum büyük bi iş başardık bu ilk haftada
sadece @BitmeyenDiyet arkadaşımız kilo almış, geçen hafta 72 iken bu hafta 72.8 çıktı..inşallah haftaya onunda kilo verdiğini görürüz
ilk hafta kraliçesi
pofu %3,45
ilk hafta 2.
CKbeautyandsheer %2,99
ilk hafta 3.
hande_buse %2,88
ahahha süper mantık ben de bugün 2 saat antreman yapcam bu hafta yapamadıklarımı son 3 güne yaydım canım çıkacak yaparkenben şu açıdan bakıyorum. "Para verdim, mecburum." Bu motto daha motive edici
haftaya olursun bebeğimmmAy ben kraliçe olucaktım sondan 2. olmuşum
bende az doldur derim ben öle yapıyorum az koy diyorum tmm diyolar pilav çok çikiyor hiç almiyorum her çarşamba günü gün oluyor tatlılar börekler listede belli hepsi:)Evet iş yerinde yiyorum. O sebeple azıcık bağırsakları yumuşatsın diye önden 5-6 kaşık içiyorum. Ama onu özellikle az istiyorum ki çöpe gitmesin.