• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

bi ay sonra ramazan geliyor bi aylık sürece eminimki çok güzel kilolar verecegiz misafirlik gelen giden olucak tabiki ama dikkat etmemiz gerekecek ramazanda tatlılar börekler çok olur bide çook yememek lazim :)

Kızlar nasıl gidiyor ...aksam icin yemeğimi hazırladım yemekten sonrada saat 7 8 gibi spor yapıcam

Kızlar nasıl gidiyor ...aksam icin yemeğimi hazırladım yemekten sonrada saat 7 8 gibi spor yapıcam
Bn de spor öncemi yapcam şimdi 1 saat sonra da spor gayet iyi gidyor bugün reglimin sonlarına geldim sonunda😂😂😂😂hiç fırsatı kaçırmaammm

Kızlar bugünu kapadım coook doydum menü
Sabah 10
1 kk kasar peynir ,1 salatalik ,2 kuru kayisi, 2 kuru incir minik minik ,1 fincan sarı leblebi biraz fıstık

Aksam 4
Yesil mercimekli ton balıklı salata büyük kase,1 bardak yoğurt

Kızlar bugünu kapadım coook doydum menü
Sabah 10
1 kk kasar peynir ,1 salatalik ,2 kuru kayisi, 2 kuru incir minik minik ,1 fincan sarı leblebi biraz fıstık

Aksam 4
Yesil mercimekli ton balıklı salata büyük kase,1 bardak yoğurt
afiyet olsun cnm

pofu pofu ben de günü kapatıyorum.

Sabah 1 yumurta, 4-5 karabuğday patlağı, 1 hurma, ve zeytinyağlı tere yedim.
kb.jpg

Şimdide yoğurtlu, sirkeli zeytinyağlı, dereotlu, salatalıklı karabuğday yiyorum :kk77:

Son düzenleme:
pofu pofu ben de günü kapatıyorum.

Sabah 1 yumurta, 4-5 karabuğday patlağı, 1 hurma, ve zeytinyağlı tere yedim.
Eki Görüntüle 2252083
Şimdide yoğurtlu, sirkeli zeytinyağlı, dereotlu, salatalıklı karabuğday yiyorum :kk77:
Ya yaptiklarin cok lezzetli gorunuyor istah aciyor valla 😂 su karabugdaydan biz de temin etsek iyi olur sonra bi taraflarimiz sisecek tartida fazla cikacagiz 🤣🤣🤣

Ya yaptiklarin cok lezzetli gorunuyor istah aciyor valla 😂 su karabugdaydan biz de temin etsek iyi olur sonra bi taraflarimiz sisecek tartida fazla cikacagiz 🤣🤣🤣
:D :D et kız, Marketler de var , Duru markaa

Su kaynadıktan sonra haşlaması 10 dk! Benim vazgeçilmezim oldu. Neye katsan yemeğe dönüşüyor çünkü.

Ev de salata mı var, kat karabuğday, al sana öğün, yoğurt mu, yap bunu al sana akşam yemeği. Ton kat...ne istersen, pratik yemek ;)

Kızlarrr şu haline bakın😂😂😂😂😂

Hemen silcem resmi şu dizleri tam açamadım ama buna da şükür😂

Son düzenleme:
Back