Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakışır ama yüzde olarak kimin çok verdiğine bakmak lazım. Yoksa Summer-girl e haksızlık olur. Kız neresinden 2-3 kg verecek zaten 51 kilocuk
ayy valla he kovalıycam az kaldıkız çok yüklemeyelim bak kız resmen inat ediyor
içimizdeki en hafif kişi sensin sen zaten baştan kazandın oyunuSamsonn kralice tacini hic takamayacagim ben. Pofff!
içimizdeki en hafif kişi sensin sen zaten baştan kazandın oyunu
Valla bilmiyorum cnm bu hafta hergün menümü paylaşayım sende bak yanidemekki bi yerde bi hata var cnm
anladım cnm ama arada da bi bak
ayy harikassıınnn sonundaaaaa tbrk ederim kuzuuumm
tabiki de bakarım ..Valla bilmiyorum cnm bu hafta hergün menümü paylaşayım sende bak yani
valla he ne nazlı resimmiş gelemediÇatladık
-2.5 diyorum. Var mı arttıranvalla he ne nazlı resimmiş gelemedi
hahahha haftaya ben kesin sonuncu olcam Samsonn kızzz nere kayboldun allahsen resmi sonra at barim kilonu yaz-2.5 diyorum. Var mı arttıran
en son kalan kişi bence konuya söle gözattim samson maşaaallah sağlıklı besleniyor. kilo verdiği düşünüyorum. kaç verdiği bilmiyorum-2.5 diyorum. Var mı arttıran
he yaaa anladık kraliçe oldu nazlanıyor da çatladık burda beaahhen son kalan kişi bence konuya söle gözattim samson maşaaallah sağlıklı besleniyor. kilo verdiği düşünüyorum. kaç verdiği bilmiyorum
ayy öldürcek hepimizi bu samson
bişey söle samsonahe yaaa anladık kraliçe oldu nazlanıyor da çatladık burda beaahh
valla mesaj da attım tık yok bilmiyom napıyo şuanbişey söle samsona
öğleden sonra atacak kesin belli. ay listele boşvervalla mesaj da attım tık yok bilmiyom napıyo şuan
ya listeliycem de sıra değişebilir Samsonn un sonucuna göre o yüzden yapamıyorum ppöööffföğleden sonra atacak kesin belli. ay listele boşver