ben sağlam kahvaltı yapıyorum öğleye kadar hiç acikmiyorum .ben de çok yemiyorum da böyle tabağa koyarken bi gözüme çok geldi hemen aklımda sen belirdinzaten sabah yumurtamı da peyniri mi de yiyemedim çok geldi hepsi nedense :S
aayyyy süperrrsinn kuzuummm gitmez diyodun bak nasıl da gitmiş tbrk ederim seni de
ben dünde yiyemedim bu sabahta pek iştahım yoktu hiç benlik bi durum değil bu hayırdır inşben sağlam kahvaltı yapıyorum öğleye kadar hiç acikmiyorum .
arada bi avuç leblebi yiyorum. bide elma çayı:)
bi domates bi kırmızı biber bi dilim peynir 7 yeşil zeytin bi haşlama yumurta bi salatalık.
demekki bi yerde bi hata var cnm
anladım cnm ama arada da bi bak
ayy harikassıınnn sonundaaaaa tbrk ederim kuzuuumm
Kuzum bende şaşırdım ekmek yemedim ondan heraldeben de çok yemiyorum da böyle tabağa koyarken bi gözüme çok geldi hemen aklımda sen belirdinzaten sabah yumurtamı da peyniri mi de yiyemedim çok geldi hepsi nedense :S
aayyyy süperrrsinn kuzuummm gitmez diyodun bak nasıl da gitmiş tbrk ederim seni de
aynen ben de öyleymBi de benim çabuk kilo vermeme yardımcı olan şey bağırsak düzenimin olması.
Karbonhidrat tükettikçe tuvalete çıkma sıklığım 5 günü buluyor.
Düzenli öğünlerimi yediğimde günde 1 kere çıkıyorum.
tşk ederim tatlım çok ödem vardı reglde üstüne geldi onun çok etkisi var haftaya bu kadar olmaz sanırımKuzum bende şaşırdım ekmek yemedim ondan heralde
Tebrik ederim çok iyi vermişsin azimli pofum
Karbonsuz insanın bağırsaklar rahatlıyor sanki gerçi yediğimiz çoğu şey karbon ama ekmek Glten olumsuz etkiliyor benceBi de benim çabuk kilo vermeme yardımcı olan şey bağırsak düzenimin olması.
Karbonhidrat tükettikçe tuvalete çıkma sıklığım 5 günü buluyor.
Düzenli öğünlerimi yediğimde günde 1 kere çıkıyorum.
sağ ol cnm benimm bırakmaya gelmiyor zati hemen alıyorum bilyosun
Aynen kızlar daha önümüzde çok yol var ama yol arkadaşları olunca insanın kendini çok mutlu hissediyor hepinize
Aynen kızlar daha önümüzde çok yol var ama yol arkadaşları olunca insanın kendini çok mutlu hissediyor hepinize
kesinlikle ben tek başıma olsaydım şuan bırakmıştımAynen kızlar daha önümüzde çok yol var ama yol arkadaşları olunca insanın kendini çok mutlu hissediyor hepinize
pofu yazmayanlar var mi hala ilk sayfayi duzenlesene
ayy evett çatlııcciimmm kilonu mrk edyrrmm haydi gel geellOfis dışındayım.Ama gelicem birazdan. Samsonnsuz olmazzz topik.
Söylememayy evett çatlııcciimmm kilonu mrk edyrrmm haydi gel geell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?