• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

pofu pofu Bu sabah kahvaltimiz@hande_buse ile. Gün itibariyle güncel kilom 70.8
oooww harikasıınn cnm süper sonuççç bana yaklaşmışsıınn tbrk ederimmm ayrıca afiyet şifa olsunn
vayy be herkes vermiş kilolari içten tebrik ediyorum süpersiniz kızlarr..:KK200::KK9::KK9:hep böle devam edelim... :KK8::KK8:
burası çok iyi bi topik oldu, hepimiz çok uyumluyuz şükür düşündüğümden daha farklı çıktık, inş bozulmaz, gayet de istikrarlı gidiyoruz
ben genelde 1 hafta yapıp bırakırdım bak bugün 9. günüm :KK70: asla ağzıma şekerli bişey atmadım düğünde bile pastayı pilavı yemedim :KK70: aferin bana :KK70::KK70::KK70:
Kahvaltıı
Avuç içi sandviç. Beyaz peynir domates salatalık kepek ekmek
Eki Görüntüle 2251864
afiyet olsun cnm ama gün içindeki ekmek türevlerini tüketmiş oldun haberin olsun :KK8::KK8:
pofu pofu canım , sabah ve öğleni paylaşmıştık akşam 1,5 kepçe mercimek çorbası yanına piyaz yedim . :kk77:
afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm ama gün içindeki ekmek türevlerini tüketmiş oldun haberin olsun :KK8::KK8:

İvit zaten ben çok sık ekmek yemem. Gün içinde hiç yemem. Ama kahvaltıda haftasonu tb ekmek yiyiyorum ve bazı hafta içleri. Dün de yedim sabah. Ohh bugün de yedim.
Geçemedim glutensize bi türlü.

şekersiz dinç sağlıklı mutlu uyandiriyor :)
şekerli yedikleri günlerde mutsuz uykulu oluyor.
eşimede teşvik ediyorum. yeme diyom bana bakma sen kendin zayifla... :KK11:
kahveye şekersize alışamadim zorlaniyorum. :(
eşime ayri yapıyorum o 4 küp şeker atiyor :D ona göre kshve aci geliyor zaten türk kahvesi acili olur.
pofu pofu bişey diyim mi beni resmen gaza getirdi kilo verenleri.. gerçekten çok mutlu oluyorum..:KK36: maşaallahh devamm...

İvit zaten ben çok sık ekmek yemem. Gün içinde hiç yemem. Ama kahvaltıda haftasonu tb ekmek yiyiyorum ve bazı hafta içleri. Dün de yedim sabah. Ohh bugün de yedim.
Geçemedim glutensize bi türlü.
hahahah ye balım ye afiyet olsun ben de yiyorum sabahları ama 2 dilim ekmeği geçmemeye çalışıyorum
şekersiz dinç sağlıklı mutlu uyandiriyor :)
şekerli yedikleri günlerde mutsuz uykulu oluyor.
eşimede teşvik ediyorum. yeme diyom bana bakma sen kendin zayifla... :KK11:
kahveye şekersize alışamadim zorlaniyorum. :KK43:
eşime ayri yapıyorum o 4 küp şeker atiyor :KK70: ona göre kshve aci geliyor zaten türk kahvesi acili olur.
pofu pofu bişey diyim mi beni resmen gaza getirdi kilo verenleri.. gerçekten çok mutlu oluyorum..:KK36: maşaallahh devamm...
aynen yaa diğer günler bi türlü yataktan kalkamıyordum hatta erken kalkayım çok yatıyorum diye alarm kuruyodum gene ölü gibi uyuyodum, şimdi zınk diye uyanıyorum :KK70: ve hiç uykum olmuyo
kahveyi ben de eskiden şekersiz içemezdim daha 1-2 yıllık mazim var yani, çok eski de değil, arkadaşım sağ olsun o alıştırdı beni ondan beridir şekersiz içiyorum
ilk zamanlar çok zor geliyordu ama şimdi şekerli içemem hayatta
hele o 3 ü bi aradalar ooff oofff okul zamanı paket paket içiyorduk aman tanrımm :mad::mad: düşününce nasııı içiyordumm diye soruyorum kendime
sakın şekerli içme bak sakın sakın hem cildine hem bedenine hem organlarına hem dişlerine hem kalbine hem herşeyine zararı var

ayy valla herkescikler güzel kilo vermiş
kalanlarda yazsın tablo yapcam ilk sayfaya 1. 2. 3. diye :KK70:

en çok peynirlerin kraliçesi samsonu merak ediyorum:) o kesin vermiştir.:) hepimiz verdikleri inaniyorum .:)
05,30 da mı uyanıyorsun maşallah canım, akşam kaçta uykun geliyor :-) Ben de 06:00 da uyandığım zaman kızımı uyuturken ben uyuyp kalıyorum nasıl yoruluyorum sanki taş taşıdım bütün gün.

bide ben telden giriyorum biraz zor oluyor msj kaçırıyorum cnm ondan

kız kaçamak falanda yapmadım anlamıyorum pazartesi 70,2 gördüm 5 günde 2 kilo alıcak hergün döner pasta yesem anca alırım yani
demekki bi yerde bi hata var cnm
bide ben telden giriyorum biraz zor oluyor msj kaçırıyorum cnm ondan
anladım cnm ama arada da bi bak
pofu pofu 79.5 :KK49: artik ben de 70lerdeyim :63::rapci::KK48:
ayy harikassıınnn sonundaaaaa tbrk ederim kuzuuumm:KK49::KK49:

Bu da burda dursun

44DDFB91-2E8C-423B-98A4-85EAE4638BBA.jpeg

05,30 da mı uyanıyorsun maşallah canım, akşam kaçta uykun geliyor :-) Ben de 06:00 da uyandığım zaman kızımı uyuturken ben uyuyp kalıyorum nasıl yoruluyorum sanki taş taşıdım bütün gün.
11 de yatıyorum :) 5:30 ta kalkıyorum 6 saat uyuyorum. bazen 7:)
yetiyo uykumu aliyorum önceden hiç uykumu alamazdim 9 günde çok farkı görüyorum :)
kızı babasi uyutuyo:D dün akşam beşikte uyuttum. hemen bende uyumuşum eşim rahatsizdi. gün boyunca inanilmaz yoruluyorum işe git gel yemek yap toparla derken. bu akşam bi odasinin oyuncaklarim yayim içinde.. topluycam süpürcem silcem. çamaşır günü akşam .. makineye atcam. sabah inş erken kalkıp çamaşirlari dişariya assam iyi olcak. ev işlere bakmam lazim. haftasonu temizlik günü oluyor.

bugün peynirleri koyarken tabağa sen geldin aklıma :KK70: ayy dedim fazla mı oldu ki acaba :KK70: neyseki yiyemedim anneme verdim :KK70:
hahaha:D bi dilim peynir yese yeter fazlasi zararlı. bende peyniri çok severim. çok yerdim azalttim. fazlasi zarar çünkü. oda protein agirkli .

hahaha:KK70: bi dilim peynir yese yeter fazlasi zararlı. bende peyniri çok severim. çok yerdim azalttim. fazlasi zarar çünkü. oda protein agirkli .
ben de çok yemiyorum da böyle tabağa koyarken bi gözüme çok geldi hemen aklımda sen belirdin :D:D zaten sabah yumurtamı da peyniri mi de yiyemedim çok geldi hepsi nedense :S
Canlar tartıldım..
Geçen hafta 68.3 ,bu hafta 67.4
aayyyy süperrrsinn kuzuummm gitmez diyodun bak nasıl da gitmiş tbrk ederim seni de :KK50:

Back