• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

11 de yatıyorum :) 5:30 ta kalkıyorum 6 saat uyuyorum. bazen 7:)
yetiyo uykumu aliyorum önceden hiç uykumu alamazdim 9 günde çok farkı görüyorum :)
kızı babasi uyutuyo:KK70: dün akşam beşikte uyuttum. hemen bende uyumuşum eşim rahatsizdi. gün boyunca inanilmaz yoruluyorum işe git gel yemek yap toparla derken. bu akşam bi odasinin oyuncaklarim yayim içinde.. topluycam süpürcem silcem. çamaşır günü akşam .. makineye atcam. sabah inş erken kalkıp çamaşirlari dişariya assam iyi olcak. ev işlere bakmam lazim. haftasonu temizlik günü oluyor.

Ayyyy sen anlatırken bayılacak gb oldum :-)aynı yaşantı bizde var canım Allah çalışanın yardımcısı olsun. Evin her yanı kağıt dün akşam toparlayamadım misafirim vardı. kızım konfeti neymiş öğrendi şimdi elişi kağıtlarından konfeti yapıp doğum gününü kutluyor bebeklerinin :confused:

Ayyyy sen anlatırken bayılacak gb oldum :-)aynı yaşantı bizde var canım Allah çalışanın yardımcısı olsun. Evin her yanı kağıt dün akşam toparlayamadım misafirim vardı. kızım konfeti neymiş öğrendi şimdi elişi kağıtlarından konfeti yapıp doğum gününü kutluyor bebeklerinin :confused:
ben daginik sevmiyorum ama bi odasi daginik. bi toplayayim da sabah ferah huzurlu göreyim :) bak konfeti öğrenmiş. maşaallah çocuklar çok zeki oluyorlar:)
gerçekten ben bunlari yazarken eridim :silah:
bunlari yapmam lazim. bu akşamki hedefim bu:)

Söylemem 😂 gelince görsel aticam 😁
aayyy mrkımdan ölcem haydi :D
Gunaydin herkese ☺

Regl donemindeyim ve 50.8 geldim. Hanemden dussun bir kilocuk. ☺

Hic kralice olamayacagimi bilsem de arkadaslarimin kralice oldugunu gormek cok mutlu edecek beni. 😎

Ayni hizla yola devam... 🙋

❤❤❤
tbrk ederim kuzuumm :KK9::KK9: hepimiz birer kraliçeyizzz HoppaHoppa
pofu sen kraliçesin -2,5 kilo vererek bu topikte 1,cisin:):KK9::KK9::KK9:
:KK37::KK37:@Samsonn da yazsın da bakalım :D ona göre yazıcam

ben daginik sevmiyorum ama bi odasi daginik. bi toplayayim da sabah ferah huzurlu göreyim :) bak konfeti öğrenmiş. maşaallah çocuklar çok zeki oluyorlar:)
gerçekten ben bunlari yazarken eridim :silah:
bunlari yapmam lazim. bu akşamki hedefim bu:)
ayynı bennn
bende akşamdan evi topluyorum sabaha kalmasın dşye
çalışırken de cuma akşamından evi silip süpürürdüm ctesi pazar yatayım diye :D ki ailemle yaşıyorum :D

Back