Geçenlerde bi resim atmıştın sankiEvet aynen bu fotoyu kullanıcam before afterda
Olsun kuzu senin suçun değil gayet doğru bi hareket yapmışsınayrı verildiğinde elimi bile sürmüyorum çünkü ben de üzülüyorum. ya da alırsam birine veriyorum.
Bugünkü menü tavuk etini iyice açmışlar içine iç pilav doldurmuşlar. dıştan ne olduğu bile görünmüyordu. hatta bilseydim içinde pilav olduğunu direkt diyet yemek alacaktım.
ah ah keşke her hafta 5 er 5 er versekAllahım yarın sabah 5 kg az çıkayım AMİİİNNN
uppsss kötü oldu bu yaBen tartidan supheliyim adet oldum olacagim yuzugum sıktı bugun o yuzden tartidan korkuyorum
Sordum burda kimse cvp vermedi o yüzden öyle kaldı
Öğlen yemeğim azcık çorba azcık fasulye
Eki Görüntüle 2251460
az önce midem boşaldi gitti bomboş. yanimda yiyecek de yok.annemin evine yürüyerek gidicem. yakın 20 dk ya varim:)
Ne bilim sekersiz hayat olabilir sekersiz hayat denemeleri şekersiz hayata var misiniz falan bisiler bul isteSordum burda kimse cvp vermedi o yüzden öyle kaldı
evet :)Oh ne güzel iş çıkışında mı yürüyeceksin canım
Ne bilim sekersiz hayat olabilir sekersiz hayat denemeleri şekersiz hayata var misiniz falan bisiler bul iste
Yeşillik yoğurt bulgur hepsi olurKızlar okul erken bitti bugün..dünden ızgara etim var yanına ayran alacağım ama başka ne alsamm
Önerilerinize ihtiyacım varrr
Home ofis mi ? ortam çok sevimli duruyor .
Etin yanına gavur dağı salata çok seviyorum ben. Domates, soğan,biber,maydonoz, ceviz, zeytin yağı ve nar ekşisiKızlar okul erken bitti bugün..dünden ızgara etim var yanına ayran alacağım ama başka ne alsamm
Önerilerinize ihtiyacım varrr
Tamam canlar çok sağolun öyle yapayımEtin yanına gavur dağı salata çok seviyorum ben. Domates, soğan,biber,maydonoz, ceviz, zeytin yağı ve nar ekşisi
Home ofis mi ? ortam çok sevimli duruyor .
Süper gidiyorsun bu arada
Pofu, kimi kaybettik? Dün biri pes etti diyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?