• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Hindi Füme o. Ben yiyiyorum arada. Yasak mı? Hindiden ne istiyonuz yaaa :rolleyes:
😂😂😂bn hindi fume yiyorum yaaa üstüme gelmeyn
Kızlar ben de özellikle füme somon ve füme peynir çok severim, ama nadir tüketmeye çalışıyorum. Füme şeyler kansorejen diyorlar maalesef. :( İşlenmiş etlerin hepsi fiyasko zaten. Az sucuk tüketirim, diğerlerine göre daha doğal olanını almaya çalışıyorum.

Çok iyi görünüyorsun canım yaa. Maşallah :nazar:
tşk ederim cnm baya emek var o görüntüde :)
ay kuruyemişten başka bir şey yok.
1 avuç kadar yeseydin keşke
Kızlar ben de özellikle füme somon ve füme peynir çok severim, ama nadir tüketmeye çalışıyorum. Füme şeyler kansorejen diyorlar maalesef. :KK43: İşlenmiş etlerin hepsi fiyasko zaten. Az sucuk tüketirim, diğerlerine göre daha doğal olanını almaya çalışıyorum.
ben de çok nadir tüketyrm ve sadece hindi füme başka bişey yemiyorum

Günaydın herkese bu arada. Bu da benim kahvaltım. @orkidekaramel peynir hepsini yemedim, kaldırdım bu sefer :KK70::KK70:

kvt.jpg

bugün öğle yemekte
mercimek çorbasi
kıymalı mantı ( canim aşırııı çekti :( yiyemeyecem yarinki + çikarsa emeklerim boşa gidecek)
yoğurt
zeytinyaglı sebze salatası.

bugün öğle yemekte
mercimek çorbasi
kıymalı mantı ( canim aşırııı çekti :KK43: yiyemeyecem yarinki + çikarsa emeklerim boşa gidecek)
yoğurt
zeytinyaglı sebze salatası.
miss gibi çorba yoğurt sebze salatası var mantıya ne gerek :KK11:

pofu pofu dun akşam canım çok tatlı istemişti akşam yemeği yerine onu yedim yoksa sadece sabah yiyoruz:)

tamam o zaman pofucum inşallah yüz akligiyla bitiririm 90 günü bakinca baya uzun gibi geliyor ama olsun ilk yaptığım çok etkili olmuştur
zaman çok çabuk geçiyor cnm bak bizim 8 gün geçti hiç bi şey anlMadık
Ay yaaa ögle yemegindeki tavugun icine iç pilav doldurmuslar.

Ayıklayabildigim kadar ayikladim ve oyle yedim.

-tavuk
-az mercimek corba
-yogurt
-marul+havuç+mor lahana salatasi
harikasın cnm tbrk ederim mükemmel öğün

Bn yine kısır yicm dün az bulgur kullandım bi dünya kısır oldu 😂😂😂😂😂😂svde benden başka yemek yiyen yok allahım ya

öğlen yemekleri iptali etmeyi düşünüyorum bünyem iki ögüne alışmasi için uğraşmak istiyorum çünkü öğle yemekleri malkum çok agir.. bide 5 lira veriyoruz. çorbalar hep unlu.. bilmiyorum ilk işim öğle yemegi iptali etmek.. canim hiç tatlı çekmiyor 1 haftadir o tadini unuttum şekersiz çayi çok rahatça içebiliyorum:) iyiki buraya katılmışım iyiki varsin sizi çook seviyorum. gerçekten çok sevdim sizi.. @samson pofu pofu @hande_buse @fulias E ekilem81 @Summer-girl Birbardakcay Birbardakcay @BitmeyenDiyet @Blackrose55 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer :KK200::KK60:
❤❤❤🤗🤗

Ay yaaa ögle yemegindeki tavugun icine iç pilav doldurmuslar.

Ayıklayabildigim kadar ayikladim ve oyle yedim.

-tavuk
-az mercimek corba
-yogurt
-marul+havuç+mor lahana salatasi
bende öle yapıyordum pilav çöpe gidiliyor.:/
bence tavuklu pilav almamak lazim. :)
mercimek çorbasi zeytinyaglı sebze salatasi ile bitti ardindan 30 dk hızlı tempo yürüyüş.

Back