- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
yanina bi ayran iç tmm :)Bn yine kısır yicm dün az bulgur kullandım bi dünya kısır oldu svde benden başka yemek yiyen yok allahım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanina bi ayran iç tmm :)Bn yine kısır yicm dün az bulgur kullandım bi dünya kısır oldu svde benden başka yemek yiyen yok allahım ya
aynen cnmpofu bugun ipte 2. Rest dimi
Yumurta salatalik zeytin Peynir kuru meyve kavrulmamis fıstık yedimNeler yedin?
kızz niye accııkkk doyana kadar yeÖğlen yemeğim azcık çorba azcık fasulye
Eki Görüntüle 2251460
ohhh misss süper kahvaltııYumurta salatalik zeytin Peynir kuru meyve kavrulmamis fıstık yedim
Hahaha yanımızda olanlar bu kadar. Zaten azla doyuyorum artık. Midem küçüldü. Kaç gündür tartılmıyorum kesin 1 kg verdim yaaa.kızz niye accııkkk doyana kadar ye
ohhh misss süper kahvaltıı
Ayyy hadiii inşşşşş vermişsindir ki ben verdiğini düşünyrmHahaha yanımızda olanlar bu kadar. Zaten azla doyuyorum artık. Midem küçüldü. Kaç gündür tartılmıyorum kesin 1 kg verdim yaaa.
Evet sürekli giydiğim canım siyah pantolonum bollaştı. Oradan anlıyorum. Boyfriend diye aldım tay gibi oldu. Şimdi yavaştan boyfriende dönüyorAyyy hadiii inşşşşş vermişsindir ki ben verdiğini düşünyrm
Harikkkaaaaa Yarınki sonuçlar için acaip heycanlyım nedenseEvet sürekli giydiğim canım siyah pantolonum bollaştı. Oradan anlıyorum. Boyfriend diye aldım tay gibi oldu. Şimdi yavaştan boyfriende dönüyor
bak bende geçen hafta pantolonda fermuari hiç kapanmiyordu açikta geziyordum tunik kurtariyordu öleEvet sürekli giydiğim canım siyah pantolonum bollaştı. Oradan anlıyorum. Boyfriend diye aldım tay gibi oldu. Şimdi yavaştan boyfriende dönüyor
Midem boşaldı derken acıktın mıaz önce midem boşaldi gitti bomboş. yanimda yiyecek de yok. annemin evine yürüyerek gidicem. yakın 20 dk ya varim:)
Totonun maşallahı var before aftervyaparsınnToto olarak lopezlik mertebesine ulaşıyorum göbeğim bariz gitti.
Eki Görüntüle 2251469
Evet aynen bu fotoyu kullanıcam before afterdaTotonun maşallahı var before aftervyaparsınn
ayrı verildiğinde elimi bile sürmüyorum çünkü ben de üzülüyorum. ya da alırsam birine veriyorum.bende öle yapıyordum pilav çöpe gidiliyor.:/
bence tavuklu pilav almamak lazim. :)
mercimek çorbasi zeytinyaglı sebze salatasi ile bitti ardindan 30 dk hızlı tempo yürüyüş.