Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Afiyet olsun kuzumm

Çok içme boşver ben de günde 1 fincana indirdim ödem yapyrmuş... normalde 4-5 fincan kahve içiyrdöama şimdi yarın kutsal günaç mı kalsak napsakkk kahve de içmesek isabet olur
92,5 den altına kesin düşmüşüm inşaallah 90,9 görebilirim büyük itimalle sabahlari ödem oluyor vucut sis hale uyaniyorum. yüzük taktığımda ellerim sis oluyor .

Wuhuuuuu yarın tartı resmi istyrmçok mrk ettiimmm ayyyy
2 gündür ben ben değilim zaten spor da yapamıyorum dün 20 dk cık yürüdüm tempolu, bugün leslie için niyetlendim kızım sabah 05 te uyandı onu tekrar uyutana kadar spor da yalan oldu. Bende 1 sayfa kitap okudum Asıl diyeceğim şey foto çektim inşallah yarında çekerim .

Sporun farkı canım inan sadece beslenmeyle olacak değil. Senin zaten çok fazlalığın yok sporla harika olacak. Bariz bir sıkılaşman var . basenimde incelme yok benim göbek ve bacakta 5 cm kadar incelmişim.
Kesinlikle sadece diyetle olmuyo spor lazım ne olursa olsun ve önerim ağırlık antremanı bedeni süper inceltiyor , sen de süper incelmişsinn maşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…