Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır cnm yok sadece buraya uygun beslen yeterben 8. takımda yarışıyorum bunun bir engeli var mıdır
Afiyet olsun cnmDün eşim mantarlı tavuklu yapmış ben uyuyordum o sırada. Boyun ağrısı hala geçmedi sızlıyor yemekten sonra gece 12 de türk kahvesi ictim 1de yattım 5:30 ta kalktım kahvaltımı yaptım eşim mantar sapları kullanmıyor ayırıyor onu aslında sapları çok faydalı bende sapları ile mantarlı yumurta yaptım kırmızı biber domates peynir üç baharatlı yeşil zeytin yedim üç şekersiz çay. Şimdi masamdan kalkıp hazırlancam. Spor yapabilsem boyun sakatlanınca üç gün oldu yapamadım of. Neyse işyerinde yazarım :)
ben hazirim kilo vermiş miyim bugün akşam annemlerde olacagim..Kızlaarr yarıınn büyüükk güünnnn
Ayyy çookk heycanlıyıımmmmm
Yaaaaa tartılabilcek missiinnnben hazirim kilo vermiş miyim bugün akşam annemlerde olacagim..
tabiki fotosunu atarim sabah inş:)Yaaaaa tartılabilcek missiinnn
Oohhh tmm annene gönül rahatlığıyla gidebilirsintabiki fotosunu atarim sabah inş:)
öğlen yemekleri iptali etmeyi düşünüyorum bünyem iki ögüne alışmasi için uğraşmak istiyorum çünkü öğle yemekleri malkum çok agir.. bide 5 lira veriyoruz. çorbalar hep unlu.. bilmiyorum ilk işim öğle yemegi iptali etmek.. canim hiç tatlı çekmiyor 1 haftadir o tadini unuttum şekersiz çayi çok rahatça içebiliyorum:) iyiki buraya katılmışım iyiki varsin sizi çook seviyorum. gerçekten çok sevdim sizi.. @samson pofu hande_buse BenimKemiklerimiri E ekilem81 Summer-girl Birbardakcay Queen mom B Blackrose55 CKbeautyandsheerOohhh tmm annene gönül rahatlığıyla gidebilirsin
Süpersiinnn beybiii amaaa yanlış kişiye etiketlemişsin aypare ackermanöğlen yemekleri iptali etmeyi düşünüyorum bünyem iki ögüne alışmasi için uğraşmak istiyorum çünkü öğle yemekleri malkum çok agir.. bide 5 lira veriyoruz. çorbalar hep unlu.. bilmiyorum ilk işim öğle yemegi iptali etmek.. canim hiç tatlı çekmiyor 1 haftadir o tadini unuttum şekersiz çayi çok rahatça içebiliyorum:) iyiki buraya katılmışım iyiki varsin sizi çook seviyorum. gerçekten çok sevdim sizi.. @samson pofu hande_buse BenimKemiklerimiri E ekilem81 Summer-girl Birbardakcay Queen mom B Blackrose55 CKbeautyandsheer
ayy özür dilerim baktığım da rakama dikkat etmedim.Süpersiinnn beybiii amaaa yanlış kişiye etiketlemişsin aypare ackerman
oluyo arada be aman ne özrüayy özür dilerim baktığım da rakama dikkat etmedim.
afiyet olsun beybi hadi bakalım bana 2 öğün yaramıyo hiçGünaydın kızlar bende kahvaltımı 7 buçukta yaptım bugün Karatay yaptım 2 öğün yapıcam
sağol canımm ben denicem bakalım bir hafta yarıyor mu yaramıyor muoluyo arada be aman ne özrü
afiyet olsun beybi hadi bakalım bana 2 öğün yaramıyo hiç
Yarın tartı günüü ay diyetisyene gidiyo gibi heycan yapyrm ha nasıl mrkla beklyrm sonuçları bi bilsensağol canımm ben denicem bakalım bir hafta yarıyor mu yaramıyor mu
Afiyet olsun kuzummevden getridiğim elma çayı içiyorum ;hergün yapıyorum bazen iki üç gün ara verdiğim oluyor. çay da muhteşem.:)
1 lt şişede doldurup getiriyorum işe.
çay içmiyorum hiç çay kansiz yapıyor. kahveyi evde içiyorum makinem var:)
günde bi kahve içiyorum ama hergün degil.
şekersize alışamadim kahvede ya pofu
Umarım eksideyimdirYarın tartı günüü ay diyetisyene gidiyo gibi heycan yapyrm ha nasıl mrkla beklyrm sonuçları bi bilsen