• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Dün eşim mantarlı tavuklu yapmış ben uyuyordum o sırada. Boyun ağrısı hala geçmedi sızlıyor yemekten sonra gece 12 de türk kahvesi ictim 1de yattım 5:30 ta kalktım kahvaltımı yaptım eşim mantar sapları kullanmıyor ayırıyor onu aslında sapları çok faydalı bende sapları ile mantarlı yumurta yaptım kırmızı biber domates peynir üç baharatlı yeşil zeytin yedim üç şekersiz çay. Şimdi masamdan kalkıp hazırlancam. Spor yapabilsem boyun sakatlanınca üç gün oldu yapamadım of. Neyse işyerinde yazarım :)

Dün eşim mantarlı tavuklu yapmış ben uyuyordum o sırada. Boyun ağrısı hala geçmedi sızlıyor yemekten sonra gece 12 de türk kahvesi ictim 1de yattım 5:30 ta kalktım kahvaltımı yaptım eşim mantar sapları kullanmıyor ayırıyor onu aslında sapları çok faydalı bende sapları ile mantarlı yumurta yaptım kırmızı biber domates peynir üç baharatlı yeşil zeytin yedim üç şekersiz çay. Şimdi masamdan kalkıp hazırlancam. Spor yapabilsem boyun sakatlanınca üç gün oldu yapamadım of. Neyse işyerinde yazarım :)
Afiyet olsun cnm
Sen boynunu sıcak tut belki üşüttün :(

😂😂😂😂
1B75AA83-FFFC-410D-BAC6-E607C4155F79.jpeg

Oohhh tmm annene gönül rahatlığıyla gidebilirsin🤪🤪
öğlen yemekleri iptali etmeyi düşünüyorum bünyem iki ögüne alışmasi için uğraşmak istiyorum çünkü öğle yemekleri malkum çok agir.. bide 5 lira veriyoruz. çorbalar hep unlu.. bilmiyorum ilk işim öğle yemegi iptali etmek.. canim hiç tatlı çekmiyor 1 haftadir o tadini unuttum şekersiz çayi çok rahatça içebiliyorum:) iyiki buraya katılmışım iyiki varsin sizi çook seviyorum. gerçekten çok sevdim sizi.. @samson pofu pofu hande_buse hande_buse BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri E ekilem81 Summer-girl Summer-girl Birbardakcay Birbardakcay Queen mom Queen mom B Blackrose55 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer :KK200::KK60:

öğlen yemekleri iptali etmeyi düşünüyorum bünyem iki ögüne alışmasi için uğraşmak istiyorum çünkü öğle yemekleri malkum çok agir.. bide 5 lira veriyoruz. çorbalar hep unlu.. bilmiyorum ilk işim öğle yemegi iptali etmek.. canim hiç tatlı çekmiyor 1 haftadir o tadini unuttum şekersiz çayi çok rahatça içebiliyorum:) iyiki buraya katılmışım iyiki varsin sizi çook seviyorum. gerçekten çok sevdim sizi.. @samson pofu pofu hande_buse hande_buse BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri E ekilem81 Summer-girl Summer-girl Birbardakcay Birbardakcay Queen mom Queen mom B Blackrose55 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer :KK200::KK60:
Süpersiinnn beybiii amaaa yanlış kişiye etiketlemişsin 😂😂😂 aypare ackerman aypare ackerman

evden getridiğim elma çayı içiyorum :D;hergün yapıyorum bazen iki üç gün ara verdiğim oluyor. çay da muhteşem.:)
1 lt şişede doldurup getiriyorum işe.
çay içmiyorum hiç çay kansiz yapıyor. kahveyi evde içiyorum makinem var:)
günde bi kahve içiyorum ama hergün degil.
şekersize alışamadim kahvede ya:D pofu pofu

evden getridiğim elma çayı içiyorum :KK70:;hergün yapıyorum bazen iki üç gün ara verdiğim oluyor. çay da muhteşem.:)
1 lt şişede doldurup getiriyorum işe.
çay içmiyorum hiç çay kansiz yapıyor. kahveyi evde içiyorum makinem var:)
günde bi kahve içiyorum ama hergün degil.
şekersize alışamadim kahvede ya:KK70: pofu pofu
Afiyet olsun kuzumm

Çok içme boşver ben de günde 1 fincana indirdim ödem yapyrmuş... normalde 4-5 fincan kahve içiyrdö🤪🤪🤪🤪ama şimdi yarın kutsal gün🤪🤪aç mı kalsak napsakkk🤩🤩🤩🤩🤩 kahve de içmesek isabet olur😂😂

Back