• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

😂😂😂bn hindi fume yiyorum yaaa üstüme gelmeyn
biz diyetteyiz menüleri inceleme sorumlusu olucam bu gidişle. gözlerim sizde :kahve::kahve: yoksa hiç zayıflayamayiz bak ona göre. sizde benim menülerimi eleştiriyorsunuz..ben eleştiri istiyorum zaten :) eleştirilmeden zayıflanmaz:)

biz diyetteyiz menüleri inceleme sorumlusu olucam bu gidişle. gözlerim sizde :kahve::kahve: yoksa hiç zayıflayamayiz bak ona göre. sizde benim menülerimi eleştiriyorsunuz..ben eleştiri istiyorum zaten :) eleştirilmeden zayıflanmaz:)
Yemiyorum kedilere verdm😂😂😂

Hadi bakalım yarın merakla bekliyorum senin tartı sonucunu :KK66:

sabah ve öğle yemeğini paylaşmıştık kızlar . 1 ara öğün yapabildik 1 kuru kayısı -2 badem
Akşam 2-3 küçük balık , salata ve 4 kaşık kadar taze fasulye yemeği yedim. 20 dk yürüdüm tempolu maalesef

öğlen yemekleri iptali etmeyi düşünüyorum bünyem iki ögüne alışmasi için uğraşmak istiyorum çünkü öğle yemekleri malkum çok agir.. bide 5 lira veriyoruz. çorbalar hep unlu.. bilmiyorum ilk işim öğle yemegi iptali etmek.. canim hiç tatlı çekmiyor 1 haftadir o tadini unuttum şekersiz çayi çok rahatça içebiliyorum:) iyiki buraya katılmışım iyiki varsin sizi çook seviyorum. gerçekten çok sevdim sizi.. @samson pofu pofu hande_buse hande_buse BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri E ekilem81 @Summer-girl @Birbardakcay @BitmeyenDiyet @Blackrose55 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer :KK200::KK60:
Biz de seni seviyoruuuuz Orkide :KK68:

Back