- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Müthişş. Basenler gitmiş. Toto süper. kardashian olucan başımıza.Kızlarrr 1 aylık farkkk sizce nasıl????antremanda 3. Haftamdaydım ama regl olduğum için son 3 günğ yapamadımEki Görüntüle 2251354 Eki Görüntüle 2251355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müthişş. Basenler gitmiş. Toto süper. kardashian olucan başımıza.Kızlarrr 1 aylık farkkk sizce nasıl????antremanda 3. Haftamdaydım ama regl olduğum için son 3 günğ yapamadımEki Görüntüle 2251354 Eki Görüntüle 2251355
Ayy tşk ederim cnmMüthişş. Basenler gitmiş. Toto süper. kardashian olucan başımıza.
biz diyetteyiz menüleri inceleme sorumlusu olucam bu gidişle. gözlerim sizde yoksa hiç zayıflayamayiz bak ona göre. sizde benim menülerimi eleştiriyorsunuz..ben eleştiri istiyorum zaten :) eleştirilmeden zayıflanmaz:)bn hindi fume yiyorum yaaa üstüme gelmeyn
Yemiyorum kedilere verdmbiz diyetteyiz menüleri inceleme sorumlusu olucam bu gidişle. gözlerim sizde yoksa hiç zayıflayamayiz bak ona göre. sizde benim menülerimi eleştiriyorsunuz..ben eleştiri istiyorum zaten :) eleştirilmeden zayıflanmaz:)
Eleştirin tabi ki. O yüzden yazıyoruz zaten.biz diyetteyiz menüleri inceleme sorumlusu olucam bu gidişle. gözlerim sizde yoksa hiç zayıflayamayiz bak ona göre. sizde benim menülerimi eleştiriyorsunuz..ben eleştiri istiyorum zaten :) eleştirilmeden zayıflanmaz:)
Yemiyorum kedilere verdm
kız bende o ifadeler niye yok :/
telden yazıyorum cnmkız bende o ifadeler niye yok :/
biz diyetteyiz menüleri inceleme sorumlusu olucam bu gidişle. gözlerim sizde yoksa hiç zayıflayamayiz bak ona göre. sizde benim menülerimi eleştiriyorsunuz..ben eleştiri istiyorum zaten :) eleştirilmeden zayıflanmaz:)
Afiyet olsun kızlarpofu dün akşam muz süt ve kakao dan yapılan sahte pudingten yedim. Sabah kahvaltımızda hande_buse ile 1 domates,1 salatalık yarım muz yarım elma 5 zeytin, kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve 1 yumurta yedik.
dün akşam diye yazmışsın onun üstüne dedim aslında..pofu zaten sadece sabahları yiyoruz meyveyi
Biz de seni seviyoruuuuz Orkideöğlen yemekleri iptali etmeyi düşünüyorum bünyem iki ögüne alışmasi için uğraşmak istiyorum çünkü öğle yemekleri malkum çok agir.. bide 5 lira veriyoruz. çorbalar hep unlu.. bilmiyorum ilk işim öğle yemegi iptali etmek.. canim hiç tatlı çekmiyor 1 haftadir o tadini unuttum şekersiz çayi çok rahatça içebiliyorum:) iyiki buraya katılmışım iyiki varsin sizi çook seviyorum. gerçekten çok sevdim sizi.. @samson pofu hande_buse BenimKemiklerimiri E ekilem81 @Summer-girl @Birbardakcay @BitmeyenDiyet @Blackrose55 CKbeautyandsheer
süt falan var mı içseydin keşkeAy ben bu sabah kahvaltı edemedim yoğunluktan.
Çok iyi görünüyorsun canım yaa. MaşallahKızlarrr 1 aylık farkkk sizce nasıl????antremanda 3. Haftamdaydım ama regl olduğum için son 3 günğ yapamadımEki Görüntüle 2251354 Eki Görüntüle 2251355
ay kuruyemişten başka bir şey yok.süt falan var mı içseydin keşke