• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Arkadaşlara soralım haksızlık olmasın
İlk sayfayı okudunuz mu?

pofu pofu bana sorarsan katılmak isteyenler her yeni haftanın başında katılabilir ama kaçırdığı süreyi tamamlamak şartıyla tabii. Yani, yarınki yeni haftaya dahil olmak isteyenler 21 Haziran'da değil de 28 Haziran'da tamamlayacak programını.

Evet okudum biyerden başlamak istiyorum
İlk defa deneyecegim bir diyet olacak tatlı ve abur cuburlardan vücudumu arındırmak istiyorum sizlerle beraber motivasyonum yüksek olur basarbilrim diye düşünüyorum.
bizim yarın 8. Günümüz cuma tartı, yarın katılırsan 8 gün geç bitrceksn, 90 günü kanul edyr musun?
Ben yemiyorum siz de yemeyin. :KK70:
yaa bizim günahımız ne acaba

pofu pofu bana sorarsan katılmak isteyenler her yeni haftanın başında katılabilir ama kaçırdığı süreyi tamamlamak şartıyla tabii. Yani, yarınki yeni haftaya dahil olmak isteyenler 21 Haziran'da değil de 28 Haziran'da tamamlayacak programını.
aynen cnm mecbur öyle olmalı
evet okudum ben zaten biliyorum daha evvel yaptım bunu ama 21 e kadar tamamlayamadim
biz 90 gün yapıyoruz 7 günü bitirdik, kabul ediyosan gelebilirsn

30 yasındayım 4 çocuk annesiyim son iki hamileliğim peşpeşe oldu oyuzden kilolarım olduğu gibi kaldı . Bebeğim 1 yaşına girdi artık başlayabilirim diye düşünüyorum bu şekilde hiç mutlu değilim. Boyum 163 . Kilom 88 :KK43:
bizim yarın 8. Günümüz cuma tartı, yarın katılırsan 8 gün geç bitrceksn, 90 günü kanul edyr musun?
yaa bizim günahımız ne acaba
Tabi tabi kabul ediyorum. Kendimi denemek istiyorum sizlerle beraber basaracagıma inanıyorum tek başına olmuyor

Samsonn Samsonn paylaşım için çoook teşekkür ederim, çok sağ ol. :)

Peki, ben kendim ekmek yapayım o zaman. Becerebilir miyim sence? Şeyyy, bir de tarif lazım. :)
Neyden yapıcan? Yulafla kek yapar gibi oluyor, ama uzun süre yiyince beni baydi.
Karabugday ekmeği var. Yapımı nette videolu bulursun, ama o beni aşıyor, zor.
Karabugday ekmeğini satın almak daha kolay 😜

Neyden yapıcan? Yulafla kek yapar gibi oluyor, ama uzun süre yiyince beni baydi.
Karabugday ekmeği var. Yapımı nette videolu bulursun, ama o beni aşıyor, zor.
Karabugday ekmeğini satın almak daha kolay 😜

O zaman yulafla başlayayım. Tarifine baktım da bir zorluğu yokmuş. Yarın yulaf kepeği alayım o zaman. :)

Açmıyor bende :KK43:
Ben bunu yapiyordum ama. Aynı oranda yoğurt ve yulaf. (İkiside 1 bardak mesela ) + karbonat

Bakayım buna. Sağ ol. :)

Benim gönderdiğim tarifteki malzemeler şunlarmış:

➤21 Yemek Kaşığı Yulaf Kepeği Karışımı
➤7 Yemek Kaşığı Lıght Yoğurt
➤1/2 Çay Bardağı Lıght Süt
➤2 Yumurta
➤2 Pk Kabartma Tozu
➤1 Çay Kaşığı Tuz
➤2 Damla Limon Suyu
➤Çörek Otu

30 yasındayım 4 çocuk annesiyim son iki hamileliğim peşpeşe oldu oyuzden kilolarım olduğu gibi kaldı . Bebeğim 1 yaşına girdi artık başlayabilirim diye düşünüyorum bu şekilde hiç mutlu değilim. Boyum 163 . Kilom 88 :KK43:

Tabi tabi kabul ediyorum. Kendimi denemek istiyorum sizlerle beraber basaracagıma inanıyorum tek başına olmuyor
tamam cnm yarın tartılıp kilo bildirimi yaparsın
sizin 21 haziran da mı bitecek
evet 21 haziranda bitecek

Bakayım buna. Sağ ol. :)

Benim gönderdiğim tarifteki malzemeler şunlarmış:

➤21 Yemek Kaşığı Yulaf Kepeği Karışımı
➤7 Yemek Kaşığı Lıght Yoğurt
➤1/2 Çay Bardağı Lıght Süt
➤2 Yumurta
➤2 Pk Kabartma Tozu
➤1 Çay Kaşığı Tuz
➤2 Damla Limon Suyu
➤Çörek Otu
Ouuu bu daha zahmetli. Light hiç birşeye bulaşma Summer. Zaten ev yoğurdu ssadecee.
Samsonn kaçar küçükten. 😴 İyi geceler😌

Back