- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Ben yemiyorum siz de yemeyin.Boğazımıza dizmeseydn keşkem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yemiyorum siz de yemeyin.Boğazımıza dizmeseydn keşkem
Arkadaşlara soralım haksızlık olmasın
İlk sayfayı okudunuz mu?
Arkadaşlara soralım haksızlık olmasın
İlk sayfayı okudunuz mu?
bizim yarın 8. Günümüz cuma tartı, yarın katılırsan 8 gün geç bitrceksn, 90 günü kanul edyr musun?Evet okudum biyerden başlamak istiyorum
İlk defa deneyecegim bir diyet olacak tatlı ve abur cuburlardan vücudumu arındırmak istiyorum sizlerle beraber motivasyonum yüksek olur basarbilrim diye düşünüyorum.
yaa bizim günahımız ne acabaBen yemiyorum siz de yemeyin.
aynen cnm mecbur öyle olmalıpofu bana sorarsan katılmak isteyenler her yeni haftanın başında katılabilir ama kaçırdığı süreyi tamamlamak şartıyla tabii. Yani, yarınki yeni haftaya dahil olmak isteyenler 21 Haziran'da değil de 28 Haziran'da tamamlayacak programını.
biz 90 gün yapıyoruz 7 günü bitirdik, kabul ediyosan gelebilirsnevet okudum ben zaten biliyorum daha evvel yaptım bunu ama 21 e kadar tamamlayamadim
Tabi tabi kabul ediyorum. Kendimi denemek istiyorum sizlerle beraber basaracagıma inanıyorum tek başına olmuyorbizim yarın 8. Günümüz cuma tartı, yarın katılırsan 8 gün geç bitrceksn, 90 günü kanul edyr musun?
yaa bizim günahımız ne acaba
aynen cnm mecbur öyle olmalı
biz 90 gün yapıyoruz 7 günü bitirdik, kabul ediyosan gelebilirsn
Neyden yapıcan? Yulafla kek yapar gibi oluyor, ama uzun süre yiyince beni baydi.Samsonn paylaşım için çoook teşekkür ederim, çok sağ ol. :)
Peki, ben kendim ekmek yapayım o zaman. Becerebilir miyim sence? Şeyyy, bir de tarif lazım. :)
Neyden yapıcan? Yulafla kek yapar gibi oluyor, ama uzun süre yiyince beni baydi.
Karabugday ekmeği var. Yapımı nette videolu bulursun, ama o beni aşıyor, zor.
Karabugday ekmeğini satın almak daha kolay
Hangi tarif? Fulias a yazdığım tuzlu kurabiye gibi, yulafin kendisinden yapiliyor. Bir de yulaf unu + yoğurt ile yapılan ekmek var. Dur bulayimO zaman yulafla başlayayım. Tarifine baktım da bir zorluğu yokmuş. Yarın yulaf kepeği alayım o zaman. :)
Hangi tarif? Fulias a yazdığım tuzlu kurabiye gibi, yulafin kendisinden yapiliyor. Bir de yulaf unu + yoğurt ile yapılan ekmek var. Dur bulayim
Bulduğum video bu.
Bulduğum video bu.
Açmıyor bende
Ben bunu yapiyordum ama. Aynı oranda yoğurt ve yulaf. (İkiside 1 bardak mesela ) + karbonat
tamam cnm yarın tartılıp kilo bildirimi yaparsın30 yasındayım 4 çocuk annesiyim son iki hamileliğim peşpeşe oldu oyuzden kilolarım olduğu gibi kaldı . Bebeğim 1 yaşına girdi artık başlayabilirim diye düşünüyorum bu şekilde hiç mutlu değilim. Boyum 163 . Kilom 88
Tabi tabi kabul ediyorum. Kendimi denemek istiyorum sizlerle beraber basaracagıma inanıyorum tek başına olmuyor
evet 21 haziranda biteceksizin 21 haziran da mı bitecek
Ouuu bu daha zahmetli. Light hiç birşeye bulaşma Summer. Zaten ev yoğurdu ssadecee.Bakayım buna. Sağ ol. :)
Benim gönderdiğim tarifteki malzemeler şunlarmış:
➤21 Yemek Kaşığı Yulaf Kepeği Karışımı
➤7 Yemek Kaşığı Lıght Yoğurt
➤1/2 Çay Bardağı Lıght Süt
➤2 Yumurta
➤2 Pk Kabartma Tozu
➤1 Çay Kaşığı Tuz
➤2 Damla Limon Suyu
➤Çörek Otu
Ouuu bu daha zahmetli. Light hiç birşeye bulaşma Summer. Zaten ev yoğurdu ssadecee.
Samsonn kaçar küçükten. İyi geceler
tamam cnm yarın tartılıp kilo bildirimi yaparsın
evet 21 haziranda bitecek
Yok canim ben de burdayim hosgeldinben 8. takımda yarışıyorum bunun bir engeli var mıdır