Kuzu nasılsın iyi misin? Minnoş nasıl? Bayram nasıl geçti? geçmiş bayramın mübarek olsunCanımmmmm
İyiyi canım minik büyüyor diş çıkarıyor şu ara cadı baya kök söktürüyor bizeKuzu nasılsın iyi misin? Minnoş nasıl? Bayram nasıl geçti? geçmiş bayramın mübarek olsun
Ay minnoş ya nasıl ağrıyor allah bilir de öyle yapıyor. İnşallah çabuk atlatırsınız. Büyüyor artık annesi.
İyiyi canım minik büyüyor diş çıkarıyor şu ara cadı baya kök söktürüyor bize
Sağol canım seninde Bayram’ın mübarek olsun nasılsın sen hala çok mu yogunsun. Nasıl gidiyor
Gittim geldik üstüne Mardin gezisi yaptık cadıyla canım Ağustos’ta deniz tatili yapaıcaz inşallah bu sene ücretsiz izindeyim yaa bolbol geziyorumAy minnoş ya nasıl ağrıyor allah bilir de öyle yapıyor. İnşallah çabuk atlatırsınız. Büyüyor artık annesi.
Ben yoğunum canım ama allah iş kaygısı versin. Şikayetçi değilim. İşten sonra bir de spora gidince gün nasıl geçiyor anlamıyor insan. En son siz hataya tatile gitmiştiniz sonrasını hatırlamıyorum
Ne güzel yapmışsınız canım. İki ilin de yemekleri şahane. Gez bol bol canım fırsatın varken. Tadını çıkar. Minnoş gezmeye nasıl ayak uyduruyor? Çocuklar araba yolculuğunu seviyor genelde. Sallıyor ya.Gittim geldik üstüne Mardin gezisi yaptık cadıyla canım Ağustos’ta deniz tatili yapaıcaz inşallah bu sene ücretsiz izindeyim yaa bolbol geziyorum
Diş geceleri baya zorluyor bizi ama sağlıklı olsun Allah şükür canım.
Evet iş önemli en azından sıkıntı olmuyor çalışmak güzel şey özellikle Kadınlar calışmalı zaten canım spora giderek iyi yapıyorsun bende bir haftadır evde jillian yapıyorum yada 10000 adım atmaya çalışıyorum canım
Birini arabayla yaptık uzun mesafeleri gece yaptık ki uyusun yoksa arabada tutmak imkansızNe güzel yapmışsınız canım. İki ilin de yemekleri şahane. Gez bol bol canım fırsatın varken. Tadını çıkar. Minnoş gezmeye nasıl ayak uyduruyor? Çocuklar araba yolculuğunu seviyor genelde. Sallıyor ya.Siz arabayla mı çıktınız bilmiyorum ama.
Benim içinde güneşlen Ağustos’ta. Benim bu sene pek izine çıkasım yok. Geçen sene çok gezdim çok yoruldum. Biraz para biriktireyim.spor güzel canım akşam insan kaygısız bebek gibi uyuyor yoruyor ya.
Canım daha önce ağırlık çalışmamıştım. Benim için güzel bir deneyim oldu.Birini arabayla yaptık uzun mesafeleri gece yaptık ki uyusun yoksa arabada tutmak imkansız
Diğerini uçakla şükür iyi geçti oda alıştı baya gezmeye galibabende elimdeki fırsatları değerlendiriyorum
Bazen insan duruluyor ama spora gitmen çok iyi bebek gibi uyuyorsundur şimdi baya faydasını da görmüşsünüzdür hem nasıl baya şekillendi mi vücudunşimdi fıstık gibi geziyorsundur Emin’im
Faydasınolmasına çok sevindim canım aslında düzenli spor yapınca uzun vadede çok iyi daha sağlıklı yaşlılık için en güzeli spor düşün mesela bu şekilde bir yıl spor yapıyorsun ne kadar sağlan vücudun olur :)) bence devam etmelisin b nede bolbol yürüyüş ve park gezmeleri yapıyorum :)))Canım daha önce ağırlık çalışmamıştım. Benim için güzel bir deneyim oldu.Hoca 10 haftalık program yazmıştı. Çok eğlendim bu süreçte. 6. Haftanın sonunda kollarımın üst gövdeme değmeye başladığını fark ettim. Kas yapmaya başlamıştım.
Gözlemlediğim günlük kalori ihtiyacımın 300 kalori arttığı. Akşam eskisinden daha fazla yiyorum artık. Spor yaptığım günler sporda 250-300 kalori yakıyorsa vücut bir o kadar da sporun ardından yakıyor kasları tamir için.
Erkeklerin neden yiyip yiyipte kilo almadığını daha net anlıyorum artık.Şimdilik bu yolda devam edeceğim
Hoşgeldiniz.Merhaba:) şekersiz diyete bende başlama kararı aldım.. herbalife ürünleriyle 82 den 66 ya kadar düşmüştüm ama 3 ayda geri alarak 73 oldum aşırı aşırı mutsuzum.. şimdi herhangi bir ürün kullanmadan sadece sağlıklı beslenerek hedefim olan 63 e ulaşacağım inşallah.. özellikle şu çok işe yaradı bu felaket tok tuttu şu yöntem müthiş enerji verdi dediğiniz şeyler var mı? Bende kansızlık var yerimden kalkmak istemiyorum spor devamlı olmuyor o yüzden sanırım bundan dolayı da hızlı kilo alıyorum
Merhaba evet konu sahibi buralarda değil bende tekrar yapmak istiyorum bir kaç arkadaş bulursam motive olur hemMerhaba
Konuyla kim ilgileniyor
Konu sahibi bi süredir aktif değil sanırım
Ben de katılmak istiyorum
Az önce yazdım karatayla ilgili grupta iki arkadaş varMerhaba evet konu sahibi buralarda değil bende tekrar yapmak istiyorum bir kaç arkadaş bulursam motive olur hem
Yok canım ya ben beceremiyorum bunu :)C cerulean hadi ben de başlıyorum bugün 1nci gün
teletubbies istersen sen de başla ama başaramayız sanırım
Bu ikinci üçüncü denemem
Neden yapamıyorum
Yine denicem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?