• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Hello canlar :KK200::KK200:
İş hayatı benş yuttu, çok yoğundum bu hafta. Geceleri uyku problemim de olunca, yoruldum baya. Şeker orucuna devam ediyorum, kahrolsun şeker En Büyük KK. ama bu pazar bozmayı düşünüyorum. :D Tabii Pazartesi tekrar başlayacağım

Hello canlar :KK200::KK200:
İş hayatı benş yuttu, çok yoğundum bu hafta. Geceleri uyku problemim de olunca, yoruldum baya. Şeker orucuna devam ediyorum, kahrolsun şeker En Büyük KK. ama bu pazar bozmayı düşünüyorum. :KK70: Tabii Pazartesi tekrar başlayacağım
Rekorlar kırsaydık beraber :)

Kızlar dün CNN Türk Gündem Özel’de şeker konusunu tartıştı çok değerli hocalar. İnternete yüklenince linki buradan koyarım ;). Bu topikye olması gereken bir video bence

Kızlar dün CNN Türk Gündem Özel’de şeker konusunu tartıştı çok değerli hocalar. İnternete yüklenince linki buradan koyarım :KK66:. Bu topikye olması gereken bir video bence
canım bende geçen hafta ilaç konusuna denk gelmiştim baya iyiydi hocalar felan yani herşeyi ilaç alarak ileşiyoru sanıyoruz Onur’a izlemeni tavsiye ederim canın :super:

Back