Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

İyi günler canım @Sekerportakalimm
Yarından itibaren tekrar başlıyorum. 21 günü tamamlayınca pazartesi bitter yedim. Şu sıralar gereksiz yere meyvenin içinde yüzer oldum. Yarın tekrar şeker ve meyve orucuna başlıyorum. Haydi hayırlısı

Bi gün ara verip devam etmekte iyi aslında bir yaşam felsefesi yapıp hayata en aza indirgeyip öyle beslenmek lazım ben o meyve orucundan sonra çok azalttım meyveyi bir nar bir de ayva yiyorum. İnşallah sende faydasını görürsün

Doyurmuyorda canım ya. Sorun orada. Yoğurt daha doyurucu mesela

Kızlar Dr Ayşegül Çoruhlu nun 'Tokuz ama açız' kıtabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bayanların başucu kitabı olmalı bence

Kızlar Dr Ayşegül Çoruhlu nun 'Tokuz ama açız' kıtabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bayanların başucu kitabı olmalı bence
ben bi bakayım severim kitab okumayı ama bu aralar pek vaktim olmuyor zaman buldurup okumam lazım

52 gün ama neye yarar.. o kadar uzun zaman uğrasmama ragmen beceremedim hâlâ benim istedigim fizikte olan insanlari izliyorum ve her yazi yine mutsuz geciriyorum
Canım şeker bırakınca sporu da bırakma onun faydasını çok götürsün ben hayatımda ilk defa jillianla düzenli spor yapıyorum ve inanılmaz faydasını görüyorum insan ne yerse odur arada kaçamak hepimiz yapıyoruz ama önemli olan sürekli yapmamak

52 gün ama neye yarar.. o kadar uzun zaman uğrasmama ragmen beceremedim hâlâ benim istedigim fizikte olan insanlari izliyorum ve her yazi yine mutsuz geciriyorum
Canımmm zayıflamak için karbonu kesmen lazım (şeker, poaça, simit, börek, pirinç, makarna, bisküvi, patates, mantı vs vs). Karbonu kesmedikçe zor. Çağla Şikel'in YouTube videosu var beslenme üzerine onu seyret, Karatay ın YouTube videolarını izle, yukarıdaki kitabı okuyabilirsin.. karbonun zararları hakkında bilgi edinince kolay oluyor bırakması.

Ben yarın sabah tereyağında çift yumurtalı omlet, Öğle 170-200 gr kadar ızgara hindi yanına 1 kase haşlanmış karnabahar/brokoli 1 kase de yeşil salata yemeye düşünüyorum. Akşam 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Sana şöyle diyebilirim yumurta, protein, yoğurt mucizevi gıdalar düşük kalorili, düşük karbonhidratlı ve dolayısıyla çok tok tutuyor. Belki biliyorsundur zaten bunları

Sırf şeker değil ki kuzum işte. Kimse bilmez süt kilo yapar. Karbonu her türlü nişastayı kesmek lazım.

Sırf şeker değil ki kuzum işte. Kimse bilmez süt kilo yapar. Karbonu her türlü nişastayı kesmek lazım.
evet aslında insan bedenine neyin iyi gelmediğini bilse ona göre beslenir kitap yorumlarıda baya iyiymiş hücre konusunda uzmanmış hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…