kizlar ben bozdum ya bulamiyorum eski azmimi
Bugünkü menünü yazsana canım bir bakayım. Üzmesin seni hiç bir şeykizlar ben bozdum ya bulamiyorum eski azmimi(
Bi gün ara verip devam etmekte iyi aslında bir yaşam felsefesi yapıp hayata en aza indirgeyip öyle beslenmek lazım ben o meyve orucundan sonra çok azalttım meyveyi bir nar bir de ayva yiyorum. İnşallah sende faydasını görürsünİyi günler canım @Sekerportakalimm
Yarından itibaren tekrar başlıyorum. 21 günü tamamlayınca pazartesi bitter yedim. Şu sıralar gereksiz yere meyvenin içinde yüzer oldum. Yarın tekrar şeker ve meyve orucuna başlıyorum. Haydi hayırlısı
AA pes etmek yok baştan başlıyoruz. Senki rekorlar kraliçesisin canımkizlar ben bozdum ya bulamiyorum eski azmimi(
Doyurmuyorda canım ya. Sorun orada. Yoğurt daha doyurucu meselaBi gün ara verip devam etmekte iyi aslında bir yaşam felsefesi yapıp hayata en aza indirgeyip öyle beslenmek lazım ben o meyve orucundan sonra çok azalttım meyveyi bir nar bir de ayva yiyorum. İnşallah sende faydasını görürsün
Evet kesinlikle canım sana katılıyorum on tane mandalina yiyim doymam mesela o yüzden hiç yememek:)Doyurmuyorda canım ya. Sorun orada. Yoğurt daha doyurucu mesela
52 gün ama neye yarar.. o kadar uzun zaman uğrasmama ragmen beceremedim hâlâ benim istedigim fizikte olan insanlari izliyorum ve her yazi yine mutsuz geciriyorum
ben bi bakayım severim kitab okumayı ama bu aralar pek vaktim olmuyor zaman buldurup okumam lazımKızlar Dr Ayşegül Çoruhlu nun 'Tokuz ama açız' kıtabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bayanların başucu kitabı olmalı bence
Canım şeker bırakınca sporu da bırakma onun faydasını çok götürsün ben hayatımda ilk defa jillianla düzenli spor yapıyorum ve inanılmaz faydasını görüyorum insan ne yerse odur arada kaçamak hepimiz yapıyoruz ama önemli olan sürekli yapmamak52 gün ama neye yarar.. o kadar uzun zaman uğrasmama ragmen beceremedim hâlâ benim istedigim fizikte olan insanlari izliyorum ve her yazi yine mutsuz geciriyorum
Canımmm zayıflamak için karbonu kesmen lazım (şeker, poaça, simit, börek, pirinç, makarna, bisküvi, patates, mantı vs vs). Karbonu kesmedikçe zor. Çağla Şikel'in YouTube videosu var beslenme üzerine onu seyret, Karatay ın YouTube videolarını izle, yukarıdaki kitabı okuyabilirsin.. karbonun zararları hakkında bilgi edinince kolay oluyor bırakması.52 gün ama neye yarar.. o kadar uzun zaman uğrasmama ragmen beceremedim hâlâ benim istedigim fizikte olan insanlari izliyorum ve her yazi yine mutsuz geciriyorum
Sırf şeker değil ki kuzum işte. Kimse bilmez süt kilo yapar. Karbonu her türlü nişastayı kesmek lazım.Canım şeker bırakınca sporu da bırakma onun faydasını çok götürsün ben hayatımda ilk defa jillianla düzenli spor yapıyorum ve inanılmaz faydasını görüyorum insan ne yerse odur arada kaçamak hepimiz yapıyoruz ama önemli olan sürekli yapmamak
Hocanın 3 kitabı var bu en beğendiğim. Gerçekten çok tavsiye ederim.ben bi bakayım severim kitab okumayı ama bu aralar pek vaktim olmuyor zaman buldurup okumam lazım
evet aslında insan bedenine neyin iyi gelmediğini bilse ona göre beslenir kitap yorumlarıda baya iyiymiş hücre konusunda uzmanmış hocaSırf şeker değil ki kuzum işte. Kimse bilmez süt kilo yapar. Karbonu her türlü nişastayı kesmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?