• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Kuzum yarışma grubuna yazıldım nereye yazacağımı şaştım ondan seyrek uğramaya başladım :KK66:
Şimdi bu cuma bir Antep baklavası sınavım var arkadaşlarla konuştum 1 dilim yiyeceğim Karatay bayramdan bayramaa bir dilim ok diyor

Siz bayramı nasıl geçireceksiniz kızlar C cranial zezeozge zezeozge tatlı yemeyi düşünmüyor musunuz? :KK66: ay Allah'ım ben miyim bir homini gırtlak ne ara böyle oldum ben :dua: bir zamanlar tiringizin önde gideniydim
yaa bir bugün dışarda yaptık bir reçeller vardı karışık meyvede vardı. Ama ben dönüp bakmadım.:) inşallah tartıda fark görürüm meyve olayı baya iyi gibi geldi bana fark ettim diyet grubuna yazıldığını çok iyi etmişsin inşallah hemen istediğin kiloya gelirsin ben de merakla 6 ları görmeyi bekliyorum. Ben bakayım yaa belki ara veririm bir gün sonra baştan devam yada gelecek Pazartesi devam ederim küçük bir kaçamak olur canım Antep katmeri ve halka yatlı istiyor be alakaysa

zezeozge zezeozge canım senin kızın mı bar 4 aylık Allah bağışlasın :KK36:
. Evet canım Sağolasın darısı başına dicem ama evli msin bilmiyorum :) Allah hayırlı evlat versin canım

Beraber deneriz belki 21 gün 21 gün olunca daha kolay oluyor sanki ben buradayım şekeri bıraktığımdan beri sivilce öyle çok çıkmıyor bu bile beni mutlu ediyor. Daha dinç hissediyorum. Bende seni bırakmam arkadayım bak geldiğimden beri gitmedim
maşallah sana canım harikasin hep sporda hem seker orucunda istikrarlisin bence birbirimize cok iyi gelecegiz :)

30 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

C cranial :nazar:
zezeozge zezeozge 21. Gün Meyvesiz 4.Gün

C cerulean

Zafer bayramınız kutlu olsun kızlar En Büyük TÜRKİYE

Günaydın kızlar,

Hepimizin Zafer bayramı kutlu olsun :KK66:
zafer bayrami kutlu olsun canlar :)

Kuzum yarışma grubuna yazıldım nereye yazacağımı şaştım ondan seyrek uğramaya başladım :KK66:
Şimdi bu cuma bir Antep baklavası sınavım var arkadaşlarla konuştum 1 dilim yiyeceğim Karatay bayramdan bayramaa bir dilim ok diyor

Siz bayramı nasıl geçireceksiniz kızlar C cranial zezeozge zezeozge tatlı yemeyi düşünmüyor musunuz? :KK66: ay Allah'ım ben miyim bir homini gırtlak ne ara böyle oldum ben :dua: bir zamanlar tiringizin önde gideniydim
canım insallah yememeyi düşünüyorum bakalim :)

sen yaparsın canım yeter Ki iste görmezden gel onları
Günaydın kızlar :KK200:
Evet canım ;) baklava konuşmaktan son günlerde yemeye hevesim kalmadı;)
Herşey beyni ikna etmekle alakalı ;)
Bakalım yarın annemlere gidiyorum nasıl reaksiyon verceğim Antep'ten gelen ganimetleri görünce ;)
Anneciğim sağolsun görürüm dayanamam yer sonra üzülürüm diye bazı şeyleri göremeyeceğim yerlere kaldırmış ;)

:KK70:
Günaydın kızlar :KK200:
Evet canım :KK66: baklava konuşmaktan son günlerde yemeye hevesim kalmadı:KK66:
Herşey beyni ikna etmekle alakalı :KK66:
Bakalım yarın annemlere gidiyorum nasıl reaksiyon verceğim Antep'ten gelen ganimetleri görünce :KK66:
Anneciğim sağolsun görürüm dayanamam yer sonra üzülürüm diye bazı şeyleri göremeyeceğim yerlere kaldırmış :KK66:
Bak ne güzel annende destek sana yaparsın bence sen :sampiyon:

Canım dişçiye gittim. Halım içler acısı., ağzımı açamıyorum. :işsiz: Bugün kendimi bir tatlı kaşığı yardımıyla haşlanmış brokoli yoğurt yemeye çalışırken buldum. :KK70:Ne büyük planlarım vardı oysaki bugün için :KK66: şu an açım ahah :KK66:
Çok geçmiş olsun canım önemli birşey değildir inşallah iyileş sana izin tatlı yiyebilirsin

Back