- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
yaa bir bugün dışarda yaptık bir reçeller vardı karışık meyvede vardı. Ama ben dönüp bakmadım.:) inşallah tartıda fark görürüm meyve olayı baya iyi gibi geldi bana fark ettim diyet grubuna yazıldığını çok iyi etmişsin inşallah hemen istediğin kiloya gelirsin ben de merakla 6 ları görmeyi bekliyorum. Ben bakayım yaa belki ara veririm bir gün sonra baştan devam yada gelecek Pazartesi devam ederim küçük bir kaçamak olur canım Antep katmeri ve halka yatlı istiyor be alakaysaKuzum yarışma grubuna yazıldım nereye yazacağımı şaştım ondan seyrek uğramaya başladım
Şimdi bu cuma bir Antep baklavası sınavım var arkadaşlarla konuştum 1 dilim yiyeceğim Karatay bayramdan bayramaa bir dilim ok diyor
Siz bayramı nasıl geçireceksiniz kızlar C cranial zezeozge tatlı yemeyi düşünmüyor musunuz? ay Allah'ım ben miyim bir homini gırtlak ne ara böyle oldum ben bir zamanlar tiringizin önde gideniydim
. Evet canım Sağolasın darısı başına dicem ama evli msin bilmiyorum :) Allah hayırlı evlat versin canımzezeozge canım senin kızın mı bar 4 aylık Allah bağışlasın