• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

8EYLÜL PERŞEMBE CUMA

C cranial
zezeozge zezeozge 30 Gün 13 Meyvesiz Gün
C cerulean

Meyvesiz ve şekersiniz iki haftada 1 kilo bugün 72.9 çok mutlu oldum yaa azar gidiyor ama olsun gitsinde benden azar olsun

harikasin canim benim hedef kaç
Kendi nazarı ma mı geldim ne dün eşim sakız verdi aldım çiğnedim su nanelilerden tabii şekerde var az çiğnedim oruçum bozulmuş mudur yaa baştan mı başlamalıyım

Kızlar C cranial S sekerportakalim tekrar döneceğim aranıza :KK66:. Şekere dair yaptığım tek şey 100 gr ında 17 gr şeker olan bitter çikolata yemek diyetimde. Bunun dışında çok düşük karbonhidrat diyeti yapıyorum.. şu ara daha köyü alışkanlıklarım bar onlardan kurtulmaya çalışıyorum akşam duygusal yemek yeme gibi hafta sonları abarta abarta yeme gibi. Şu 5 kiloyu vereyim döneceğim buraya :KK66:

Kızlar C cranial S sekerportakalim tekrar döneceğim aranıza :KK66:. Şekere dair yaptığım tek şey 100 gr ında 17 gr şeker olan bitter çikolata yemek diyetimde. Bunun dışında çok düşük karbonhidrat diyeti yapıyorum.. şu ara daha köyü alışkanlıklarım bar onlardan kurtulmaya çalışıyorum akşam duygusal yemek yeme gibi hafta sonları abarta abarta yeme gibi. Şu 5 kiloyu vereyim döneceğim buraya :KK66:
Hepimizde var öyle seyle ben güNdüz hiç y esen duruyorum mesela ama akşam illa arda bişiler yiyorum üç gece yemedim bir gece yiyince hepsini sıfırlıyor hata artı çıkıyorum

Back