Canım rekorlarım yok maalesefSenin rekor kaç canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım rekorlarım yok maalesefSenin rekor kaç canım
En çok kaç gün yaptın onu sordum canım. Benim 9 meselaCanım rekorlarım yok maalesef
Canım 21 yaptığım olduEn çok kaç gün yaptın onu sordum canım. Benim 9 mesela
Ben genelde 11 gibi kahvaltı yapıyım aç karnına 1 bardak su 2 kayısı kurusu yiyorum kahvaltıda 2 kaşık lor bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin yeşillik birde iki dilim ekmekCanım menü paylaşsana burada. Diğer karbonhidratları kısmadan şekeri kessen bile zor maalesef kilo vermek ..
Canım aslında iyi duruyor menün. Sen emziriyorsun bir de. Metabolizman çalışıyor şimdi. Neden veremiyorsun anlamadımBen genelde 11 gibi kahvaltı yapıyım aç karnına 1 bardak su 2 kayısı kurusu yiyorum kahvaltıda 2 kaşık lor bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin yeşillik birde iki dilim ekmek
Saat 3-4 gibi bir kase yoğurt
Akşam ne yemek yaptıysam abartmadan yiyorum genelde bir kase çorba yemeklerde 4-5 kaşık ve salata bol yiyorum akşam çay içersek yanında biraz çekirdek yerim bir avuç bazende meyve belki
2,5 lt su içiyorum günde yeşil çay 6 aylık olduktan sonra içebilirim benim yapım herhalde zor kilo veriyorum yada aldığım yağlar sevdi beni terk etmek istemiyorCanım aslında iyi duruyor menün. Sen emziriyorsun bir de. Metabolizman çalışıyor şimdi. Neden veremiyorsun anlamadım
Suyu ne kadar içiyorsun canım. Benim tavsiyem 3 litre su, 2-3 kupa yeşil çay
Benim sana ısındığım gibi canım onlar da seni sevmiş2,5 lt su içiyorum günde yeşil çay 6 aylık olduktan sonra içebilirim benim yapım herhalde zor kilo veriyorum yada aldığım yağlar sevdi beni terk etmek istemiyor
Bilmukabele canım.Benim sana ısındığım gibi canım onlar da seni sevmiş
Canım az önce maalesef bir ısırık tatlıyla şeker orucunu bozdum. Arkası gelmedi çok şükür bin şükür. Yarın tekrar başlıyorum saymaya ..
Günaydın canımBilmukabele canım.
Bilmeyerek yediysen saymaya bilirsin. Ama keşke yemeseydin bayramdan sonraya en iyisi ben tahlillerime baktırayım
Meyveyi mi kessem meyve ben çok severim ve yerim o etkiliyor olabilir doğru diyorsunGünaydın canım
Ekmekten meyveden de duraklıyor olabilir kilon. İnşallah temiz çıkar tahliller
Aynı zamanda kat bendede var bende seviyorum diye daha çok yiyordum 21. Günlük meyve diyetine de mi başlasam acabaCanım zezeozge ben meyve pek sevmiyorum. Doyurmuyor beni, yedikçe yiyesim geliyor. Bir hafta sonu kayısıya abanmıştım Pazartesi tartıya çıktığımda şok oldum resmen . Meyve kilo yapıyor kim ne derse desin...
Aynen kuzum ya ne güldüm. 21 günlük Meyve orucu biri duysa ne der bize acaba öıldırmış olmalılarAynı zamanda kat bendede var bende seviyorum diye daha çok yiyordum 21. Günlük meyve diyetine de mi başlasam acaba
Olsun deneyeceğim öyle abartı yemek yiyen biri değilim ama eğer meyve kilo vermemin önüne engelse bunu öğrenmem gerek yarın onada başlayımAynen kuzum ya ne güldüm. 21 günlük Meyve orucu biri duysa ne der bize acaba öıldırmış olmalılar
Merakla bekliyorum kuzumOlsun deneyeceğim öyle abartı yemek yiyen biri değilim ama eğer meyve kilo vermemin önüne engelse bunu öğrenmem gerek yarın onada başlayım
Tebrikler canım. Biz buralardayızCanlarim son durum:
Seker orucunu 50 gün yaptim.
1 hafta ara verdim.
yarin insallah yeniden başlayacağım.
kimler benimle? :)