• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Canım menü paylaşsana burada. Diğer karbonhidratları kısmadan şekeri kessen bile zor maalesef kilo vermek ..
Ben genelde 11 gibi kahvaltı yapıyım aç karnına 1 bardak su 2 kayısı kurusu yiyorum kahvaltıda 2 kaşık lor bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin yeşillik birde iki dilim ekmek
Saat 3-4 gibi bir kase yoğurt
Akşam ne yemek yaptıysam abartmadan yiyorum genelde bir kase çorba yemeklerde 4-5 kaşık ve salata bol yiyorum akşam çay içersek yanında biraz çekirdek yerim bir avuç bazende meyve belki

Ben genelde 11 gibi kahvaltı yapıyım aç karnına 1 bardak su 2 kayısı kurusu yiyorum kahvaltıda 2 kaşık lor bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin yeşillik birde iki dilim ekmek
Saat 3-4 gibi bir kase yoğurt
Akşam ne yemek yaptıysam abartmadan yiyorum genelde bir kase çorba yemeklerde 4-5 kaşık ve salata bol yiyorum akşam çay içersek yanında biraz çekirdek yerim bir avuç bazende meyve belki
Canım aslında iyi duruyor menün. Sen emziriyorsun bir de. Metabolizman çalışıyor şimdi. Neden veremiyorsun anlamadım
Suyu ne kadar içiyorsun canım. Benim tavsiyem 3 litre su, 2-3 kupa yeşil çay

Canım aslında iyi duruyor menün. Sen emziriyorsun bir de. Metabolizman çalışıyor şimdi. Neden veremiyorsun anlamadım
Suyu ne kadar içiyorsun canım. Benim tavsiyem 3 litre su, 2-3 kupa yeşil çay
2,5 lt su içiyorum günde yeşil çay 6 aylık olduktan sonra içebilirim benim yapım herhalde zor kilo veriyorum yada aldığım yağlar sevdi beni terk etmek istemiyor:KK53:

2,5 lt su içiyorum günde yeşil çay 6 aylık olduktan sonra içebilirim benim yapım herhalde zor kilo veriyorum yada aldığım yağlar sevdi beni terk etmek istemiyor:KK53:
Benim sana ısındığım gibi canım onlar da seni sevmiş ;)
Canım az önce maalesef bir ısırık tatlıyla şeker orucunu bozdum. Arkası gelmedi çok şükür bin şükür. Yarın tekrar başlıyorum saymaya ..

Benim sana ısındığım gibi canım onlar da seni sevmiş :KK66:
Canım az önce maalesef bir ısırık tatlıyla şeker orucunu bozdum. Arkası gelmedi çok şükür bin şükür. Yarın tekrar başlıyorum saymaya ..
:KK60::KK19: Bilmukabele canım. :KK15:
Bilmeyerek yediysen saymaya bilirsin. Ama keşke yemeseydin bayramdan sonraya en iyisi ben tahlillerime baktırayım

Canım zezeozge zezeozge ben meyve pek sevmiyorum. Doyurmuyor beni, yedikçe yiyesim geliyor. Bir hafta sonu kayısıya abanmıştım Pazartesi tartıya çıktığımda şok oldum resmen ;). Meyve kilo yapıyor kim ne derse desin...

Canım zezeozge zezeozge ben meyve pek sevmiyorum. Doyurmuyor beni, yedikçe yiyesim geliyor. Bir hafta sonu kayısıya abanmıştım Pazartesi tartıya çıktığımda şok oldum resmen :KK66:. Meyve kilo yapıyor kim ne derse desin...
Aynı zamanda kat bendede var bende seviyorum diye daha çok yiyordum 21. Günlük meyve diyetine de mi başlasam acaba

Aynen kuzum ya ne güldüm. 21 günlük Meyve orucu biri duysa ne der bize acaba :KK66: öıldırmış olmalılar
:KK48: Olsun deneyeceğim öyle abartı yemek yiyen biri değilim ama eğer meyve kilo vermemin önüne engelse bunu öğrenmem gerek :KK45: yarın onada başlayım :KK53:

:KK48: Olsun deneyeceğim öyle abartı yemek yiyen biri değilim ama eğer meyve kilo vermemin önüne engelse bunu öğrenmem gerek :KK45: yarın onada başlayım :KK53:
Merakla bekliyorum kuzum ;)
Bügün benim de şekersiz 1. Günüm
Damak tadım değişmiş resmen .. incecikten yediğim şeyler şimdi bana hiç hoş gelmiyor ;)

Back