• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

27 AĞUSTOS PAZAR

C cranial :nazar:
zezeozge zezeozge
C cerulean 1. Gün
Canım bugün neler istedi yine neler :KK66:. Bazı şeyleri hergün yesem bıkmam herhalde. Beni karpuz gibi büyütmese keşke
bende öyleyim ama beynimi eğitmem Laz'ım o ilk lokmayı yedikten sonra durduramıyorum kendimi o yüzden hiç yememek en iyisi benim için kendimi tıtabikdiğim kadar tutuyorum

hiiiic de zor degil 20 yapan 200 de yapar ben sana soyleyim :))

ve yanimda oldugun sürece sen ben buralari hiç birakmam sözüm de sözdür düşün derim :))
Beraber deneriz belki 21 gün 21 gün olunca daha kolay oluyor sanki ben buradayım şekeri bıraktığımdan beri sivilce öyle çok çıkmıyor bu bile beni mutlu ediyor. Daha dinç hissediyorum. Bende seni bırakmam arkadayım bak geldiğimden beri gitmedim

Iyi akşamlar kızlar,
Umarım herşey yolundadır. :KK200:
Canım S sekerportakalim meyve orucun nasıl gidiyor? Kilo verme hızlanacak mı çok merak ediyorum :KK66:

Sevgiler
Günaydın canım cuma günü bakalım ne kadar fark edecek iki akşamdır biraz kontrolsüz oldu ama akşam yemeklerin cumayı iple bekliyorum bende :)) sen orucun nasıl gidiyor bırakma şakın bayram var birde tehlikeli bir viraj o yüzden bırakma

Günaydın canım cuma günü bakalım ne kadar fark edecek iki akşamdır biraz kontrolsüz oldu ama akşam yemeklerin cumayı iple bekliyorum bende :)) sen orucun nasıl gidiyor bırakma şakın bayram var birde tehlikeli bir viraj o yüzden bırakma
Kuzum yarışma grubuna yazıldım nereye yazacağımı şaştım ondan seyrek uğramaya başladım :KK66:
Şimdi bu cuma bir Antep baklavası sınavım var arkadaşlarla konuştum 1 dilim yiyeceğim Karatay bayramdan bayramaa bir dilim ok diyor

Siz bayramı nasıl geçireceksiniz kızlar C cranial zezeozge zezeozge tatlı yemeyi düşünmüyor musunuz? :KK66: ay Allah'ım ben miyim bir homini gırtlak ne ara böyle oldum ben :dua: bir zamanlar tiringizin önde gideniydim

Back