• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

İyi akşamlar canım,
Haftaya cuma Antep'ten baklava geliyor. Yiyesim gelmiyor hiç dayanabilirim inşallah. Buzdolabına atıp daha sonra yiyebilirşm diye düşünüyorum. Çok kilo aldım şu sıralar .. bana bir fikri ver canım :KK66:
Dayanırsın canım ki o zaman 10 gün felan olacak kiritik günü geçmiş olacaksın istediğin kıyafetin içine girmeyi düşün. 21. Gün sonra yersin kendine ödül olarak hem beynini eğitmiş olursun :KK19:

Dayanırsın canım ki o zaman 10 gün felan olacak kiritik günü geçmiş olacaksın istediğin kıyafetin içine girmeyi düşün. 21. Gün sonra yersin kendine ödül olarak hem beynini eğitmiş olursun :KK19:
Canım tekrar kilo vermeye başladım çok şükür. Cuma benim aç gezmemem lazım o kesin ;). Sevdiğim bir peynir var onla kahvaltı yapacağım. Menüyü sıkı tutarsam belki kaymaz gönlüm baklavaya doğru.

Canım tekrar kilo vermeye başladım çok şükür. Cuma benim aç gezmemem lazım o kesin :KK66:. Sevdiğim bir peynir var onla kahvaltı yapacağım. Menüyü sıkı tutarsam belki kaymaz gönlüm baklavaya doğru.
Süpersin ben beslenmeme dikkat ettiğim şeker yemediğim galde kilom takıldı kaldı yaaa

Back