• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Merhaba

Bu düşünce beni de çok cezbetse de hayatımda uygulayabildiğim bir proje değil ama bunu daha kısa sürede uygulamam gerektiğini aklıma sokan birkaç belgesel mevcut. İzlemeniz kesinlikle sizi daha da motive edecektir.

Fed up
That Sugar Film

Merhaba

Bu düşünce beni de çok cezbetse de hayatımda uygulayabildiğim bir proje değil ama bunu daha kısa sürede uygulamam gerektiğini aklıma sokan birkaç belgesel mevcut. İzlemeniz kesinlikle sizi daha da motive edecektir.

Fed up
That Sugar Film
Önce kısa süreli hedefler koymalısın öyle öyle başara bilirsin bence

Merhaba

Fed up
That Sugar Film
that sugari izleyip basladim
fed up turkcesi var mi izliyim

Önce kısa süreli hedefler koymalısın öyle öyle başara bilirsin bence

Bunları izleyince gerçekten bir yerden başlamam gerektiğine karar verdim ama dediğiniz gibi hedefi küçük tutmalıyım sanırım. Ben şekeri daha çok abur cubur tüketiminden aldığım ve bağımlısı olduğum için neredeyse zor olacak benim için :(

Ve testler sonucu kan şekeri direncim de çok düşük çıktı benim. Bu aşamalarda neler yapıyorsunuz? Neyle gideriyorsunuz?

Ben de 3. Günümü bitirdim kızlar :nazar: :KK68: benim için de çok zor ben madde bağımlısı gibi şeker bağımlısıyım. Kuru kayısı hurma ceviz fındık kakao çekerek top yaptım onları iki ya da üç tane sabah kahvaltısında yiyorum.

Back