Şeffaf oda 6. haftanın konuğu "leyla01" Buyrun burdan :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Leyla'cım kilon 44'müs masallah birde cocugun var. Benim boyum 1.60 48-49 kiloyum ama bööyle nasıl desem biraz bıngıl bıngıl duruyorum tipimi begenmiyorum yaa.

Senin yapından dolayı mı yoksa kilona dikkat ediyor musun ??

Aaa ben de azeriyim. Bu güzellik nerden geliyor diye düşünmüştüm, cevabı çıktı ortaya. şakkıdı :1:

Ben de en beğendiğin ünlü kadın ve erkek kim diye sorayım. :))

Aaa leyla gelmis uzun zamandır girmiyordum siteye tam girdim seni gördüm hoşgeldin canim :) sorularima başlıyorum 1. 44kilosun demek şok oldummm boyun kac peki 2. Simdi faceden arkadaşız ya orda dikkatimi cekti esinle senin ve kızının soyadlari farkli gözüküyo sizin orda nasil bi sistem var 3. Adının yani gerçek adının anlamı ne 4. Bende maliye okuyorum bu arada meslektas sayılırız 5. Mastırdan sonra yapmak istediğin meslek ne okulda öğretim üyesi felan mi 6. Kıskanç misin eşini kıskanır misin 7. Eşinin ailesi ile aran nasil simdilik bu kadar aklima gelir de siteye girersem sorarım gene bu arada cuma dan sonra senin cevapları arşivden mi okuyacağız bu da 8olsun :)

leyla benimde oyum sanaydı. bende seni düğün fotolarından tanıyorum.
çok güzelsin maşallah canım bir içim su gibi.
bebeğin olmuş sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah.
bende bir iki soru sorayım o zaman.

severek okuduğun unutamadığın kitap (veya yazar )
en sevdiğin unutamadığın film nedir?
evinde en çok kullandığın sevdiğin renk,
giyimde en sevdiğin kullandığın renk nedir?

nasıl bi hamilelik geçirdin?
hamileyken canın en çok neyi çekti?
evlenince direk hamile kalmak evliliğini nasıl etkiledi?
hemen çocuk sahibi olmuşsun iyi cesaret bende daha 3 aylık evliyim ama 1 sene falan beklemeyi düşünüyorum?
komik duruma düştüğün oldumu hiç?
aldatılmakdan korkarmısın?
bişeyden şüphe hisedersen direk araştırmaya başalarmısın ajan gibi?
eşinle tartıştığınızda nasıl bir tavır takınırsın?
hiç küs kaldınızmı?
eşin gönlünü almayı bilirmi?

:) tahmin etmistim zaten..

egitim sistemi derken sunu merak ettim!mesela teknik-mesleki okullar varmi,illaki vardir ama bunlarin daha sonrasi genel olarak fiyaskomu yoksa kisinin önünü acan kurumlarmi?

okul öncesi egitim sartmi mesela?

eminim sartta burdaki sistem ne?yani milli ahlak ve degerlerin ögretilmesine karsi bakis nasil bunu ögrenmek istemistim acikcasi..

bu arada oglumun piano ögrenmesini bizde cok istiyoruz,bakalim yetenegi vardir insl.

evet teknik mesleki okullar var ama kaliteli olanlar az acikcasi.
daha sonrasi genelde fiyasko.cunku okulda basarili olamayan okuyamayan ogrencilerin genelde tercih ettigi kurum.onun icin basari seviyesi yuksek degil.

okul oncesi derken ilk okul mu 1ci siniflar icinse evet hazirlik okuyorlar 1 sene ondan sonra okula kabul ediliyorlar.
ha bide okuldan once sanirim turkcesi anaokulu yanlis bilmiyorsam oraya gitmemis olan cocuklari kabul etmiycekler okula.yeni kanun bu.

piano guzel ama bikmistim ben okuldaki derslerimle beraber goturmek cok zor oluyordu.zar zor bitirdim :)

Leyla'cım kilon 44'müs masallah birde cocugun var. Benim boyum 1.60 48-49 kiloyum ama bööyle nasıl desem biraz bıngıl bıngıl duruyorum tipimi begenmiyorum yaa.

Senin yapından dolayı mı yoksa kilona dikkat ediyor musun ??

hayir canim hic dikkat etmiyorum yapim boyle.

Aaa ben de azeriyim. Bu güzellik nerden geliyor diye düşünmüştüm, cevabı çıktı ortaya. şakkıdı :1:

Ben de en beğendiğin ünlü kadın ve erkek kim diye sorayım. :))

hehe :))

en begendigim yok acikcasi.
oyunculardan messela rojda demirer i begeniyorum kadin oyuncu,beren saat guzel.
erkek oyunculardan hmmmm yok kimse boyle cok begendigim :))))
sarkicilardan da soner sarikabadi,emre aydin,murat dalkilic
begendigim sarkicilar da bunlar ama sarkilarini begeniyorum :))

Aaa leyla gelmis uzun zamandır girmiyordum siteye tam girdim seni gördüm hoşgeldin canim :) sorularima başlıyorum 1. 44kilosun demek şok oldummm boyun kac peki 2. Simdi faceden arkadaşız ya orda dikkatimi cekti esinle senin ve kızının soyadlari farkli gözüküyo sizin orda nasil bi sistem var 3. Adının yani gerçek adının anlamı ne 4. Bende maliye okuyorum bu arada meslektas sayılırız 5. Mastırdan sonra yapmak istediğin meslek ne okulda öğretim üyesi felan mi 6. Kıskanç misin eşini kıskanır misin 7. Eşinin ailesi ile aran nasil simdilik bu kadar aklima gelir de siteye girersem sorarım gene bu arada cuma dan sonra senin cevapları arşivden mi okuyacağız bu da 8olsun :)

1. evet 44 kiloyum boyum kisa ama ben memnumun hic sikayet etmedim 158
2.esimin soyadi Seferov (ov sonluklari ruslardan kalma oldugu icin artik yeni dogan bebeklerde -li sonlugu kullaniliyor),onun icin kizimin soyadi Seferov degil Seferli. insallah anlatabilmisimdir.Benim soyadimi evlenirken degismedim.yani esiminkini almadim.bizde ya esininkini aliyorsun ya da almiyorsun.ikili soyad yok.
3.Adimin anlami nar cicegi,nar cicegi renginde ve guzel-mis.
5.Mastirdan sonra ogretim uyesi olarak calismak istemem ben bankada filan calismayi seviyorum D:D::d ofis isi olacak illa ki.
6.yalnizca kizima karsi kiskancim,esimi kiskanmiyorum
7.esimin ailesiyle de aram iyi cok sukur.aramizin acilmamasi icin elimden geleni yapiyorum en esasi mesafemizi koruyorum.

Son düzenleme:
leyla benimde oyum sanaydı. bende seni düğün fotolarından tanıyorum.
çok güzelsin maşallah canım bir içim su gibi.
bebeğin olmuş sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah.
bende bir iki soru sorayım o zaman.

severek okuduğun unutamadığın kitap (veya yazar )
en sevdiğin unutamadığın film nedir?
evinde en çok kullandığın sevdiğin renk,
giyimde en sevdiğin kullandığın renk nedir?

tesekkur ederim canim.
aslinda cok ama hepsi azerbaycan edebiyati oldugu icin isterseniz biraz yabanci edebiyat ismi vereyim.Drayzeri cok begeniyorum.2 kitabini okudum.cok guzeldi.
Filmleri sevmiyorum hic.izlemiyorum.
beyaz,kahverengi
onda da beyaz,kahverengi,gri,siyah,gibi.

nasıl bi hamilelik geçirdin?
hamileyken canın en çok neyi çekti?
evlenince direk hamile kalmak evliliğini nasıl etkiledi?
hemen çocuk sahibi olmuşsun iyi cesaret bende daha 3 aylık evliyim ama 1 sene falan beklemeyi düşünüyorum?
komik duruma düştüğün oldumu hiç?
aldatılmakdan korkarmısın?
bişeyden şüphe hisedersen direk araştırmaya başalarmısın ajan gibi?
eşinle tartıştığınızda nasıl bir tavır takınırsın?
hiç küs kaldınızmı?
eşin gönlünü almayı bilirmi?

ilk haftalar bulantilarim kusmalarim cok oldugu icin berbatti sonra gecti ve sorunsuz cok guzel hamilelik gecirdim.
cok guzel etkiledi iyi yonde.esim coook istiyordu bebek.o ikna etti beni zaten.
tabiki insan kendini ne zaman hazir hiss ederse o zaman yapmali bence.
evet oldu,universitede 1ci siniftaydim,kizlari gordum kokos kokos topuklu giymisler cok da guzel duruyordu ben de aldim birtane ve giydim.merdivenleri cikarken ayaklarimi kontrol edemedim ve hoooooop asagiya dogru giderken bir cocugun kolundan yapistim onu da kendimle cektim ayyyy rezil olmustum.teneffustu hemde herkes disardaydi.bizim universitede de erkekler yogunlukta...Allahim yaa 1 hafta disari cikmadim siniftan unutulayim diye :))
aldatilmaktan evet dusununce aklima gelirken icim bi garip olur.salak,aptal yerine konmaktan korkarim hep.
evet hem de nasil arastiririm
bende kin yok yaa o huyumu hic sevmiyorum hemen yumsuyorum....keske kinli olsam da tavir takinabilsem.en cok tavrim 1 gun :D:D:
kalmadik hic hemen barisiriz.
evet coook iyi bilir :))

yeni evlilere önerelerin varmı?

yeni evliyken ilk birkac ay tartismalar cok olur.birlikte yasamaya alismak kolay degil.onun icin yaranan tartismalari hep alttan almak.ben bizzat yasadim onun icin diyorum.

leylacım valla senin gibi genç güzel bir annenin ben hamileleilk hallerini merake ediyorum sakınvası yoksa söyle 9 aylık bi resmini koysan :)

kızın fiziksel olaraktan kime benziyor leylacığım :))
babaya mı sana mı :)))

olur tabi :):) teşekkürler cnmopuyorumnanaktan

rica ederim...

bu benim 8 aylik halim :))

214da6011a21.jpg

haa bir de eşinden önce yaşadığın ciddi bir ilişkin olmuş muydu yani aşık oldum dediğin :))
olduysa neden bitti :))
çok aşk acısı çektin mi :))

aman allahımmmm opuyorumnanaktan
ay bu ne tatlı göbüşşşşş
leylacığım sen hiçbiryerinden genişlememişsin maaşallah
sadece göbek çıkmış çok da şeker olmuuşş :nazar:

kızın fiziksel olaraktan kime benziyor leylacığım :))
babaya mı sana mı :)))

ikimize de benziyor ama ben en cok babasina benzetiyorum.hep sana benziyor diyorum,benden birsey yok bu kizda diyorum hosuna gidiyor :)))
dudaklar yuz ayni babasi
gozler,kaslar ben.

Back