sedaecrin sohbet topiği

Canım sen bunalmakta haklısın yaşadıkların kolay şeyler değil malesef.Dediğin gibi yine de güçlüsün toparlanıyorsun öyle de olman lazım zaten.
Konuşmalarınızın güzel gitmesi süper maşallah Bunlar güzel gelişmeler bence de var bu çocuğun sen de gözü bana da öyle geldi İnşallah canım bu sefer istediğin gibi olacak her şey mutlu olacaksın buna inan ve akışına bırak her şeyi.Zaten az da olsa içinde hoşlantı vara tadını çıakr doyasıya

ağzından bal damlıyorr canımm benim inşllah hep böyle olur korkum var birazda o benim yasadıklarımı bilmiyor hemen hepsini o sana anlattıklarımı ama bakalım nasıl olucak eski sözlümden sonra ilk kez birisni bukadar cok istyrm haytmda olmasını umarım oluruz bitanemm yaa

İnşallah canım gerçekten ben de az çok bilerek yaşadıklarını mutluluğu hakettiğine inanıyorum inşallah mutlu da olacaksın.Yaşadıklarını sen aklına takma kesinlikle canım birbirinizi tanıyım her şey oluna girsin ona da güzel dille anlatırsın her şeyi.Sen şimdilik her şeyi akışına bırak canım her şey güzel olacak inşallah :) Artık güzel gelişmeleri senden bekliyorum yani ben de

sağolasın canımm allahım nasip edicek bana da mutlu olmayı inşllah okadar cok istyrmki mutlu olmayı canımm ahh bir blsen gelişmler olsa güzel şeklde yazarım sana cnaım burdan :)) rabbim herkezn gönlüne göre versin

Nasip olacak tabi inşallah canım Olacak inşallah canım gelişmeler buna inan akışına bırak yeter bekliyorum zaten haberlerini.İnşallah ya hepimizin de gönlüne göre olsun

Nasip olacak tabi inşallah canım Olacak inşallah canım gelişmeler buna inan akışına bırak yeter bekliyorum zaten haberlerini.İnşallah ya hepimizin de gönlüne göre olsun

amin amin canımm benimm yüzdüm yüzdüm okadar acı cektim okadar sey yasadım inanıyorum artık yolun sonuna geldiğime ve istedklermi hakettgme canımm :)

amin amin canımm benimm yüzdüm yüzdüm okadar acı cektim okadar sey yasadım inanıyorum artık yolun sonuna geldiğime ve istedklermi hakettgme canımm :)

Bence de canım senin için büyük şans bu kumral erkek o kadar olaydan sonra inşallah herşey gönlüne göre olur her şey canım benim

Bence de canım senin için büyük şans bu kumral erkek o kadar olaydan sonra inşallah herşey gönlüne göre olur her şey canım benim

evet canım aslında var baska taliplerim isteyenler edenler var hatta buaksam benim 2 sene önce eskiden istedgm birisi vardı ailed dostumuzun oğlu polis oda o zmanlar istememişdi ama babamdan cekinmiş oyzden istememiş buakşam yazdı istedgni falan söyledi ozmanlar neden istemediğini falan acıkladı oda cok iyi brisidir ama ben istemyorum onu sadece kumral olanı onu istyorum cok istiyorum ilkdefa birine karşı bukadar yoğun duygularım umarım olurda onunla ve sonrasında hic bir sorun engel cıkmaz mutlu olurum ondan gelip ben artık kimseyi istemiyorum sadece seni istyorum ceylin dicek gbi bir davranıs bekliyorum nedense öyle bir his var icimde

Şanslı kısmetlisin de ayrıca sen valla şuna bak kız
Kumral inşallah olur canım da gönlüne göre olmuş olur mutlu olursun.Biz kızların hisleir genelde kuvvetlidir çıkar da ama senin de öyle olur umarım.Ben de bilmiyorum ama olumsuz bir şey hissetmedim inşallah olur diyelim Okuyor musun canım sen bu arada ?

inşllah canım evet ama benim 6ncı hislerim cok kuvvetli normalde kahveye bile o şeklde söylyorum yani daha cok hislerimi konuşturuyorum bakarken canım şuan işsiz işe girmek üzere gbi bir haldeyim sağlıkcıyım ben tıp sekreteriyim yani doktor asistanı canım sen okuyormusun calşyrmsn

Ben pek hisli değilimdir ya aslında ama bazen de öyle bir an olur ki düşüncelerim işte aklımdan geçenler gerçek olur.Anıma bağlı kısacası falda öyle benim için aslında.Çok güzel bir mesleğin var aslında biliyor musun inşalalh işe de başlarsın biz kızlar için ideal meslek bence.Ben de canım okuyorum Türk dili ve edebiyatını bakalım nasipse öğretmen olacağım.

bendede oluyor bazen ben mutsuzsam hic bakamıyorum fala yada keyfim kacıksa hic yapamıyorum aksine cok kötü oluyorum bakınca oyüzden iyi oldugum zmanlarda koyuyorum falımı genelde ve iyi oldugumda bkıyorum bana bakana evet ben cok memnunum mesleğimden işim olsun hayrlısıyla birde sevdiğim ve sevildiğim gönül yoldaşm olsun başka bişey istemem allahdan mutlulukdan huzurdan başka istemem canım bölümün zor değil mi canım sanırım osmanlıca falanda var dimi bölümünde ama zorda olsa yaparsın sende o güc var hayrlısıyla bitiririsin umarım benim abimde öğretmen ama o müzik öğretmeni sanada nasip etsin rabbm öğretmen olmayı öğretmenlk kutsal bir meslek

Evet canım kesinlikle ben de bakamıyorum öyle olunca ya verimli olmuyor pek öyle.İşin süper önünü açık etsin inşallah tabi sıra yoldaşlık edecek kişi de o da olacak inşallah.Bölümüm kolay dersem yalan söylerim çünkü zor gerçekten baya bir ama benim sevdiğim ve isteyerek kazandığım bölüm olduğu için sanırım her şeyiyle güzel geliyor.Zorluğu da kabulüm yani :) Osmanlıca var evet canım onun haricine göktürkçe Tatarca,Uygurca,Azerice vs. gibi dersleri de gördüm göreceğim.İnşallah hayırlısıyla bitirmekte nasip olsun bana.Kesinlikle çok kutsal bir meslek inşallah abin de başarılı olur her zaman mesleğinde.

evet sırada o var canım amin :)) yakışır öğretmenlik sanada cxanım benm dersler zormuş gercekten ama allah yardımcın olsun yardım etsin benim çok uykum geldi canım yatsam kusura bakmazsın dimi cnkü kötü oldum baya gözlerimi yordu bilgisayar da yine konuşuruz burda kuzum :26:

Amin canım inşallah sağol güzel temennileirn için
Yok canım ne kusuru uy tabi ki ben de çıkarım birazdan ayrın okul var malum.Öptüm çokca iyi geceler.Konşuruz yine tabi

sağol canım teşekkür ederim nasılsında gece gece uykun mu kaçtı yoksa kk alışkanlığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…