sedaecrin sohbet topiği

yettimmm Dişimin ağrısından biraz boş bakıyorum da ancak idrak ettim :) Topiğiniz hayırlı olsun tekrardan , çok hoşuma gitti :)

yettimmm Dişimin ağrısından biraz boş bakıyorum da ancak idrak ettim :) Topiğiniz hayırlı olsun tekrardan , çok hoşuma gitti :)

Geçmiş olsun canım.Bende de migren tuttu ben de boş bakıyorum şu an aynen :) Sağol canım sen de tekrardan hoş geldin

Sana da çook geçmiş olsun tatlım, karşılıklı incilerimiz dökülüyor desene Sen nerede oturuyorsun canım? Sanırım öğretmenlik son sınıftı değil mi ? Ne güzel, başarılı bir yıl olur inş :)

Son düzenleme:

Sağolasın canım ya.Aynen bugün dökelim tüm incileri Ben şu an İstanbuldayım canım.Öğretmenlik evet ama sons ınıf değil daha ikinci sınıfım ben.İnşallah sağol.Sen okuyor musun ?

Sağolasın canım ya.Aynen bugün dökelim tüm incileri Ben şu an İstanbuldayım canım.Öğretmenlik evet ama sons ınıf değil daha ikinci sınıfım ben.İnşallah sağol.Sen okuyor musun ?

Ooo istanbul, benim de 4 tercihimin 3ü İstanbul'du ama kısmet Antalya oldu :) Ben de okuyorum canım son sınıfım hukuk fakültesinde.Bitirmeye çalışıyorum son bir gayretle

Ooo istanbul, benim de 4 tercihimin 3ü İstanbul'du ama kısmet Antalya oldu :) Ben de okuyorum canım son sınıfım hukuk fakültesinde.Bitirmeye çalışıyorum son bir gayretle

Ailecek hayranıyız İstanbul'un dedik birimiz bari kazansın herkeste faydalansın
Çok şükür gönlümüze göre oldu :) Senin de çok güzel canım bölüm de şehir de üniversite de :) Başarılı yılların olsun inşallah her daim.Zordur senin de bölüm

Haha iyi yapmışsın Öğrencilik zor olmuyor mu peki İstanbul'da? Benim bir kaç arkadaşım yola para vermekten çulsuz geziyorum diye dert yanmıştı zamanında Gerçi ne kadar etkinlik varsa hepsi de İstanbul'da..Vallahi kıskançlıkla izliyorum konserleri, tiyatroları, festivalleri falan:) Normalde de öyle çok gezeyim tozayım dağıtayım diyen biri değilimdir ama insan bu tür şeylere de özeniyor:) Antalya çok güzel şehir ama inan ruslar almanlar dolduruyor türklerden ziyade:) Yabancı dilde kafelerden, anonslardan gına geldi :)Hukuk Zor tabi güzelim, gerçi her bölümün kendine göre zorluğu var...Ama şu son 2 senedir canıma okuyor orası kesin

Son düzenleme:

Haha iyi yapmışsın Öğrencilik zor olmuyor mu peki İstanbul'da? Benim bir kaç arkadaşım yola para vermekten çulsuz geziyorum diye dert yanmıştı zamanında Gerçi ne kadar etkinlik varsa hepsi de İstanbul'da..Vallahi kıskançlıkla izliyorum konserleri, tiyatroları, festivalleri falan:) Normalde de öyle çok gezeyim tozayım dağıtayım diyen biri değilimdir ama insan bu tür şeylere de özeniyor:) Antalya çok güzel şehir ama inan ruslar almanlar dolduruyor türklerden ziyade:) Yabancı dilde kafelerden, anonslardan gına geldi :) Hukuk Zor tabi güzelim, gerçi her bölümün kendine göre zorluğu var...Ama şu son 2 senedir canıma okuyor orası kesin

İstanbul'da öğrenci olmak zor valla ama idare ediyorum diyelim :) Doğru ya sen bizim türkleri azınlıkta görüyorsundur şimdi Bizim burada Sultan ahmet taraflarında daha çoğunluk turist oluyor :) Allah yardımcın olsun canım yinede ne güzel mesleğini kazandın zorluklara rağmen en güzel kısmı da bu zaten.Ben de severek kazandım isteyrek kazandım bu bölümü ama zorluğuna da zor yani.Hayırlısıyla bitireyim inşallahta öenmli olan o :)

Ben de bir ara öğretmenliği istiyordum.Gerçekten çok kutsal, çok değerli bir meslek.Ama malum sen de birebir yaşamış veya tanık olmuşsundur, sınavlara hazırlanma öğrencinin, tercih yapma velilerin süreci biraz da..Herkes senin adına bir şey söyler, bunu yaz şunu seç der.Kimse sormaz kızım sen ömrünün yarısını bu işe vereceksin, ne istiyorsun? diye...Mesela bana kalsa son anda ya psikoloji seçerdim ya da tiyatro.Ama tabi ki öyle bir şey olmadı Neyse ki şimdi seviyorum bu mesleği..Ama hep derim, ısınamasaydım bu bölüme dilimden çekeceğiniz vardı diye Amin canım inş :)

Kesinlikle öyle canım herkes bir fikrini söylüyor insanda ister istemez etkileniyor haliyle kafalar karışıyor.Ben de tercih dönemi çok yaşadım bu durumu.benim ama yıllardır istediğim meslekti öğretmenlik.Çok şükür gönlüme göre de oldu.Psikoloji de gerçekten çok iyi bölüm.Allah'tan seviyorsun mesleğini yoksa bir ömür geçmezdi :)

Aynen aynen :) Ucuz yırttım :) Bu arada aklıma gelmişken ne öğretmenliği okuyorsun canım ?

Aynen aynen :) Ucuz yırttım :) Bu arada aklıma gelmişken ne öğretmenliği okuyorsun canım ?

Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği canım.Yıllardır ilk ingilizce öğretmenliği ile başaldı öğretmenlik sevdam sonra tükrçe,edebiyat derken edebiyat nasip oldu

Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği canım.Yıllardır ilk ingilizce öğretmenliği ile başaldı öğretmenlik sevdam sonra tükrçe,edebiyat derken edebiyat nasip oldu
Neden bilmiyorum ama soruyu sorarken az kalsın türk dili ve edebiyatı mı diyecektim Çok güzel canım :)

teşekkür ederim canım.. takılıyorum öyle..
kaçıncı sınıftasın.. öğretmenlik okuyorsun sanırsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…