Sağol canımBeklerim topiğime her zaman arada bir de burada kaynatalım
Nasılsın ? Oyun topiğinde cesaretsizlikle ilgili bir şeyler yazmışsın gördüm hemen o seninle ilgilenen çocukla gelişmem mi var merak ettim :)
var da olumsuz şeylerşöyle ki ben biraz mesafeli davrandım ona o da kendisine iyi davranan arkadaşımla ilgilenmeye başladı sanırım
ne olacak benim bu halim
Yapma yaa :/ Neyse canım akışına bırak sen belki düşündüğün gibi değildir.Eğer istiyorsan da bence çaba göster sonradan üzülme isterim
ben çaba göstermeye alışık değilim ama:26::26: zaten tipim olduğu için değil ilgi benim üzerimden arkadaşımın üzerine geçtiği için hazmedemiyorum o kadarbi de arkadaşda durumun farkında ama salağa yatıyor bende sinirlendim
sende ne var ne yok?
Ben gibisin aynı ben de çaba gösteremiyorum malsef sessiz kalıyorum genelde.Bu durum da hazmedilecek gibi değil ama haklısın.Arkadşta sinir etmiş seni baya o halde sinir olunmayacak gibi de değil gerçi.
Ben okul serüvenine devam ediyorum.Ödevlerle boğuşuyorum tatil gelsin diye göxlüyorum
Aşk hayatımı sorarsan da facede gözlüyorum halen kafam karışık benim de konuşmuyoruz aylar oldu düzene gren pek bişey yok yani.
ben yeni mezun oldum ve okulumu özlüyorum tek tavsiyem kıymetini bil :)
çocuk sizin okuldan mı sık sık karşılaşıyor musunuz peki
Hangi bölüm canım ? Bilmem mi şimdiden bitere özlerim diyorum ya üniversite bir başka gerçekten.
Evet bizim okulda aynı sınıf bölüm.Ama gel gör ki irtibatımız koptu artık. ./
siz er geç bir araya gelirsiniz bence... ben öğretmenlik okuyorum daha doğrusu okudum sen?
İnşallah canım ya bakalım bu dönem bir kere bile konuşmadık daha bakalım hayırlısı.Ben de öğretmenlik okuyorum.Meslektaş çıktık bir de ne güzel
Üniversiteli birilerini mi gördümm yoksaaa
olmaz olur mu :) Ben de son sınıfım zaten, mezun olmaya 2 kala :)
aaaa hem şasırdım hem de sevindim iyi haberlerini bekliyorum
Üniversiteli birilerini mi gördümm yoksaaa
şimdi biraz daha iyiyim canım o gece bana gelenler gelmişti herkeze olur ya hani sanırım o gece patlama gecemdi benim şuandada iyiyim cok şükür :)) inanclıyım bekliyorum hayrlısıyla yolunca gircek herşey inşllah güzel duyumlar aldım aslında biraz ondan iyiyim benim şu istediğim cocukla ilgili :)))
Olmaz olur mu canım her anımız bir anını tutmuyor ki :)İyi olmana çok sevindim ama hep böyle ol ayrıca.Sana güçlü olmak yakışır bundan sonra.Duyumlar neler peki çok sevindim haydi bakalım hayırlısı.Böyle umutlu,güçlü ol işte böyle yaa