- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
sağol canım teşekkür ederim nasılsında gece gece uykun mu kaçtı yoksa kk alışkanlığımı
Uyku var da KK alışknalığı baktıkça bakıyorum çıkamadım bir türlü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım teşekkür ederim nasılsında gece gece uykun mu kaçtı yoksa kk alışkanlığımı
ya evet ya gerçekten alışkanlık yapıyo artık eşimde ne var şu klüpte bende üye olup bakıcam die dalga geçiyo
Evlisin demek sen de canım sohbet topiğine evli birisi daha katılmış oldu Ne kadar yıllık evlisin canım ?
Haklı valla o kadar çok giriyoruz ki çevremizdekiler de üye olmak istiyor
ben daha 6 aylık evliyuim:) pc nin başına oturunca o ne yazmış bu ne demiş hııım onunda derdi benimkiyle aynı derken bizimki çıldırıyo sen okuyosun sanırım dil bölümü topiği takipte gördüm.buradaki insanları az çok tanımaya başladım yeni üye oldum ama rahatlıyorum buraya girince
Daha taze gelinmişsin Mutluluklar canım bir ömür boyu inşallah :) İyi atkiptesin yalnız doğru bildin okuyorum canım Türk dili ve edebiyatı okuyorum.Nasipse öğretmen olacağım.Herkesin derdi var valla insan görünce de yardım edeceği konuysa geçemiyor.
teşekkürler darısı senin başına :)inşallah rabbim gönlüne göre versin canım.vallahi ya bende çok akıl aldım burdan kızlardan kimi eski konulardan kendimi rahatlatım sen kaç yaşındasın nerdensin ?
Amin inşallah canım.Allah hayırlı kişiyle karşılaştırsın her şeyden önce :) Aynen insan derdini paylaşınca rahatlıyor.Ben 20 yaşımdayım istanbul'dan.Sen canım nerden yaş kaç ?
ben 28 yaşındayım bende istanbuldan ...
Sen de gençmişsin :) Çalışıyor musun peki ?
kızzz nesi genç gönlüm geçti beee:)) çalışıyorum ben yenidoğan yoğunbakım hemşireisyim
AA tabi ki gençsin bee daha ne olsun Meslein süper ya insan orada çalışırken zevk alır valla :)
amaaan ne bileyim kız yeni eytmeler gelince çıtır çıtır insan eskimiş hissediyo kendini evet gerçekten zevkli rabbim nasıl yaratıyo nasıl güzel oluyolar...hiç bişey yapma otur izle onları ....annelerini görünce ne kadar şanslılar diyorum
Yok daha ne eskimesi ohooo daha çok var eskidim demene.Evet ya kokuları yetiyor havayı değiştirmeye o kadar masum oluyorlar ki insan nasıl sevmesin,zevk almasın.Rabbim her isteyene nasip etsin annelik duygusunu,bebeği.
hiç farketmiyo biliyomusun?bi başkasının çocuğu olması...öyle bi seviyosun ki ...bazen ağlıyolar anne yokya yanlarında aslında alınmaz kucağa ama alıyosun aacık insan kokusu duyunca öyle sakinleşiyolar ki...kadına bahşedilen en güzel hediye annelik bence...
Kesinlikle öyle.Etrafımda hiç yok bir bebek ya bizimkiler hep büyüdü.Teyzecim çok istiyor altı yıldır onun da olmuyor malesef Bebeklerin varlıkları çok güzel ama özlemleri e bir o kadar kötü.Teyzeciğimden biliyorum.Bu duygu çok kötü ya.
kesinlikle rabbim olmayanlara mutlaka versin...bende yeni kaybettim
Öyle mi.Çok üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun daha gençsin zaten önün de uzun yıllar var çok şükür sağlığın yerinde bbek sahibi de olabiliyorsun.Elbet hayırlı zaman da sen de anne olursun.İnşallah gönlüne göre olur her şey.
amin tatlım .benim şimdi küvözlerime dönmem gerekiyo .bebişlerimi beslicem.çok memnun oldum muhabbetin için ayrıca teşekkür ederim.tekrar karşılaşırız umarım kendine iyi bak iyi geceler....