sedaecrin sohbet topiği

Sağol canım :KK16: Beklerim topiğime her zaman arada bir de burada kaynatalım :KK16:
Nasılsın ? Oyun topiğinde cesaretsizlikle ilgili bir şeyler yazmışsın gördüm hemen o seninle ilgilenen çocukla gelişmem mi var merak ettim :)

var da olumsuz şeyler :KK50: şöyle ki ben biraz mesafeli davrandım ona o da kendisine iyi davranan arkadaşımla ilgilenmeye başladı sanırım:KK47::KK47:
ne olacak benim bu halim

var da olumsuz şeyler :KK50: şöyle ki ben biraz mesafeli davrandım ona o da kendisine iyi davranan arkadaşımla ilgilenmeye başladı sanırım:KK47::KK47:
ne olacak benim bu halim

Yapma yaa :/ Neyse canım akışına bırak sen belki düşündüğün gibi değildir.Eğer istiyorsan da bence çaba göster sonradan üzülme isterim

Yapma yaa :/ Neyse canım akışına bırak sen belki düşündüğün gibi değildir.Eğer istiyorsan da bence çaba göster sonradan üzülme isterim

ben çaba göstermeye alışık değilim ama:26::26: zaten tipim olduğu için değil ilgi benim üzerimden arkadaşımın üzerine geçtiği için hazmedemiyorum o kadar :KK43::KK43: bi de arkadaşda durumun farkında ama salağa yatıyor bende sinirlendim :KK47:

sende ne var ne yok?

ben çaba göstermeye alışık değilim ama:26::26: zaten tipim olduğu için değil ilgi benim üzerimden arkadaşımın üzerine geçtiği için hazmedemiyorum o kadar :KK43::KK43: bi de arkadaşda durumun farkında ama salağa yatıyor bende sinirlendim :KK47:

sende ne var ne yok?

Ben gibisin aynı ben de çaba gösteremiyorum malsef sessiz kalıyorum genelde.Bu durum da hazmedilecek gibi değil ama haklısın.Arkadşta sinir etmiş seni baya o halde sinir olunmayacak gibi de değil gerçi.

Ben okul serüvenine devam ediyorum.Ödevlerle boğuşuyorum tatil gelsin diye göxlüyorum :KK1:
Aşk hayatımı sorarsan da facede gözlüyorum halen kafam karışık benim de konuşmuyoruz aylar oldu düzene gren pek bişey yok yani.

Ben gibisin aynı ben de çaba gösteremiyorum malsef sessiz kalıyorum genelde.Bu durum da hazmedilecek gibi değil ama haklısın.Arkadşta sinir etmiş seni baya o halde sinir olunmayacak gibi de değil gerçi.

Ben okul serüvenine devam ediyorum.Ödevlerle boğuşuyorum tatil gelsin diye göxlüyorum :KK1:
Aşk hayatımı sorarsan da facede gözlüyorum halen kafam karışık benim de konuşmuyoruz aylar oldu düzene gren pek bişey yok yani.

ben yeni mezun oldum ve okulumu özlüyorum tek tavsiyem kıymetini bil :)
çocuk sizin okuldan mı sık sık karşılaşıyor musunuz peki

ben yeni mezun oldum ve okulumu özlüyorum tek tavsiyem kıymetini bil :)
çocuk sizin okuldan mı sık sık karşılaşıyor musunuz peki

Hangi bölüm canım ? Bilmem mi şimdiden bitere özlerim diyorum ya üniversite bir başka gerçekten.
Evet bizim okulda aynı sınıf bölüm.Ama gel gör ki irtibatımız koptu artık. ./

Hangi bölüm canım ? Bilmem mi şimdiden bitere özlerim diyorum ya üniversite bir başka gerçekten.
Evet bizim okulda aynı sınıf bölüm.Ama gel gör ki irtibatımız koptu artık. ./

siz er geç bir araya gelirsiniz bence... ben öğretmenlik okuyorum daha doğrusu okudum sen?

siz er geç bir araya gelirsiniz bence... ben öğretmenlik okuyorum daha doğrusu okudum sen?

İnşallah canım ya bakalım bu dönem bir kere bile konuşmadık daha bakalım hayırlısı.Ben de öğretmenlik okuyorum.Meslektaş çıktık bir de ne güzel :KK34:

Ceylin canım seni görmüşken o gün konuştuğumuzdan sonra nasıl oldun canım toparlanabildin mi ?

şimdi biraz daha iyiyim canım o gece bana gelenler gelmişti herkeze olur ya hani sanırım o gece patlama gecemdi benim şuandada iyiyim cok şükür :)) inanclıyım bekliyorum hayrlısıyla yolunca gircek herşey inşllah güzel duyumlar aldım aslında biraz ondan iyiyim benim şu istediğim cocukla ilgili :)))

şimdi biraz daha iyiyim canım o gece bana gelenler gelmişti herkeze olur ya hani sanırım o gece patlama gecemdi benim şuandada iyiyim cok şükür :)) inanclıyım bekliyorum hayrlısıyla yolunca gircek herşey inşllah güzel duyumlar aldım aslında biraz ondan iyiyim benim şu istediğim cocukla ilgili :)))

Olmaz olur mu canım her anımız bir anını tutmuyor ki :)İyi olmana çok sevindim ama hep böyle ol ayrıca.Sana güçlü olmak yakışır bundan sonra.Duyumlar neler peki çok sevindim haydi bakalım hayırlısı.Böyle umutlu,güçlü ol işte böyle yaa :KK16:

Olmaz olur mu canım her anımız bir anını tutmuyor ki :)İyi olmana çok sevindim ama hep böyle ol ayrıca.Sana güçlü olmak yakışır bundan sonra.Duyumlar neler peki çok sevindim haydi bakalım hayırlısı.Böyle umutlu,güçlü ol işte böyle yaa :KK16:

aynen canım ama ben cok bunaldım oyzden sık sık böyle oluyorum malsf güclü bir yapıya sahbm sanırım :)) duyumlar aslında şu şeklde istediğim kişi var ya onunla konuşmalarımız gittikce güzel gidiyor normalde biz arkadaşız o şeklde görşmeye başlamştk ilk zmanlar daha snra benm ona olan duygularım aşka doğru gtti baktım kafa dengim hoş yakışıklıda ama ondan emin olamadıgım icin onada duygularımı belli etmiyorum ama beraber vakit gecrmye bayılıyoruz sinemaya gidiyoruz bara gdyoruz geziyoruz falan pkniğe gdicez şmdide gecen akşam ona zarf attım o birden faceye girmş canım ben yatıyorum yazmışş ama bende kim yazdgna bakmadım direk mesajı okudum alla alla dedim kim bana bunu diyor dedim sonrada baktım oymuştu onada söyledim senden bu mesaj gelnce şaşırdım bir dyenimizde yok kim dedi acaba dedim yazdm odaa ben derimmm yazmışş :)) aynen böyle sonra bende ee de madem de dyenimiz olsun ihatyac kaldık falan yazdm :) oda yok hayr ben sana bunları yürekten icten gelerek söylyorum ihtiyac olarak deme demiş sonrada canımmmmmmmmmmmm yazmıss aynen böyle bende bazen arıyor insan yürekten dökülenleri yazdım canım oda ne yazcagnı bilemedi hadi yat canımm bende yatıcam yazmış göz kırpmş :)))

X