- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
aynen canım ama ben cok bunaldım oyzden sık sık böyle oluyorum malsf güclü bir yapıya sahbm sanırım :)) duyumlar aslında şu şeklde istediğim kişi var ya onunla konuşmalarımız gittikce güzel gidiyor normalde biz arkadaşız o şeklde görşmeye başlamştk ilk zmanlar daha snra benm ona olan duygularım aşka doğru gtti baktım kafa dengim hoş yakışıklıda ama ondan emin olamadıgım icin onada duygularımı belli etmiyorum ama beraber vakit gecrmye bayılıyoruz sinemaya gidiyoruz bara gdyoruz geziyoruz falan pkniğe gdicez şmdide gecen akşam ona zarf attım o birden faceye girmş canım ben yatıyorum yazmışş ama bende kim yazdgna bakmadım direk mesajı okudum alla alla dedim kim bana bunu diyor dedim sonrada baktım oymuştu onada söyledim senden bu mesaj gelnce şaşırdım bir dyenimizde yok kim dedi acaba dedim yazdm odaa ben derimmm yazmışş :)) aynen böyle sonra bende ee de madem de dyenimiz olsun ihatyac kaldık falan yazdm :) oda yok hayr ben sana bunları yürekten icten gelerek söylyorum ihtiyac olarak deme demiş sonrada canımmmmmmmmmmmm yazmıss aynen böyle bende bazen arıyor insan yürekten dökülenleri yazdım canım oda ne yazcagnı bilemedi hadi yat canımm bende yatıcam yazmış göz kırpmş :)))
Canım sen bunalmakta haklısın yaşadıkların kolay şeyler değil malesef.Dediğin gibi yine de güçlüsün toparlanıyorsun öyle de olman lazım zaten.
Konuşmalarınızın güzel gitmesi süper maşallah Bunlar güzel gelişmeler bence de var bu çocuğun sen de gözü bana da öyle geldi İnşallah canım bu sefer istediğin gibi olacak her şey mutlu olacaksın buna inan ve akışına bırak her şeyi.Zaten az da olsa içinde hoşlantı vara tadını çıakr doyasıya