sedaecrin sohbet topiği

anlıyorum..dersler yoğun olunca bana da olurdu beynim davul gib..i insan sadece dinlenmek ister nete bile girmek istemezdim herhalde sadece yatmak dinlenmek..

Aynen ben de uyumuş kalmışım zaten ders çalışacağım diye bir hışımla kalktığımı hatırlıyorum tekrardan ödevler vs vardı saat ayarlamıştım kendimi biraz onu da geçmişimi yorgunluktan :KK1: sen neler yaptın nasıl geçti günün ?

nasıl olsun rutin ev işleri falan sedacım bişiy sorcam sana ya bir kişi aynı anda kaç tane topik açabiliyo haberin varmı?

nasıl olsun rutin ev işleri falan sedacım bişiy sorcam sana ya bir kişi aynı anda kaç tane topik açabiliyo haberin varmı?

Neyle ilgili canım anlayamadım pek sorunu.Yani hangi konuyla topik açmak istiyorsun bilmiyorum ama dert köşesinde mesela farklı konularda topic açabilirsin oyun bölümü var mesela yine farklı konularda açabilirsin.Demek istediğim farklı konularda olarak topic açabilirsin bunun bir şartı yok diye biliyorum.

Neyle ilgili canım anlayamadım pek sorunu.Yani hangi konuyla topik açmak istiyorsun bilmiyorum ama dert köşesinde mesela farklı konularda topic açabilirsin oyun bölümü var mesela yine farklı konularda açabilirsin.Demek istediğim farklı konularda olarak topic açabilirsin bunun bir şartı yok diye biliyorum.

yani bir kişi birden fazla topik açabilirmi onu soruyorum kısaca mesela oyund aaçtım ayrıca bir derdimde var dada açabilrimiyim?

yani bir kişi birden fazla topik açabilirmi onu soruyorum kısaca mesela oyund aaçtım ayrıca bir derdimde var dada açabilrimiyim?

Tabi canım açabilirsin sorun olmaz.Benim dert köşesinde oyun köşesinde vs. birden fazla konum var yani nerdeyse.Bu arada hayırıdır bir derdin mi var ?

Tabi canım açabilirsin sorun olmaz.Benim dert köşesinde oyun köşesinde vs. birden fazla konum var yani nerdeyse.Bu arada hayırıdır bir derdin mi var ?

yok tatlım onu örnek vermiştim sadece ama dert kimde yokki:)teşk ederim yardımın için:KK34:

yok tatlım onu örnek vermiştim sadece ama dert kimde yokki:)teşk ederim yardımın için:KK34:

senin açtığın dert topiği ne ile ilgiliydi ?isme bak yalnız "dert topiği":KK1::KK1:

Benim genelde topiklerim aşkla dolu dert topikleri oluyor ya dün alattığım durumla ilgiliydi canım iki tane onunla açmıştım.Bir de kuzenimle yaşadığım derdimi paylaşmıştım.Başka da var mı hatırlamıyorum :KK34:

Deniz ben çıkıyorum canım sana iyi geceler bir daha ki sohbete görüşmek üzere :KK16:

Hanımlar ben geldimm :KK16: Bugün sizden bir konuda istekte bulunacağım tabi siz de kabul ederseniz.Ödevimle ilgili sizlerden de yardım almak istiyorum bana yardımcı olmak isterseniz çook sevinirim :KK16:

hoş bulduk :) tapiğin hayırlı olsun :)

Sağol canım :KK16: Beklerim topiğime her zaman arada bir de burada kaynatalım :KK16:
Nasılsın ? Oyun topiğinde cesaretsizlikle ilgili bir şeyler yazmışsın gördüm hemen o seninle ilgilenen çocukla gelişmem mi var merak ettim :)

X