anlıyorum seni..emin ol bütün kızlar kadınlar hep aynıyız.kadın olarak hassas ve duygusalız.istesek de gebersekde aksini yapamıyoruzonlar gibi duyarsız yada gamsız olamıyoruz...çünkü yaratılışılmız böle ..sevilmeye programlanmışız..hep sevgi ilgi isteriz.aksini iddiaa eden duydun mu hiç..?ama tabi kalbinin sesini de dinliceksin bir dene iki dene sana yinede yüz vermiyorsa dönüp bakmıyorsa aşkına rağmen sakın üçüncüyü deneme.işte ozaman sonsuza kadar kayberdersin onu.değerin biter onun gözünde gerçi bu bütün ilişkilerde böledir.kendini bişiy sanar..fazla üstüne düşersin ama kaybeden gene sen olursun.hiç adil değil ama böle malaesef.hayat çok acımasız aşk konusu apayrı bir konu konuşuruz bir ara uzun uzun.zamana bırak elbette zaman içinde görürsün sana ilgisini sevgisini ..ama kendini zorlada sevdirmeye çalışma,basitleşirsin demek istedğimi anladın değilmi?
ay börülce olsada yesek vazgeçtim deme sen en iyisi canımı çektihadi öptüm
herkeze meraba kızlar...nasılsınız bende geldim
bende çok iyiyim cnm sınavları verdim geldim..yazdıklarınızı okumaya çalıştım baya bir öğrenci olmuş topikte herkez bir eğitimle uğraşıyor maşallah maşallah...bilgisayarda virüs var sanırım kopuyor yazıyorum bağlantı gidince yazdıklarım siliniyor ...sabrım tükeniyorHoşgeldin sefalar getirdin canım
Biz çok iyiyiz snei sormalı nasılsın ?
bende çok iyiyim cnm sınavları verdim geldim..yazdıklarınızı okumaya çalıştım baya bir öğrenci olmuş topikte herkez bir eğitimle uğraşıyor maşallah maşallah...bilgisayarda virüs var sanırım kopuyor yazıyorum bağlantı gidince yazdıklarım siliniyor ...sabrım tükeniyor
senin olayında benim fikrim,bu çocuk senin hayatında ne demek???onu gerçekten istiyormusun hadi gel evlenelim derse ne tepki verirsin???onunla bir ömür geçermi ,ne ifade ediyor otur bir güzelce düşün kararını ver,giderse üzülürmüsün yani olmazsa,etkisinden kolay kurtulamayacağın birimi bunları düşün..sen bilebilirsin tüm bunları...eğer cevabın evetse bu çocuğu istiyosan elinden ne geliyosa yap,olmazsa bile pişman olmazsın sevdiğin için..ama eğer sandığın kadar değer vermeyeceğin biriyse hiç totosunu kaldırma,erkek adam çekingen mekingen,senin için uğraşan o olsun...
sınavlar güzeldi cnm evden ayrı kalması zordu birtek..oda bitti gitti çok şükür..david mi o kim ki ?benmi geri kaldım yoksaHadi gözün aydın canım nasıl geçti sınavların ? bugün internet bşr garip ya ben de sorun yaşıyorum sabahtan beli
sınavlar güzeldi cnm evden ayrı kalması zordu birtek..oda bitti gitti çok şükür..david mi o kim ki ?benmi geri kaldım yoksa
eskiden bende dizi takip ederdim...dizi izlemek ayrı keyif...reklamsız nesin bi günde 5..10 bölüm izlediğim olurdu..şşimdi vakit yok pek..hukuk okuyorum cnm..sonuçlar açıklansa süper olurdu valla..merakla beklemedeyim,senin nasıl geçti sınavlar cnm???*Benim takip ettiğim yabncı bir dizi var Doctor Who diye onun başrol oyuncusuydu zamanında David Tennant bayılıyorum bu adamaÇok sevindim güzel geçmesine inşalalh iyi sonuçlar alırsın.Ne okuyordun bu arada sen canım ya ?
eskiden bende dizi takip ederdim...dizi izlemek ayrı keyif...reklamsız nesin bi günde 5..10 bölüm izlediğim olurdu..şşimdi vakit yok pek..hukuk okuyorum cnm..sonuçlar açıklansa süper olurdu valla..merakla beklemedeyim,senin nasıl geçti sınavlar cnm???*
Hanımlar saat bizim saati gösteriyor 00:00 sizler nerelerdesiniz beklenmektesiniz gelirseniz bana sesleniniz
Deniz gelmiş hoşgelmişşnasılsın canım ?
iyiym sen nasılsn?
Ben de iyiyim.Yoğun bir gündü dersler okul zor dersler vardı bir de bugün kafamı dolu hissediyorum sanki hiç boş yeri yok gibi