- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
anlıyorum seni..emin ol bütün kızlar kadınlar hep aynıyız.kadın olarak hassas ve duygusalız.istesek de gebersekde aksini yapamıyoruzonlar gibi duyarsız yada gamsız olamıyoruz...çünkü yaratılışılmız böle ..sevilmeye programlanmışız..hep sevgi ilgi isteriz.aksini iddiaa eden duydun mu hiç..?ama tabi kalbinin sesini de dinliceksin bir dene iki dene sana yinede yüz vermiyorsa dönüp bakmıyorsa aşkına rağmen sakın üçüncüyü deneme.işte ozaman sonsuza kadar kayberdersin onu.değerin biter onun gözünde gerçi bu bütün ilişkilerde böledir.kendini bişiy sanar..fazla üstüne düşersin ama kaybeden gene sen olursun.hiç adil değil ama böle malaesef.hayat çok acımasız aşk konusu apayrı bir konu konuşuruz bir ara uzun uzun.zamana bırak elbette zaman içinde görürsün sana ilgisini sevgisini ..ama kendini zorlada sevdirmeye çalışma,basitleşirsin demek istedğimi anladın değilmi?
Aynen öyle ya duyarsız kalmak ne mümkün zaten.Konuşuruz tabi uzun uzun canım bu konuyu da aşk konusunu da.Çok iyi anladım zaten zorla güzellik olmaz ne mümkün bu.Sağol tekrardan canım benim gelişmeler olursa yine yazar sizlerden yardım isterim :) Yardımların,desteğin için çok ağol