sedaecrin sohbet topiği

Hoşlandığım birisi var ve sohbetimiz güzeldi fakat bir anda soğumasındna ötürü ben ona açıklama yapmadan onu sildim.Şimdi bir yazı paylaşmış ‘‘İstediğin kadar bağır, çağır. Susan birini
yenemezsin.’’ diye sizce üstüme alınmalımıyım ya :KK17:

soğuduğuna nasıl kanaat getirdin bilemedim, sildim diyorsun soğuduğuna göre sana yazmasının ucu açık ama yaptığın eyleme de uyuyor.
olasılık var ama hemen tepki verme takip et ederim şekerim mucukks optum

soğuduğuna nasıl kanaat getirdin bilemedim, sildim diyorsun soğuduğuna göre sana yazmasının ucu açık ama yaptığın eyleme de uyuyor.
olasılık var ama hemen tepki verme takip et ederim şekerim mucukks optum

Tamam canım benim sağolasın.
Hareketleri öyle gibi geldi ama sonradan pişman oldum yaptığıma da şimdi de gururdan konuşmuyorum akışa bıraktım işte öylece ben de.
Tepki vermem o yüzden zaten ama işte tatlı merak oldu bende de :) mucuks :KK16:

Umutsuzluktan nefret ediyorum da işte an geliyor aşırı umutlu başka bir zaman da aşırı umutsuz oluyorum öyle.Zamana bıraktım ben de hayırlısı :KK34:

Herşeyin aşırısı zarardır biliyorsun. Zamana bırakmak en güzelidir ama fazlada bırakma:) Zaman birçok şeyi kazandırdığı gibi alıp götürebilirde acımasızdır biliyorsun.

Herşeyin aşırısı zarardır biliyorsun. Zamana bırakmak en güzelidir ama fazlada bırakma:) Zaman birçok şeyi kazandırdığı gibi alıp götürebilirde acımasızdır biliyorsun.

Doğru dedin ben şu anda aşırı derecede bırakanlardanım zararlı da çıkmam inşallah ya bakalım hayırlısı :)

Umutsuzluktan nefret ediyorum da işte an geliyor aşırı umutlu başka bir zaman da aşırı umutsuz oluyorum öyle.Zamana bıraktım ben de hayırlısı :KK34:

erkekler ahhh erkekler....tatlım sana bişiy deyimmi sen daha iyi bilrsin ama erkekler bişeyi söylemek istedikleri zaman direk ifade ederler ima etmezler üzerine alınman doğruda olabilir yanlış da ama nerde paylaşmış sözü ne üzerine paylaşmış senin için sölediğini nerden çıkardın?

erkekler ahhh erkekler....tatlım sana bişiy deyimmi sen daha iyi bilrsin ama erkekler bişeyi söylemek istedikleri zaman direk ifade ederler ima etmezler üzerine alınman doğruda olabilir yanlış da ama nerde paylaşmış sözü ne üzerine paylaşmış senin için sölediğini nerden çıkardın?

Evet öyle genelde ama sanki o farklıydı yapısı itibari ile utangaç,içine kapanık birisi ben ondandır diye düşünüyorum biraz da benden heralde adımı atacak yüzü bulamadı bilmiyorum.Söz olarak paylaşmış canım facede ben de görünce hemen dikkatimi çekti :KK34: Belki de benim için söylememiştir ben de bilmiyorum ama belki bir ihtimal öyledir diye düşlündüm.

Evet öyle genelde ama sanki o farklıydı yapısı itibari ile utangaç,içine kapanık birisi ben ondandır diye düşünüyorum biraz da benden heralde adımı atacak yüzü bulamadı bilmiyorum.Söz olarak paylaşmış canım facede ben de görünce hemen dikkatimi çekti :KK34: Belki de benim için söylememiştir ben de bilmiyorum ama belki bir ihtimal öyledir diye düşlündüm.[/Q

sanmıyorum ben pek ilgi kuramadım ayrıca farzetki sana söledi,senn için söledi diyelim ,tınmazsın, önemsememiş gibi yaparsın olur biter sende sessiz kal,üzerine alınma eğer gerçekten sana sölücek sözü varsa anlamadığını yada tınmadığını düşünüp konuyu açar neyse karın ağrısı anlatır:KK66:fazla önem vermezsen üzerinde durmazsan değerin artar ablana kulak ver tecrübe konuşuyor aşk konusunda:KK66:

Evet öyle genelde ama sanki o farklıydı yapısı itibari ile utangaç,içine kapanık birisi ben ondandır diye düşünüyorum biraz da benden heralde adımı atacak yüzü bulamadı bilmiyorum.Söz olarak paylaşmış canım facede ben de görünce hemen dikkatimi çekti :KK34: Belki de benim için söylememiştir ben de bilmiyorum ama belki bir ihtimal öyledir diye düşlündüm.[/Q

sanmıyorum ben pek ilgi kuramadım ayrıca farzetki sana söledi,senn için söledi diyelim ,tınmazsın, önemsememiş gibi yaparsın olur biter sende sessiz kal,üzerine alınma eğer gerçekten sana sölücek sözü varsa anlamadığını yada tınmadığını düşünüp konuyu açar neyse karın ağrısı anlatır:KK66:fazla önem vermezsen üzerinde durmazsan değerin artar ablana kulak ver tecrübe konuşuyor aşk konusunda:KK66:

ayrıca utangaç birisi böle iddalı sözler edemez lafın nereye gideceğini hesaplaması lazım hesaplamıştır da..

Zaten konuşmuyoruz ben onu sildim faceden konuşmayalım diye o da fark etti tabi.Şu an ben sildim adım atmam diye gurur yapıyorum konuşmuyorum o da zaten sildim diye konuşmuyor farkedince de bana anca laf göndermesi yaptı işte.ŞU anda zaten benim ikinci faceden silmemiştim dondurduğum için öyle görüyorum :KK1: Şu an zaten konuşmuyoruz yani silinme durumu olduğu için.

aman ölemi bölemi die kendini yeme değmez erkekler için.biz kadınlar duygusal varlıklarız ve onlar bunu anlayana kadar iş işten geçiyor erkeklere fazla değer ve yüz vermeye gelmez.hepsinin mayası aynıdır al birini bur ötekine:KK34:

neyse canımcım ben kaçıyorum malum epey geç olmuş takma kafana sen daha önemlisin kendine, keyfine bak kimsenin tadını çaırmasına izin verme hayat bu biri geliiiirrrr biri giderrrrrrr iyi geceler tatlım ..:KK16::KK16::KK16:

aman ölemi bölemi die kendini yeme değmez erkekler için.biz kadınlar duygusal varlıklarız ve onlar bunu anlayana kadar iş işten geçiyor erkeklere fazla değer ve yüz vermeye gelmez.hepsinin mayası aynıdır al birini bur ötekine:KK34:

Ben bu konuda harbiden çok düşünceliyim ya kendimi yiyip bitiriyorum birazcık umursamaz olsam aslında ama nerdeeee. Erkekleri bilmem de bu çocuk çok farklı ya beni de farklı oluşu etkiledi :KK1: O kadar düzgün bir insan ki sevdiğim için değil yani genel anlamda herkes onu öyle düşünüyor ama hayırlısı bakalım zaman bize ne gösterecek.
Çok sağol aryıca görüşlerin için yardımın desteğin için :KK16:

neyse canımcım ben kaçıyorum malum epey geç olmuş takma kafana sen daha önemlisin kendine, keyfine bak kimsenin tadını çaırmasına izin verme hayat bu biri geliiiirrrr biri giderrrrrrr iyi geceler tatlım ..:KK16::KK16::KK16:

Tamam deniz börücei mptüm çokca kib iyi geceler tatlı rüyalar :KK16:

Ben bu konuda harbiden çok düşünceliyim ya kendimi yiyip bitiriyorum birazcık umursamaz olsam aslında ama nerdeeee. Erkekleri bilmem de bu çocuk çok farklı ya beni de farklı oluşu etkiledi :KK1: O kadar düzgün bir insan ki sevdiğim için değil yani genel anlamda herkes onu öyle düşünüyor ama hayırlısı bakalım zaman bize ne gösterecek.
Çok sağol aryıca görüşlerin için yardımın desteğin için :KK16:

anlıyorum seni..emin ol bütün kızlar kadınlar hep aynıyız.kadın olarak hassas ve duygusalız.istesek de gebersekde aksini yapamıyoruzonlar gibi duyarsız yada gamsız olamıyoruz...çünkü yaratılışılmız böle ..sevilmeye programlanmışız..hep sevgi ilgi isteriz.aksini iddiaa eden duydun mu hiç..?ama tabi kalbinin sesini de dinliceksin bir dene iki dene sana yinede yüz vermiyorsa dönüp bakmıyorsa aşkına rağmen sakın üçüncüyü deneme.işte ozaman sonsuza kadar kayberdersin onu.değerin biter onun gözünde gerçi bu bütün ilişkilerde böledir.kendini bişiy sanar..fazla üstüne düşersin ama kaybeden gene sen olursun.hiç adil değil ama böle malaesef.hayat çok acımasız aşk konusu apayrı bir konu konuşuruz bir ara uzun uzun.zamana bırak elbette zaman içinde görürsün sana ilgisini sevgisini ..ama kendini zorlada sevdirmeye çalışma,basitleşirsin demek istedğimi anladın değilmi?

X