anım aynı olay benimde başıma gelmişti daha da kötüsü belki ı anlatayım bende senin gibi reglimi yoğun yaşıyorum tatildeyiz kamptayız..akşam yemeği yicez masada sipariş verdik buarada annem babam kardeşim kuzanler falan var masada tatil kalabalık kısacası:)ogün salaklık bende çok spor yapmıştım reglinin ilk günü bideunuttum mu bilmem hatrllamıyorum. haliyle çok da sıcak hava ,yaz ayları malum artış oluyo kanamada neyse..ben haliyle şortmu var kotmu öle ince bişiy yaz ya
tam hatırlamıyorum ama spor yaptıktan sonra hiç kontol için yada ped değişimi vs için wcye gidememiştim spordan sonra hemen yemeğe indik çünkü saatliydi falan her neysem yemekler yenildi içildi o büyük yuvarlak masadan doyan kalktı zaten kampta herkes kafasına göre takılır herşey saatlidir askeriye olduğu için..neyse kuzanler kalktı annemler kardeş ben kaldık ben geç yediğim için.yemeğim bitti tam kalkacakken kardeşim beni hızla sandalyeye oturttu "Abb bla la allaaahh gibi kelimeler çıktı ağzından"anlamlı anlamsız
bu arada ben 18 yaşlarında falanım kardeşim de yeni yetme 13-14 ama aklı eriyor yeni ergen yani o an kardeşimin bu manzara karşısında 5 yaşınd aolmasını dilerdimbu arada kardeşim erkek
neysem neye uğradığı şaşırdım o an ama anladım ben panik yapınca babamda çaktımı "bu arada ben eyvah rezil oldum öldüm bittim gibi cümleler kuruyorum ama yüzüm da cayır cayır yandı yeminle bayılcam sandım o an başkası görcek die bu arada kan nerdeyse şortumun arkasına şortumda beyazdı tamamen yayılmış bildiğin portakal giibi hatta daha da büyüktüüstüne birde sarı renkteki sandalyeye geçmişki bildiğin galatasaray amblemi yani allahım saniyeler geçmek bilmedi babamda farkedince iyice bozuldum ağlıcaktım utançtan kıpkırmızı oldum yazık anlamamış gibi yapmaya çalıştı babam "olur olur panikyapma" gibi cümleler allahtan babam çok modern ve anlyışlı bir insandır..kardeşim ceketini verdi çaktırmadan arkama bağladım popoma yani:)sandalyeyide kaşla göz arasında peçeteyle falan sildik ama ne telaş anlatamam o günü hiç unutamam babama kardeşime rezil olmuştum annemi geç:)garson geldi gitti bir de masalar çok yakın ayağa bir kalksam o an eminim insanlar resim çektirmek için sıraya girerdi manzara karşısında: neyseki belimde ceketim yüüzmde utancımla masayı terkettik allahtan kuzenler önden gitmişti