sedaecrin sohbet topiği

Pazartesi ilk kemoterapiyi aldık bakalım hayırlısı

Benim halamda karın zarından kanser o da 4 yıldır kemoterapi tedavisi görüyor iyi çok şükür kendisini idare ediyor.İnşallah kayınpederinde bu zorlu süreci kolaylıkla atlatır Allah acil şifalar versin.

Benim halamda karın zarından kanser o da 4 yıldır kemoterapi tedavisi görüyor iyi çok şükür kendisini idare ediyor.İnşallah kayınpederinde bu zorlu süreci kolaylıkla atlatır Allah acil şifalar versin.

Allahtan bizim fazla ilerlememiş Buna seviniyoruz 2 doz olarak verecekler ilk. pazartesi ilkini aldık bi dahaki 21 gün sonra

Allahtan bizim fazla ilerlememiş Buna seviniyoruz 2 doz olarak verecekler ilk. pazartesi ilkini aldık bi dahaki 21 gün sonra

Buna da şükür o zaman yani tabi.İnşallah atlatır o zaman canım ben de dua ederim kayınpederine inşallah.Neyse Canım ben çıkayım biraz derse bakayım artık.Kib bir dahahki sohbetimizde görüşürüz :KK16:

Buna da şükür o zaman yani tabi.İnşallah atlatır o zaman canım ben de dua ederim kayınpederine inşallah.Neyse Canım ben çıkayım biraz derse bakayım artık.Kib bir dahahki sohbetimizde görüşürüz :KK16:

Çok sağol canım görüşürüz

Deniz börülcesi burdaymış amanın da amanın nasılsın canımm :KK16:

Başka kimler var aramızda hanımlar :)

Karyatidde buradaymış hoşgeldin canım keyifler yerinde biz de bir tane dersim yoktu bugün az ders işledik kafamı dinledim bolca :KK1:
ooohh ne güzel olmuş, zaten hava da güzeldi bugün.
az önce bir başlık gördüm mastürbasyon sonrası ağrı diye çok güldüm : ) bu nedir yahu? :))

ooohh ne güzel olmuş, zaten hava da güzeldi bugün.
az önce bir başlık gördüm mastürbasyon sonrası ağrı diye çok güldüm : ) bu nedir yahu? :))

Hadi ya görmedim ben foruma daha bakamadım :KK1:
Birisinin baya bir sorunu var anlaşılan :KK1:

ben eylemine gülmedim arkadaşın, olabilir, komiğime giden hem yakınıyor, hem işin etik boyutunu katıp vicdan yapıyor hem de bu sıkıntısı canını sıkıyor çözüm arıyor : ))
:))) gitti zaten, hoşgeldin arkangel bu arada : )

ben eylemine gülmedim arkadaşın, olabilir, komiğime giden hem yakınıyor, hem işin etik boyutunu katıp vicdan yapıyor hem de bu sıkıntısı canını sıkıyor çözüm arıyor : ))
:))) gitti zaten, hoşgeldin arkangel bu arada : )
Hoşbuldum.. Eylemi bizi ilgilendirmez tabikide ama dediğin gibi bu kadarda dert yanarmı insan:) biraz daha zorlasa kendini intiharın eşiğine gelecek:KK35:

Hoşbuldum.. Eylemi bizi ilgilendirmez tabikide ama dediğin gibi bu kadarda dert yanarmı insan:) biraz daha zorlasa kendini intiharın eşiğine gelecek:KK35:

sorma ya :)) insan bu kadar eline aşık olur mu : )) site neredeyse posta gazetesi haydar dümen cevaplıyor gibi oldu : ))

: )) başlık sahibesi açsın biz bu başlığa istanbul'dan katılmaktayız gerçi istanbul tekirdağ'a kadar uzuyor ya : )
arkangel siz nereden efem?
bu arada sahibe konu bekliyoruz : )

X