Hıı öyle mi olsun hayırlısı tabi zamanı gelince olur elbet sıkma canını sen.Geçmiş olsun ayrıca ciddi rahatsızlıklar değildir umarım.
Kayınpederimde akciğer kanseri çıktı da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıı öyle mi olsun hayırlısı tabi zamanı gelince olur elbet sıkma canını sen.Geçmiş olsun ayrıca ciddi rahatsızlıklar değildir umarım.
Kayınpederimde akciğer kanseri çıktı da
Hadi ya çok üüzldüm gerçekten geçmiş olsun. Şimdi naısl peki durumu tedavi görüyordur heralde
Pazartesi ilk kemoterapiyi aldık bakalım hayırlısı
Benim halamda karın zarından kanser o da 4 yıldır kemoterapi tedavisi görüyor iyi çok şükür kendisini idare ediyor.İnşallah kayınpederinde bu zorlu süreci kolaylıkla atlatır Allah acil şifalar versin.
Allahtan bizim fazla ilerlememiş Buna seviniyoruz 2 doz olarak verecekler ilk. pazartesi ilkini aldık bi dahaki 21 gün sonra
Buna da şükür o zaman yani tabi.İnşallah atlatır o zaman canım ben de dua ederim kayınpederine inşallah.Neyse Canım ben çıkayım biraz derse bakayım artık.Kib bir dahahki sohbetimizde görüşürüz
iyi geceler dilerim, nasılsınız efemss bugün?
her şey tıkırında??
ooohh ne güzel olmuş, zaten hava da güzeldi bugün.Karyatidde buradaymış hoşgeldin canım keyifler yerinde biz de bir tane dersim yoktu bugün az ders işledik kafamı dinledim bolca
ooohh ne güzel olmuş, zaten hava da güzeldi bugün.
az önce bir başlık gördüm mastürbasyon sonrası ağrı diye çok güldüm : ) bu nedir yahu? :))
İyi geceler... O konuya bende çok güldüm:))
Hoşbuldum.. Eylemi bizi ilgilendirmez tabikide ama dediğin gibi bu kadarda dert yanarmı insan:) biraz daha zorlasa kendini intiharın eşiğine gelecekben eylemine gülmedim arkadaşın, olabilir, komiğime giden hem yakınıyor, hem işin etik boyutunu katıp vicdan yapıyor hem de bu sıkıntısı canını sıkıyor çözüm arıyor : ))
:))) gitti zaten, hoşgeldin arkangel bu arada : )
Hoşbuldum.. Eylemi bizi ilgilendirmez tabikide ama dediğin gibi bu kadarda dert yanarmı insan:) biraz daha zorlasa kendini intiharın eşiğine gelecek
sorma ya :)) insan bu kadar eline aşık olur mu : )) site neredeyse posta gazetesi haydar dümen cevaplıyor gibi oldu : ))