• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz yere yanan canın ahı tutar mı?

06bebe06

O konuda Allahtan kendini eve kapatan tiplerden degilim gezip dolaşıp kafamı dağıtıyorum hatta hayatıma yeni bi insan girmesini bile çok istiyorum. Üniversite son sınıftayım tez yazıcam bu dönem yogun olucam kafam bi şekilde dagılıcak umuyorum.Teşekkürler güzel dilekleriniz için

stillex;

Birde burda aslında çogu ayrıntı yok tek tek geliyo aklıma bunuda yapmıştı ya diyebiliyorum..
O kız zaten bizim hep hayatımızdaymış ben farkedip yakıştıramamışım.
Aynen dediginiz gibi ayrılmak falan degil olay zorunda olduğumz için ayrılıyoruz diyip karşılıklı hıçkıra hıçkıra aglayıp sarılıp ayrıldık biz ama birde şimdiki duruma bakın bunu kaldıramıyorum.
Umarım o dogru insan hayatıma biran önce çıkar :16:teşekkürler:16:

yazdin mi bilmiyorumda neden yurt disina is icin gideceginde

ayrilmak zorundaydiniz yani bunu o mu demisti?

yani bu ayrilik nedenini anlayamiyorum :)

yazdin mi bilmiyorumda neden yurt disina is icin gideceginde
ayrilmak zorundaydiniz yani bunu o mu demisti?
yani bu ayrilik nedenini anlayamiyorum :)

Kısaca toparlamaya çalışıyım biz zaten bu yurtdışı olayı çıkmadan önce ayrılmıştık sonra barışmak için geldi konuşmaya başladık sonra bu yurtdışı olayı çıktı.
Babası yurtdışında yaşıyor orda şirketi var ve giderse ömür boyu gidicekti ayrılmamamız gibi bi durum söz konusu olamazdı çünkü zaten kötü bi dönem geçirmiştik uzaktan toparlayamazdık ilişkiiyi.
Bana bunu söyledi ve gitme diyemiyosun dimi bana dedi bende ailenın gelecegi varsa yapamam bunu sadece kendimi düşünemem dedim.
Hatta o üzülmesin diye sen gitmesende biz zaten ayrılcaktık bunun için ayrılmıyoruz dedim.
Yapma bunu gitmezsem herşeyi düzeltebiliriz inancımı kırma diyip agladı sarılıp dakikalarca agladık.
Bana böyle yapma inancımı kırma derken beni ellerinle o kıza gönderme demek istemiş onu anlayamamışım ben!
Bu arada tahminlerime göre yurtdışı olayı tamamiyle yalan degil böyle bişey vardı ama babasını ikna edebilcegini biliyodu bana bahane yaptı

Kısaca toparlamaya çalışıyım biz zaten bu yurtdışı olayı çıkmadan önce ayrılmıştık sonra barışmak için geldi konuşmaya başladık sonra bu yurtdışı olayı çıktı.
Babası yurtdışında yaşıyor orda şirketi var ve giderse ömür boyu gidicekti ayrılmamamız gibi bi durum söz konusu olamazdı çünkü zaten kötü bi dönem geçirmiştik uzaktan toparlayamazdık ilişkiiyi.
Bana bunu söyledi ve gitme diyemiyosun dimi bana dedi bende ailenın gelecegi varsa yapamam bunu sadece kendimi düşünemem dedim.
Hatta o üzülmesin diye sen gitmesende biz zaten ayrılcaktık bunun için ayrılmıyoruz dedim.
Yapma bunu gitmezsem herşeyi düzeltebiliriz inancımı kırma diyip agladı sarılıp dakikalarca agladık.
Bana böyle yapma inancımı kırma derken beni ellerinle o kıza gönderme demek istemiş onu anlayamamışım ben!
Bu arada tahminlerime göre yurtdışı olayı tamamiyle yalan degil böyle bişey vardı ama babasını ikna edebilcegini biliyodu bana bahane yaptı

su sey gercekten etkiledi "Bana böyle yapma inancımı kırma derken beni ellerinle o kıza gönderme demek istemiş onu anlayamamışım ben!"

gercekten bundan etkilendim..ama o kadar aciz olmamaliydi.

hayat cok degisik ya seviyoruz,seviliyoruz o an gözümüze perde iniyor anlayamiyoruz..

hic bitmeyecek gibi oluyor ama bitiyor..Allah senide artik iyilerle karsilastirsin..

arkana bakmadan yürüyecegin yolda yaninda senin gibi biri olsun

su sey gercekten etkiledi "Bana böyle yapma inancımı kırma derken beni ellerinle o kıza gönderme demek istemiş onu anlayamamışım ben!"
gercekten bundan etkilendim..ama o kadar aciz olmamaliydi.
hayat cok degisik ya seviyoruz,seviliyoruz o an gözümüze perde iniyor anlayamiyoruz..
hic bitmeyecek gibi oluyor ama bitiyor..Allah senide artik iyilerle karsilastirsin..
arkana bakmadan yürüyecegin yolda yaninda senin gibi biri olsun

Ama gerçekten öyle o kız hep vardı ben ellerimle verdim pişmanmıyım hayır böyle karaktersiz biriyle evlenmek istemezdim erkenden görmüş oldum gerçeği.
İnsan ilişki yaşarken hiç bitmicek gibi gelir zaten ama bizim çevremizde öyle bakıyodu olaya biz harika mutlu bi çifttik.
Şöyle söyliyim arkadaşımın rüyalarına girdi bu olay kabus görmüş kız gece o kadar beklenmedik bi sondu bu bizim için.
Ne diyim bunlarıda görmek varmış . Şunu daha iyi anladım ki bi erkek askere gidip işe girip para kazanmadan Adam olamıyomuş ders olsun.

ben insanların iyi veya kötü ne yaparlarsa yapsınlar öbür dünyaya kalmadan yaptıklarının karşılığını bu dünyada gördüklerine o kadar çok inanıyorum ki.. hiç görmedim ki aldatan, katil olan, hırsızlık yapandan çıkmamış olsun bu yaptığı.. Allah'ın adaleti çok büyük bir gün onun da başına öyle şeyler gelir ki aklına gelirsin ve ahh ben ne yaptım der.. sen Allah'a sığın, dua et, ona emanet et.. o, onlara ne yapacağını çok iyi bilir..

Okudum ama arada atladığım sayfalarda yazdıysanız ozur. Yurt dışına gideceğim diye sizden ayrıldı ama hiç gitmedi mi?

ben insanların iyi veya kötü ne yaparlarsa yapsınlar öbür dünyaya kalmadan yaptıklarının karşılığını bu dünyada gördüklerine o kadar çok inanıyorum ki.. hiç görmedim ki aldatan, katil olan, hırsızlık yapandan çıkmamış olsun bu yaptığı.. Allah'ın adaleti çok büyük bir gün onun da başına öyle şeyler gelir ki aklına gelirsin ve ahh ben ne yaptım der.. sen Allah'a sığın, dua et, ona emanet et.. o, onlara ne yapacağını çok iyi bilir..
Bende buna inanmak istiyorum ve dediginiz gibi herkes hakettigini bi şekilde bulur er yada geç
Okudum ama arada atladığım sayfalarda yazdıysanız ozur. Yurt dışına gideceğim diye sizden ayrıldı ama hiç gitmedi mi?
yurtdışına gidicem diye ayrıldı ama onun önceside var biiki msj üstte buna cevap yazmıştım.
Evet hiç gitmedi tahminlerime göre öyle bi durum gerçekten vardı ama babasını ikna etti bana bunu söylemedi

Bende buna inanmak istiyorum ve dediginiz gibi herkes hakettigini bi şekilde bulur er yada geç

yurtdışına gidicem diye ayrıldı ama onun önceside var biiki msj üstte buna cevap yazmıştım.
Evet hiç gitmedi tahminlerime göre öyle bi durum gerçekten vardı ama babasını ikna etti bana bunu söylemedi

Sonuçta gitmemiş sizi hiç aramamış. Sakın üzülmeyin onun için. o kadar duanız gözyaşınız onu adam sandığınızdan ama değilmiş.
umarım layığını bulmuştur.

merak ediyordum bende neden ayrıldığınızı..
günlükte birkaç kere o kızı kıskandığını okumuştum hatta ona doğum günü için hediye almıştı yanlış hatırlamıyorsam ama senin kuşkuların vardı.
nedense hep böyle durumlarda insanın içine bir kurt düşüyor.
burda neler yaşadığımı anlatmayacağım çünkü zaten biliyorsun sen
Allah'ın adaleti öyle bir şey ki muhakkak çıkıyor günün birinde.
bizzat yaşıyorum şu an.

Nasıl anlatsam nerden başlasam derler ya tam da öyleyim şuan.Kelimeleri toparlayamıyorum.
KKnın eski üyelerindenim az çok bilenler vardır yaşadıklarımı yine özet geçmeye çalışıcam.
2009dan 2012ye kadar çok mutlu huzurlu tabiri caizse 4*4 lük bi ilişkim vardı. Ne bi ayrılığımız oldu ne büyük kavgamız ayrılırken bile ağlayarak öpüşerek ayrıldık.
Bi konu açmıştım burayada ayrılıgımızın SÖZDE sebebini belirten. Ama ben çok büyük bi oyuna gelmişim!

Bu insan benden kendi ayrılmak istedi daha sonra aglayarak kapılarıma geldi sonra yine bi yalanla hayatımdan çıktı! Tabi ben bunun yalan olduğunu yeni yeni duyuyorum.
Çok kısa anlatmaya çalışıyorum ailesi için yurtdışına gitmesi gerektiğini söyledi ve bu ilişkiyi ağlaya sızlaya bitirdik.
Aylarca onun için dua ettim Allahım o bunu yapmak zorunda sen onu mutlu et istemediği bi hayatı yaşıcak sen ona güç ver diye.
Ama kim için ne içinmiş?
kasım 3 te bana bunu söyledi ve ocak ayında arkadaşımdan telefon geldi bi kızla el ele kol kola oturuyomuş!
Direk aklıma bi isim geldi şüphelendiğim kızın resmini yolladım bu mu diye? ve evet dogru tahmin.

Kız bizim ilişkimizi bilen iş arkadaşı. İşe başladıgından beri kızda beni rahatsız eden bişey vardı ama Allah biliyo ya hiç kondurmadım çünkü bu zamana kadar bana en ufak bi yanlışı olmamıştı.Hatta bazen gelip x şu parfümü kullanıyo sanada alalım ,x e sordum şurdan bi ayakkabı almış sanada alalım dedi aslında o herşeyi açıkça belli etmiş ben anlayamamışım.

İşin özü aylarca ben onun mutluluğu için dua ettim ,arkadasından tek kötü söz etmedim ettirmedim ama o bni boş yere ağlatmaktan hiç çekinmedi.ADAM gibi karşıma geçip bitsin diyemedi benim karşıma gelip ağladıgı zamanlar gidip o kızla buluştu.Bunların hepsiini tek tek duyuyorum. Şuan anlatmadığım çok detay var ama kafamı toparlayıp kelimelere dökemiyorum .

En son ne olduda bunları yazıyorum. Aylardır arkadaşlarıyla görüşmüyordu dün biriyle buluşmuş X ülkeye gitmemek için babasını ikna ettigini şu an ilişki yaşadıgı kızla ciddi olduğunu ve bi seneye belki EVLENCEKLERİNİ söylemiş.

Benim bu insana 3 yıl boyunca tek yanlışım olmadı askere gitti bekledim (buraya üye olmama sebepte onun askerliğidir) iş arama sürecinde destek oldum ,ailesiyle arası bozuldu yanında oldum yeri geldi parası olmadı beraber yaptık bişeyleri.
Ama şimdi senden başka biriyle bırak evliliği elini tutmayı düşünemem diyen insan başkasıyla evlilik hayalleri kuruyo.

Benden adam gibi ayrılsaydı yine ben ona ah etmezdim ama öyle salak hissediyorum ki kendimi ben onun mutlulugu için dualar ettim aylarca onu bekledim her anında yanında oldum ama o başkasını garantilediği an beni sildi hayatından.Ve o kızda beni biliyodu ikiside birbirinden pislikmiş.

Şuan çok yarım yamalak anlattım herşeyi çevremdeki herkes onun arkadaşları dahil benim ona çok emegimin geçtiğini yanlışım olmadıgını ve hakettiğini bulucagını söylüyor.
Ama canım çok yanıyo bu çok agır gelmeye başladı artık sizden duymak istediğim varmı böyle bi duydugunuz canımı sebepsiz yakmasının bedelini öder mi :14:

ben yinede onun kadar kötü olamıyorum Allah ailesine sağlıgına bi zarar vermesin ama o kızla mutlu olamasın vicdanı beynini kalbini kemirsin tek bir gün rahat uyuyamasın istiyorum .

Dertler paylaştıkça azalırmış sizden beni teselli etmeniizi degil sadece içinizden geçenleri ve şahit olduklarınızı anlatmanıızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler..

Bazen bitisler hayırlıdır hele de böyle bi erkek soz konusu olunca. Benin de üniversitede çok sevdiğim erkek arkadaşım bi bahaneyle aslinda sıkıldıgi icin benden ayrılmışti. Ben de aglayarak kendimi mahvetmistim dualar etmiştim geri gelsin diye.

Sonra geldi, evlendik, minicik bebegimle beni terketti yine kendince bahaneler bularak.

Yani...yanisini anladin bence:) cok soze gerek yok...

Biblo seni hep günlükte okurdum o zamanlar her şey iyiydi daha sonradan her şeyin değiştiğini gördüğümde bende merak etmiştim ne oldu diye ama sakın beddua etme bırak Allah'a havale et içini acıtacak elbet bu durum ama işe birazda iyi yanından bak ya dahada ilerleseydi evlilik olayına gelseydi ve sen onun gerçek yüzünü görmeseydin her şeyde bir hayır vardır derler eminim senin için en hayırlısı budur sen duaları eksik etme hiç bir zaman sana bunları yaşatanlar elbet bir gün acı çekecektir bir yerden.

Öyle bi tutar ki ahın...
Döktüğün her damla gözyaşı için hesabını sorar Yaradan...

Allah'ın adaleti öyle bir şey ki muhakkak çıkıyor günün birinde.
bizzat yaşıyorum şu an.
Bunu yazabilcegim günü iple çekiyorum..

Bazen bitisler hayırlıdır hele de böyle bi erkek soz konusu olunca. Benin de üniversitede çok sevdiğim erkek arkadaşım bi bahaneyle aslinda sıkıldıgi icin benden ayrılmışti. Ben de aglayarak kendimi mahvetmistim dualar etmiştim geri gelsin diye.
Sonra geldi, evlendik, minicik bebegimle beni terketti yine kendince bahaneler bularak.
Ettiğim tek dua o kızla olmasın yoksa beddua bile etmem ona o kadar nefret ediyorum.Allah yardımcınız olsun sizinde inş bebeginizi huzurla büyütücek ona baba-abi olabilcek bi eş bulursunuz.

Biblo seni hep günlükte okurdum o zamanlar her şey iyiydi daha sonradan her şeyin değiştiğini gördüğümde bende merak etmiştim ne oldu diye ama sakın beddua etme bırak Allah'a havale et içini acıtacak elbet bu durum ama işe birazda iyi yanından bak ya dahada ilerleseydi evlilik olayına gelseydi ve sen onun gerçek yüzünü görmeseydin her şeyde bir hayır vardır derler eminim senin için en hayırlısı budur sen duaları eksik etme hiç bir zaman sana bunları yaşatanlar elbet bir gün acı çekecektir bir yerden.
Eminim en hayırlısının bu oldugundan resmen diger kızı garantileyip çekip gitti hayatımdan kendini acındırarak.Teşekkür ederm:16:

Öyle bi tutar ki ahın...
Döktüğün her damla gözyaşı için hesabını sorar Yaradan...
Ruh halim bozulmuş resmen şunu okudum agladım :) çok saolun bende görmek istiyorum biran önce o günleri.

Rüyamda onları gördüm dün gece gecenin bi yarısı uyandım dahada uyuyamadım sözleniyolardı.Zaten bu gidişle gerçekte görmemde çok yakın.Çok güzel bi aşk yaşıyolar beni unuttuguna bile eminim.Suçsuz taraf benim ve onlar mutlu ben hala dikiş tutturamadım.
Ne diyim bilmiyorum artık desteginiz için teşekkürler.:16:

Ve o beklenen gün geldi
Karşılaştım onlarla.
Arkadaşım aradı caddedeler diye bizde aramaya gidiyoduk ki otoparktan çıkarken karşılaştık.
El elelerdi.
Ben o an hiç bişey yapamadım arkadaşım kapıyı açıp nasılsın c. dedi ve o kıza çaktırmamak için iyi sen nasılsın dedi
arkadaşım hayırlı işler dedi o sırada bende cama dogru egilip gülümsedim.
Hiç bişey olmamış gibi gülümseyebildim
Ve o yüzsüz bi şekilde arkadaşıma cevap el salladı.
Neden? çünkü sevgilisine arkadaşlarım diyicekti.
Şuan hiç bişey hissetmiyorum sanki bi rüyaydı o an hayal gibi şimdi düşününce.
Benimle el ele geçtigi yoldan başkasının sevgilisi olarak önümden geçti.

ben bir kere ah ettim. o kadar pişmanım ki.. başka kimseye kötülüğü olmamıştı. çok sevdiği birini kaybetti çok kısa bi süre içinde. o beni suçlamasada benim içimde hep burukluk. belki gerçekten benim yüzümden değildi ama hep aklımın bi köşesinde.
vicdanınız kaldıramicaksa ah etmeyin sakın

yaşadığım zamandan onunla israf ettiğim nefesimden bile tiksiniyorum.

tek beklentim o büyük gün

2 yıldır felaketini bekliyorum inşallah duyarım ya da görürüm.

bundan önce Allaha havale ettiklerim hep buldu.

ben ne istiyorsam Rabbimdan istiyorum çünkü yaşananlarda ki hayrı şerri bilemeyiz.

çok üzüldüm ya:25:

çok kötü birşey.

inşalalh bundan sonra mutluluğu bulursun yüzün hep güler:34:

ah tutuyo canım hiiç üzme kendini.dua etme hakkın oldugu gibi haklı oldugunda bedduada etme hakkın var tabiki .döner dolaşır seni bulur derler ama sen haklıysan neden seni bulsun sen dürüst olduktan sonra o seni kandırdıysa sen olsun napim mi diceksin tabiki allahtan isticeksin.etme bulma dünyası var ya o kız belki senin sevgilinle ayrılmana sebep oldugu için senin eski sevgiline belki cok asık olcak ama ayrılcak ben ne yapmısım demekki bnde böyle üzdüm die düşüncek belkide senin eski sevgili aldatılcak senin kıymetini anlıcak o olsa bana kıyamazdı filan dicek belkide o kızdan zamanla nefret edicek.bir kalbi kırmak cami yıkmaktan daha günahtır diye bi hadis okumustum.sanırım bu cümle bile yeterli.rahat ol zamana bırak herseyi allah yardımcı n olsun.

ben bir kere ah ettim. o kadar pişmanım ki.. başka kimseye kötülüğü olmamıştı. çok sevdiği birini kaybetti çok kısa bi süre içinde. o beni suçlamasada benim içimde hep burukluk. belki gerçekten benim yüzümden değildi ama hep aklımın bi köşesinde.
vicdanınız kaldıramicaksa ah etmeyin sakın
Dua ederken hep ailesinden saglıgından çolugundan çocugundan çıkmasın diye dua ediyorum benim tek derdim o kız olmasın onlayken heran beni düşünsün ve vicdanı yakasını bırakmasın ama ben bunu görebiliyim.Ya gelsin söylesin yada o kızla mutsuzlugunu ben görebiliyim.
yaşadığım zamandan onunla israf ettiğim nefesimden bile tiksiniyorum.
tek beklentim o büyük gün
2 yıldır felaketini bekliyorum inşallah duyarım ya da görürüm.
bundan önce Allaha havale ettiklerim hep buldu.
ben ne istiyorsam Rabbimdan istiyorum çünkü yaşananlarda ki hayrı şerri bilemeyiz.
işte 2 yıl bence sen bekledikçe göremiceksin.Ben öyle inanıyorum ben ne zaman ki beklemeyi bırakıcam Allah o gün çıkarcak karşıma. Bunun içinde beni mutlu edicek birini istiyorum hayatıma:31: inşallah sende bulursun
ah tutuyo canım hiiç üzme kendini.dua etme hakkın oldugu gibi haklı oldugunda bedduada etme hakkın var tabiki .döner dolaşır seni bulur derler ama sen haklıysan neden seni bulsun sen dürüst olduktan sonra o seni kandırdıysa sen olsun napim mi diceksin tabiki allahtan isticeksin.etme bulma dünyası var ya o kız belki senin sevgilinle ayrılmana sebep oldugu için senin eski sevgiline belki cok asık olcak ama ayrılcak ben ne yapmısım demekki bnde böyle üzdüm die düşüncek belkide senin eski sevgili aldatılcak senin kıymetini anlıcak o olsa bana kıyamazdı filan dicek belkide o kızdan zamanla nefret edicek.bir kalbi kırmak cami yıkmaktan daha günahtır diye bi hadis okumustum.sanırım bu cümle bile yeterli.rahat ol zamana bırak herseyi allah yardımcı n olsun.
Beddua hiç etmedim dillendirmeye bile korkuyorum sen biliyosun Allahım diyorum bi şekilde çıkarsın karşıma.Kendimden çok eminim o konuda ona tek bi yanlışım olmadı kimsede çıkıp karşıma ama sen söyle yaptın diyemez kendimden çok onu düşündüm hep.
Belkide dedigin gibi olucak ama ben bunu görebiliyim tez zamanda o pişmanlıgını.

Teşekkür ederim hepinize :16:

Back