• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz yere yanan canın ahı tutar mı?

Anlattıkların kafi .... Yeterince sinirlenmek ve anlamak için.
Sorun da bu ya ,,, sen "iyi kız" olduğun, onun her şeyiyle ilgilendiğin için bırakıldın. Ben de bunun için bırakıldım. Bırakılanların çoğu da bunu için bırakıldı ...
Yani, onlar , onları süründüren kızları istiyorlar.
Bırak evlensin. Sen de, ben de burdayız. Çok kötü bir şekilde ayrılacaklar.
Benim tahminim; senin s.l.k boynuzlanacak :)
Büyüteç lazım okumak için çok küçük yazılar

Ben 🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ama Eminim arkadaşın canını yakan o kişi gayet mutlu huzurlu 2 çocuklu falandır
Mutlu olsa da o ah bir yerden çıkar. Buna çok inanıyorum.ya çocuktan çıkıyor ya kendinden o yüzden ah almamaya çok dikkat etmek lazım. Cidden bende merak ettim konu sahibi okursan bize son durum ne söylersen sevinirim. Ve umarım sen mutlusundur

Mutlu olsa da o ah bir yerden çıkar. Buna çok inanıyorum.ya çocuktan çıkıyor ya kendinden o yüzden ah almamaya çok dikkat etmek lazım. Cidden bende merak ettim konu sahibi okursan bize son durum ne söylersen sevinirim. Ve umarım sen mutlusundur
Ooo konu sahibi en son 2015te girmiş :) inşallah yaşıyordur ben çok mutludur.

Bence ah konusu Herkesin kendinden, aynı şekilde çıksa ancak o zaman üzülen kişi hatırlanabilir. Kimsenin çoluğundan çocuğundan çıkmaz umarım, aynı şekilde o kişi de sevdiği tarafından bir darbe yemeli ki anca o zaman geçmişi hatırlasın..

Ooo konu sahibi en son 2015te girmiş :) inşallah yaşıyordur ben çok mutludur.

Bence ah konusu Herkesin kendinden, aynı şekilde çıksa ancak o zaman üzülen kişi hatırlanabilir. Kimsenin çoluğundan çocuğundan çıkmaz umarım, aynı şekilde o kişi de sevdiği tarafından bir darbe yemeli ki anca o zaman geçmişi hatırlasın..
Haklısınız kendinden çıkınca hatırlar. İnsan oğlu nankör işte. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.

Back